- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.378
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Diamond tema beninde favırim buaraRuhi Çenet, barış Özcan izliyorum ve diyorum ki bu adamlar kazandıklarını sonuna kadar hakediyor
Felsefe ve tarih severlere tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diamond tema beninde favırim buaraRuhi Çenet, barış Özcan izliyorum ve diyorum ki bu adamlar kazandıklarını sonuna kadar hakediyor
You tube kültürüm iyi sayılır dizi,belgesel izleye izleyeEvet hatırladım kardeşiydi. Haklısınız. Pek hatırlayamadım ondan.
İnan bende çözemedim çok garipBana milyonlarca insanin başka normal bir insani bu kadar çok takip etmesi ve merak etmesi, o kişinin her giydiginin, surdugunun linkini istemeleri çok garip geliyor. Senelerdir anlam veremiyorum.
Takip ettigim 1 tane youtuber var fikirlerini seviyorum, yaptigi kitap incelemelerini ve kendi yorumunu dinlemeyi, yaptiği çizimlere bakmayi seviyorum.
Ama sabah akşam farkli kiyafetlerle cekilmiş fotograf ardindan da linklerini paylaşan, sayfasinda kocişle aşkli foto ve cocuklari disinda hiç bir sey olmayan insanlarin acayip takipcileri oldugunu farkettim. Nasıl normal yaşantisini süsleyerek oraya koyan ekstra hiç bir şey yapmayan insanlarin bu kadar çok kitlesi olabiliyor hala cozemedim.
Küçük çocuklar olmasında nineler dedeler sevimli oluyorlarİnan bende çözemedim çok garip
Hadi makyaj tutkunlarını, aldığını sergileyenleri vs geçtim. Dedeler, neneler onları sevenler, sayanlar, takipçi sayıları vs şok oluyorum şok
Ben sapık dedeler nenelerden bahsediyorum hani ağzında diş kalmamış kıvırıp mini etek giyenler varyaKüçük çocuklar olmasında nineler dedeler sevimli oluyorlar
Ben hiç rahatsızlık duymuyorum
Birtek sokak röportajlarında bazen sinir oluyorum
O kadar
Oy vermeseler youtuber olsalar güzel olurdu
Olsun canım giysinler ne olacakBen sapık dedeler nenelerden bahsediyorum hani ağzında diş kalmamış kıvırıp mini etek giyenler varya
Kendilerini aşmışlar artık abuk subuk hareketler korkunç ötesi
Onların dahi takipçi sayısı çok
Evet ya öyle basitleşti ki insanlar. Mesafe diye, mahremiyet diye bişey yok. Herşeylerini paylaşıyolar.Aman ya fenomen anneleri geçtim ülkemizde dayı teyze amca dediğimiz tipler bile sosyal medyada maymunluk peşinde.
Giysinler canımOlsun canım giysinler ne olacak
Çocuklar çok daha bilinçli vallahiGiysinler canım
Psikolojimi bozdular sildim zaten
Gördükçe yüzümde şokla karışık bi iğrenti oluşuyodu
Çocuklarımız tehlikede aslında o kadar abuk subuk şeyler varki
Aynı şekilde düşünüyorum.Bana milyonlarca insanin başka normal bir insani bu kadar çok takip etmesi ve merak etmesi, o kişinin her giydiginin, surdugunun linkini istemeleri çok garip geliyor. Senelerdir anlam veremiyorum.
Takip ettigim 1 tane youtuber var fikirlerini seviyorum, yaptigi kitap incelemelerini ve kendi yorumunu dinlemeyi, yaptiği çizimlere bakmayi seviyorum.
Ama sabah akşam farkli kiyafetlerle cekilmiş fotograf ardindan da linklerini paylaşan, sayfasinda kocişle aşkli foto ve cocuklari disinda hiç bir sey olmayan insanlarin acayip takipcileri oldugunu farkettim. Nasıl normal yaşantisini süsleyerek oraya koyan ekstra hiç bir şey yapmayan insanlarin bu kadar çok kitlesi olabiliyor hala cozemedim.