- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Bu durum benim için tamamen çocuk istismarı. Neresinden bakarsanız bakın
Ve bu istismara alkış tutanlar var.
Çok üzücü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durum benim için tamamen çocuk istismarı. Neresinden bakarsanız bakın
Bedensel engelli omurga sorunlular kari koca kadinin kalp sikintilarida varmis bir ara cok cikiyordu kesfette ordan hakimimNe engeli varmış?
Video elinde varsa sosyal hizmetlere ulaştır.Merhaba hanımlar.
Dün yaşadığım olay için fikir almak istiyorum. Şu Instagram da tiktok videoları paylaşılıyor ya (nefret ediyorum tiktok uygulamasından) kullanan kullanır, seven tabii beni ilgilendirmez. Kızdığım şey takipçisi olsun diye abuk subuk videolar çeken bir anne dün 3 yaşında bide 7 yaşında kızlarına makyaj yapıyor kahkaha atıyor ama fondöten, ruj, rimel, allık hepsinden sürdü. Takip etmiyorum aslında öneri olarak geliyor. Kadına dedim ki ben makyaj üretim fabrikasında çalıştım o kimyasallar çocuklara nekadar zarar veriyor bilseniz sürmezdiniz o yavrucakların cildi tazecik yazdığım sadece bu. Verdiği cevaplar sen dengesiz misin hayatımı kıskanıyorsun, laf söyleyemezsin bukadar kötü niyetli kıskanç olduğunu belli etme sizin gibiler kimseyi çekemez. Cevap hakkı vermeden engellemiş ya şikayet edeceğim çok sinir oldum. 3 yaşında çocuğa acıdım tiktok, makyaj, hadi kızım öpücük at ablalarına nasıl kızıyorum böyle annelere bana dengesiz falan dedi diye nasıl pişman ederim onu
Ne komik yaa şimdi antifenomen sayfasını aradım bulamadım , o çifti görüyordum keşfette . Vay beAntifenomen diye bir sayfa var çok eğlenceli orada paylaşıldı geçenlerde..bu şahıs gırgırla yerlerde iki büklüm temizlik yapmaya çalışırken arkadan robot süpürge dolanıyormuş evde.hatta fotoğrafta emoji koyarak süpürgeyi saklamaya çalışmış.evet hayat onlar için çok zor Allah yardımcıları olsun ama alenende ajitasyon yapıp insanları kandırma çabası içinde olamları çok yanlış.Acilen bu haksız kazanç ve rezillikle silsilesine bir el atılması lazım.
Merhaba hanımlar.
Dün yaşadığım olay için fikir almak istiyorum. Şu Instagram da tiktok videoları paylaşılıyor ya (nefret ediyorum tiktok uygulamasından) kullanan kullanır, seven tabii beni ilgilendirmez. Kızdığım şey takipçisi olsun diye abuk subuk videolar çeken bir anne dün 3 yaşında bide 7 yaşında kızlarına makyaj yapıyor kahkaha atıyor ama fondöten, ruj, rimel, allık hepsinden sürdü. Takip etmiyorum aslında öneri olarak geliyor. Kadına dedim ki ben makyaj üretim fabrikasında çalıştım o kimyasallar çocuklara nekadar zarar veriyor bilseniz sürmezdiniz o yavrucakların cildi tazecik yazdığım sadece bu. Verdiği cevaplar sen dengesiz misin hayatımı kıskanıyorsun, laf söyleyemezsin bukadar kötü niyetli kıskanç olduğunu belli etme sizin gibiler kimseyi çekemez. Cevap hakkı vermeden engellemiş ya şikayet edeceğim çok sinir oldum. 3 yaşında çocuğa acıdım tiktok, makyaj, hadi kızım öpücük at ablalarına nasıl kızıyorum böyle annelere bana dengesiz falan dedi diye nasıl pişman ederim onu
Dördüz müü harikasınız Allah kolaylık versin, mutlu ve bereketli ömürleri olsunBana da herkes neden dorduzlerine hesap acmiyorsun yok zengin olursun yok her seyleri bedavaya gelir falan . Hakli olabilirler para konusunda cok da ihtiyacim var ama ben cocuklarimla zaten tek basima ilgileniyorum ev isi bakimlari hic vaktim kalmıyor ayrica benim cocuklarimi neden insanlar izlesin cocuklarimin her halini gorsun zaten etraf pislik dolu hic teşhir edemem kimse kusura bakmasin , varsın kit kanaat gecineyim
Ay deme ya. Zamadan önce benum radarimdaydi bunlar. Bazi şeyleri ekstra acindirdiklari çok belli. Sadece bunlar değil, kaydir dönemlerin çoğunu şu ara şikayet ediyorumDaha onların ayça mesut versiyonu var bende zamazingo diye bir sayfada denk geldim vergi kaçırıyorsun ödemiyorsun diyorlar pişkin pişkin engelliyim muafim ben dedi
Geçen profilinde gezdim bir evladi var cocuk yuruyemiyor dogru düzgün yaşıtlarından geri kıskanıyorlar.nazar değmesin diye video atmıyorum yazmış bir takipcisine
Boyle tiplere ne diyebiliriz ki ama şu da var takipçi kitlesine bak o kadar abuk subuk ki ne yaparsan yap arkandayız yazanlar mi hep destek tam destek diyenler mi e vergi vermiyor olsun o engelli is yaparken reklam atarken paraları cebe indirirken engelli degil mi Allah vicdan versin
Tabi ki. Sizde şikayet edin. Hem vergi verip vermedikleri inceleniyor hemde çocuğa yönelik ekonomik bi istismar varsa aile sosyal politikalar el atiyorGerçekten çok sevinirim midem bulaniyor bunlardan. Ciner birşey yapar mı?
Merhaba hanımlar.
Kesinlikle ya yine Ayça ilgileniyor ama bu kadın saldım çayıra Mevla kayıraTabi ki. Sizde şikayet edin. Hem vergi verip vermedikleri inceleniyor hemde çocuğa yönelik ekonomik bi istismar varsa aile sosyal politikalar el atiyor
Bunları geç zamanın favorisi bu ara kapalı ve estetik mucizesi ikili varAy deme ya. Zamadan önce benum radarimdaydi bunlar. Bazi şeyleri ekstra acindirdiklari çok belli. Sadece bunlar değil, kaydir dönemlerin çoğunu şu ara şikayet ediyorum
Kardeşim onlara ankara tırreği diyoBunları geç zamanın favorisi bu ara kapalı ve estetik mucizesi ikili var
Daha önce görmemiştim. İns filan kullanmıyorum. Ama üzüldüm bende. Zaten paraya ihtiyacı olan bir değil. Küçücük kızına bir anne neden öyle pozlar verdirir? Rabbim kötü insanlar dan korusun
Görmez olaydım
sık sık keşfetime düşüyor benim çokta güzel bir çocuk Allah esirgesin gördükçe kendi evladım gibi üzülüyorum inanınSiz söyleyince baktım şimdi. Çocuk değil bariz genç kız olmuş bu yavrucak.