Fenomen anneler😠

Bu fenolardan birini takip ediyorum.Kadin harika tatlilar yapiyordu taki bu trendyol zamazingosu iyice patlayana kadar.Herseyi yukariya kaydirin demeye basladi.Mutfakta isimi cok pratiklestiren bir urun aldim tavsiye ediyorum, sogan cücüğü çikarma aparati,cok tavsiye ederim hem de sadece 160 lira hemen kaydirin bir de normal bir fiystmis gibi soylemiyor mu

geçen keşfette bir tanesine denk geldim profiline avukat ismi yazmış :)) 1 milyon üstünde takipçisi var

Ahaha birde verdikleri linklere işe yaramayan bir sürü çul çaput plastik ürünlerde ekliyorlar

Nefret ediyorsunuz ama kullanıyorsunuz. Ben nefret ediyorum ama kullanan kullanır diyorsunuz birde.
Konularda yorumlarınızı gördüğüm kadarıyla kadının sert cevap vermesi normal.

Çocuklarının hayatlarını mahveden,onları psikolojik rahatsızlıklara sevk eden,ego tatmin etmeye calısan insanlar bütünü.Bir tane faydaları yok kimse de bana iyi oldugunu savunmasın.Kendi ne yapıyorsa yapsın ama gidip de hicbir seyden anlamayan çocukların hayatlarında yara acamazlar.Devlet bu konuda tedbir almalı baska türlü bu is cozulmez.Bu cocuk istismarıdır

Dördüzmüü Allah kolaylık versin zor olsa gerek bende bitane var Tanzanya canavarı Allah güzel ömür versin hepsine

Evet evet artık dur demeli birileri

Ya valla bende çok üzüldüm. Benim kız onun kadar güzel değil çok şükür, ben saçının telini paylaşmaya korkarım. O pozları ben bu yaşımda vermem. Anne resmen çocugu istismar ediyor bence.
Hangi çocuk. Keşke engel olacak kapasite olsa o annelerde de

Hiçbirini bilmiyordum ama şimdi buraya yazılımca gördüm bir tanesini. Ne makyaj yapmış annesi çocuğa oyle. Bazı ülkelerde cocuk güzellik yarışmaları düzenlemiyormuş hala var mı bilmiyorum. Zamanında birinci plan bir kız çocuğu öldürülüyor evinde katili de bulunamıyor. Önün hikayesini izlemistim etkilenmiştim. Hatta şimdi belgeseli çekiliyormuş. Dünyanın binbir türlü hali bar. Bence çocuklar konulmamali oyle sosyal medyaya.

Onlarca defa beğenmek isterdim bu mesajı
Sırf para reklam bir şeyleri bedava getirmek için çocuğunun ultrason fotoğraflarına kadar paylaşanlardan çok bunları takip edip para kazandıran yorumlarda babasının oğlu gibi savunanlar çok daha tuhaf bence

Geçen iki arkadaşım beğendiği için keşfete düşen bir fenomen vardı.
Kadının tek yaptığı çoluğunu çocuğunun fotoğrafını koyup pazar günü şurada kahvaltıdayız yazmak
2 milyona yakın takipçisi var
Çoğu Hollywood oyuncusundan daha fazla

Buradan eğer kendilerini tanıyan eden varsa veya kendileri de takip ediyorlarsa duysunlar sesimizi. YouTube’da çocuklarının videolarını çekip paylaşan, özellikle de Fatih Selim ve Ali Uras’ın annesine bu sözlerim. Çığırtarak video çekmeyin ne olur! Çocuklarınız 15 sene sonra anne beni ne hallere sokmuşsun diye sizden utanacak. Benim çocuğum kazara bile size denk gelse profilinizi engelleyip öyle kurtarıyorum. Sizin yaptığınız eğlenceli ve heyecanlı video çekmek değil. Kızgın kor basılmış yaban eşeği gibi anırmakla heyecan katılmıyor! (Özellikle Ali Uras’ın annesi)

Cubku cocuklari ustunden prim yapacak kadae serefsiz insanlar var... Suan tum dunya pedofiliyi konusuyor biliyosunuzdur millet hala bu ruh hastalarjnin ekmegine yag suruyor.. insan evladinin tirnagi kirilsa ici aciyor bazi anneleri anlamak cok zor tirnak icinde anne

Zamazingo diye bir sayfa var. O çok güzel çöküyor tepelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…