Arkadaslar ferro sanol diodenal adet gecikmesi veya adet kanamasinda çoğalma yapar mi daha adet olmadım ve 15 gundur kullanıyorum ilaci adetim de genelde çok olur adetken icmeli miyimarkadaşlar saç dökülmemden dolyı doktor kansızlık teşhisi koydu ve bu ilacı verdi 1 sene evvel ki gür saçlarım çok seyrek kaldılar ilaç tedavimde ve ek olarak priorinde 3.ayımdayım ama hala yoğun olmasa dökülme devam ediyor bu ilacı kullanan arkadaşlara rica ediyorum ,benim gibi bu rahatsızlığı olup tekrar seyrelen saçları gürleşen arkadaşlar var mı ve bu arkadaşlar tedavilerini kaç ay sürdürdüler bu ilaçla.
saç dökülmesindendoktora gittim bu ilacı verdi bir hafta oldu kullanalı 4 aydır çok dökülüyordu taraken 1 avuç kendiliğinde çok dökülüyordu elimi her attığımda hiç boş gelmezdi 5-10 tel gelirdi ilacı kullandığımdan beri sadece taraken dökülüyor eskisi kadar değil ayrıca saç derime buz gezdiriyorum faydası oluyor ve size belki tuaf gelecek aktar bir amcamız var o dedi bol bol yameklerin yanında soğan ye dedi saçlarım için bir haftadır yiyorum saçlarım eskisi kadar çok değil hacmi gitti önceden çok gürdü şimdi kendiliğinden dökülmüyor elimi attığımda elime gelmiyor dün akşam saçımı boyadım venedik sarısına çok güzel bebek sarısı gibi böyle altın sarısına taradım ve az geldi saçlarım birde kuaförüm dişli tarak kullanma böyle ovel fırçalar fırça dişlerin ucunda yuvarlak topcuklar olmasın saçı çok kırıyormuş bir daha saçlarımız dökülmez inşallah hiç kimsenin saçı dökülmesin :)arkadaşlar saç dökülmemden dolyı doktor kansızlık teşhisi koydu ve bu ilacı verdi 1 sene evvel ki gür saçlarım çok seyrek kaldılar ilaç tedavimde ve ek olarak priorinde 3.ayımdayım ama hala yoğun olmasa dökülme devam ediyor bu ilacı kullanan arkadaşlara rica ediyorum ,benim gibi bu rahatsızlığı olup tekrar seyrelen saçları gürleşen arkadaşlar var mı ve bu arkadaşlar tedavilerini kaç ay sürdürdüler bu ilaçla.
her gün sabaha karşı 5 gibi kalkıyorum kalkmışken ilacı içiyorum 7 de kalkınca kahvaltı yapıyorum bende kabızlık olmadı rahatım ama biraz iştahım açıldı gibi sankiSabah kalkınca içiyorum önceden de içiyordum kabızlık yapardı suan tam tersi mide ağrısı iştahsızlık ve karın agrısıyla wcye gidiyorum. Sabah aç karnına içip hemen yemek yenmemeli bu yüzden gece yatarken mi içsem bilemedim.
Sabah kalkınca içiyorum önceden de içiyordum kabızlık yapardı suan tam tersi mide ağrısı iştahsızlık ve karın agrısıyla wcye gidiyorum. Sabah aç karnına içip hemen yemek yenmemeli bu yüzden gece yatarken mi içsem bilemedim.[/QUOTE
saçların dökülüyorsa ilacı düzenli kullsnmalısın çok kilo alacağını sanmıyorum birde ishal yapıyor kilo almazsınArkadaşlar bana da bu ilaç verildi bir hafta oldu ilacı alali ama hala kullanmaya baslamadim.çünkü kilo almaktan korkuyirum.Her gün duzenli olarak spor yapiyorum, kullansam kilo alır miyim
rica ederim sen yinede yemekler konusunda kısıtlı olmaya çalış doktor ferro sanol ve çinko yazdı takviye olara priorin kullanıyorum dökülme bir haftada durdu allah şifa versinEvet 21 kilo verdim birde 6 ay da spor yaparak onun da etkeni büyükmüş tabi ki..sağında da fazlasıyla dökülme var..kilo almazsak ve saç dökülmeye iyi gelirse hemen başladım kullanmaya..teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?