Çocuk Hastalıkları Ferro Sanol

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bu konuyu ben açacaktım ki açılmış, açılmayacak gibi bi konu değil ki nedir bu damlanın durumu böyle tadına baktım az kalsın çıkaracaktım yumurta gibi kokuyo Çok üzgünüm çoookhem de kaşığın bulaşığını yaladım sadece içim dışıma çıktı yavrum benim zorla yuttu mandalinle karıştırıp verdim sonra da ne var ne yok çıkarttı ben de iki gündür vermeye çalışıyorum ama durum feci bunun yerine ferro sanol yerine başka bi marka damla vardır herhalde arkadaşlar bi araştıralım kızım d vitaminini verirken bile ağzını açmak istemiyo:1no2: artık offf ne kötü bi tat bu böyleklava:

Bize bugün dr. Ferrum damla verdi özellikle ferro sanolu vermiorum o dişlerde leke yapıyo dedi verdikten sonra su vereyimmi dedim dr. Bu leke yapmaz ama senin için rahat etsin biraz ver dedi.

elif ferrumun kokusu tadı nasıll

bende mandalina suyuna damlattım dün bugünde sütüme damlatığp verdimm..:bbo:

kübracım dr. bugün yazdı ama eşim akşam almayı unutmuş yarın alınca tadına bakar sölerim :)

dün kızımı özele rutin kontrol için götürdügümde sordum tadı çok kötü kızım içmiyo tiksiniyo başka marka verseniz dedim dr yok en etkilisi ferro sanol buna devam edin digerlerinin etkisi bunun kadar yok dedi ve degiştirmedi.bende rezene çayıyla versem bişey olurmu dedim yoksa diger türlü hiç içmiyor rezeneyle verebilirsin dedi.artık bişeylere katıp verecez napalım bebişlerimizin saglıgı için

kızlar bir arkadaşım dedi onunda bebegi kusuyormuş her verdiginde çok basit bişe yapmış damlayı gün içinde ara ara vermiş mesala 8 damla ya 2 damla sabah meyve suyuna damlatıp yada sütüne içirmiş ögle yine akşam yine yatarken yine o zaman kusmamış az önce dedi bende yarın öyle yapcam çok aglıyo ve kusuyo benimkide

ben de bugün elma suyuna karıştırıp verdim her kaşığa 2 damla en son da 1,2 kaşık elma suyu kızım kusmadı ama mandalinle daha etkili olur sanıyorum elma etkisini azaltır mı acaba bilemiyorum ki. ne demirmiş ama...:tomato:

ıyy okurken bile bulandı midem dün verdi dr bize de daha kutusunu çmadım bugün başlıcaktım valla okumsaydım lamburlumbur ağzına damlatırdım öyle ççünkü sağolsun hemşire hiiiiiiiiiiiiiiiiiç bişi demedi
gerçi sağlık ocağı aşısına götürünce verdiler belki bilmiyodur hemşire orda dr da bişi demedi,,iyiki okudum hepinizi,,artık sütüme katayım bare napayım ,,,yazık kuzulara ya oysaki d3 ü ne güzel şalap şulup içiyodu ona da devam tabe de ondan da tiksinmese bare

walla ebe canım bize bebekler tadını begenmiyor dedi bende ne biliyim öyle bişeye katmadan verdim oldugu gibi çıkardı silkelendi burdaki arkadaşlar bişeylere katıp veriyolarmış ondan sonra artık bende rezene çayına katıp ara ara veriyorum tadını degişik buluyo ama çıkarmıyo
iyiki bu sitedeki arkadaşlarımız var herşeyi rahatça paylaşıyoruzz.iyki varsınınz hepinize çok teşekkürlerr

evet iyiki varsınız iyiki varızzz valla bene hepinize çok ısındım tanımıyoruz birbirlerimiz ama ortak noktamız çok kutsal ANNELİK :) hepimizin elinde melek var :)
valla demin sütümü sağdım kaşığa damlattım bakalım bişi yokk hayırlısı

iyi akşamlar kızlar.bizde ferro sanol kullanıyoruz.bende gün içinde ara ara veriyorum.bide bildiğim kadarıyla süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltıyor onun için süt emdikten 1 saat kadar sonra vermek daha sağlıklı.bizim dr.da iki öğün arasında ver demişti.

Ya 5 er sabah 5 er akşam dedi bize ama dün akşam o kadar süt sağıp içine kattım ama yine de kustu dolu dolu bugün hiç vermedim unuttum ,,2şer damala 2 şer damla gün içine yayacağım bi zararı olmaz umarım şani şart mı acaba 5 er 5 er vermek etkisi falan azalmaz umarım,,

papatyam canım damla sayısını tamamladığında bişe olmuyo bide öyle dolu süte koyma kusar tatlı kaşığına süt koy 4 damla veya 3 damla koy içir kusmaz canım canım saglık ocagı verdi bizede nerdecim karma aşıya gittiğimizde

Sütle vermeyin hiçbi faydası olmaz. Mandalina veya portakal suyuyla verin çok daha çabuk etkisini gösteiyor.
Ayrıca allah kahretsin bu demir damlasını 150 gr. Muhallebi yedi çocuğum salak gibi ben de unutup tok karnına verdim ne var ne yok çıkardı. Tüm elbiseleri pas kokuyodu kızlar ya aaaaaaaaaaaaaa. Vermesek nolur valla soracam dr. A. Ne pis bişiy bu be

ben sağlık ocağına gitmeden doktora gitmiştim kontrolumuz vardı doktor o zaman ferro zinc vermişti.sonra sağlık ocağında ferrro sanol verdiler doktora sordum ikisi aynı seymi diye demiri aynı gerisi farklı dedi ilk önce ferro zinci bitirelim sonra ferro sanola gecelim dedi şimdilik ferro zinc kullanıyorum onunda tadı iğrenç ama bebeğim içerken rahatsız olmadı bir gün ferro sanoldan 2 damla damlattım verdim içemedi suyla karıştırarark vericem şurubumuz bitsin.

evet ben tatlı kaşığına sütümü sağıp içine katıp veriorum 3 damya verdim bugün yine kustu yaa hayır ilacın bi faydası olmayacak böyle böyle alışırlar umarım bi süre sonra ,,
nefesini koklamaya bayılıyodum böyle sütsüt şimdi pas kokuyo kuzumun nefesi tövbe yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…