- Konu Sahibi ela
-
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar birinden duysam aman derdim ama yaşayan gerçekten bilir ne moral bozucu bir duygu olduğunu.ilacımı kullanmaya devam etcem birde dökülen saçlar seyrek kalmaz yerine hep yenisi çıkar bende çıkmaz diye bir ara kendimi çok yıprattım ama mantıklı düşününce kanser olanaların bile (allah şifasını versin inşallah) yerine yenileri çıkıyor kafaya takmayalım taktıkça daha çok dökülür.kansızlığı olanlar ilaçlara vitamin eskiliği olanlar çinko biotin kullansın dışardan da be pantene ,evigen ampul ve bemikx ampul biraz badem yağıyla karıştırıp saçımızın heryerine yedirelim 2 saat tuttuktan sonra güzelce yıkayalım ,haftada 1 kere mutlaka 3 -4ay yapıldıktan sonra saçların ne kadar sağlıklı ve yoğun biçimde çıktığını göricez (doktor reçetesi).
birde akşamları sıcak bişey içmiyormuyuz kuşburnu ıhlamur yerine ısırgan otu içelim ben 2 aydır içiyorum saç dökülmesine ve bütün hastalıklara şifa.
aklıma gelirse bildiklerimden yazarım kıslar öpüldünüz..
canım ben erken doğumla bebğimi kaybettim ve dr um bana ferro sanol ü verdi.kan demir ilacı ama sac için verildiğini ben bilmiyordum ama bende baya bi işe yaradı iştahım acıldı bunu yanısıra birde bebe asprini kullanıyorum ben tekrar gebe kaldığımda iğneye baslayacağız
bende kansızlığa cözüm oldu kanım cok asırı düşüktü birde sana birsey diyeyim dışkın farklı renkte olacak katı dışkın böyle siyah gibi olyo ve tekrardan baska birsey daha deyim sakın süt ve süt ürünleriyle ve cay kahveyle alma bu ilacı
rabbim sağlıklı günler versin hepimize kaydirigubbakcemile5
canım 1 ampul be pantene ,1 ampul bemiks,1 ampul evigen bir tatlı kaşığı bademle karıştırılıp maske yapılır.bana gelelim doktora gözüktüğümde bana bu ferro sanolu ve karışım verdi be pantene 5 ampul
2 ampul bemiks,alcol yazmıştı reçeteyi yazdım ufak saçlar çıktı benden ama ilk yazdığım tarif daha çok etkilimiş daha almadım bende yapmayı düşünüyorum evdeki karışımım bitsin öyle başlarım galiba.
Ferro Sanol demir ilaci, ama her kansizligin sebebi demir eksikligi degil.
Bence bi doktoruna tekrar kanini aldir, kanindaki demir degerine baktir.
Belkide demir eksikligi yoktur, kansizligin sebebi cok farklidir.
Bendede inanilmaz bi kansizlik var ama sebebi demir eksikligi degil,
türkiyede cok yaygin olan baska tür bi kansizlik.
Ben istedigim kdr demir hapi alayim kansizligim hic bi zaman o haplarla gitmez.
Belki sendede öyle birsey vardir...
Bide cinko icerikli haplari bi dene, cinko sac, cilt ve tirnak icin cok önemli, onun eksikligide olabilir...
evt canım doğru dio.önce ferritin değerine de baktırmak lazım.kansızlıgının sebbebi farklı olabilir kan değerinde bi yükselme yoksa eger 3 aydır.ama sebei oysa ve drun yeter içme dediyse ilacı bırak çünkü bu seferde kan değerin fazla olursa onu da aldırmak zorunda kalıosun.saç için çinko da içebilirsin.tabi eğer çinko eksikliği varsa.çinko için zinco adında bi ilaç var ii ama druna sormadan değerlerine baktırmadan alma.ve folik asit hücrelerin yeniden çoğalmasına yardımcı oluo folik asitte kullanabilirsin.ama tabii druna da sor çünkü ilaç ne de olsaa.her kafadan çıkan sese göre içilmez.
demir eksikliği olanlar insanların bazılarında saç dökülmesi yokmuş kansızlığa dair demir eksikliği olanlarda yoğun saç dökülmesi oluyormuş diye duydum ben ama sizin sadece demir eksikliğiniz varsa onada şükretmelisiniz çünkü kansılıktan dolayı demir eksikliği gür saçlarımdan eser bıraktırmadı.((
aaaa ondan mı dökülüyo acaba benim saçlarım
ben de stresten sanıyordum.
bende ileri derecede anemi var ben de kullnıyorum bu hapı ama çok aksatıyorum
bundan sonra düzenli kullanayım bakalım saçlarım dökülmekten vazgeçecek mi.. a.s.
anormal dökülmen varsa birde kansızlık demir eksikliği varsa budur canım
bu ilacı kullanan arkadaşlar ne kadar süre içinde değerleriniz normale döndü ne kadar kullandınız bilgi verirmisiniz?
aaaa ondan mı dökülüyo acaba benim saçlarım
ben de stresten sanıyordum.
bende ileri derecede anemi var ben de kullnıyorum bu hapı ama çok aksatıyorum
bundan sonra düzenli kullanayım bakalım saçlarım dökülmekten vazgeçecek mi.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?