Ya zaten o sözüde Caner ben söylemed,m diyor başkası söyledi Caneri attı salak Herif. Canerde açıklamada söyledi benim ağzımdan böyle bir kelime Çıktıgını görmüşlerse ben futbolu bırakırım dedi zatenHa ..... lan!
Bu sözden adam kırmızı kart görüyorsa hemde faul ardından;futbolcu kalmaz sahada hoca!
Ha ordan evime müdale edemezsin elinde kırmızı ile ama bilesin ki kırmızı kartlık küfürlerin babası bizim evde senin için çınladı.
Maçın sonunda açıklamama yapmamakta kararının arkasında duramayacağının en büyük göstergesi.
Penaltı penaltı değil,necati hentbol oynuyor onuda es geçiyorsun,yuuh diyorum sana Fırat Hoca!
Eskişehirspor:1 Fenerbahçe:1
Fırat Aydınus Lig'de 24 kırmızı kart göstermiştir.
Galatasaray'a 1, Beşiktaş'a 2, Fenerbahçe'ye 10 ,diğer takımların toplamına ise 11 kart!
Ben severdim Aydınusu ama bu istatistikten sonra tuttu fırlattı kalbimi..! Aslında şurayada dikkat çekmek gerekir gs ne zaman kaybetse bizim başımıza bu gibi şeyler geliyor ilginç.
Kadınların futbol topiklerine katılmasını kınıyorum
En büyük beşiktaş
Kıskançlıkmı sezdim nedir? Başarı sağladığımız bu akşam ajan olarakmı gönderildin bu topiğe
Fenerbahçe Pendiksporu 4745 gündür yenemiyor geyiği var bu aralar pek moda
Maç mı vardı bu akşam:44:
Neyse en büyük BEŞİKTAŞ
Uefa. Kupası maçı vardı bir üst tura çıkmayı garantiledikMaç mı vardı bu akşam:44:
Neyse en büyük BEŞİKTAŞ
Uefa. Kupası maçı vardı bir üst tura çıkmayı garantiledikSizin bu yıl kabul edilmediğiniz turnuva
Ben de diyorum bu reptoşta ne var beni çeken
fenerli olmayanların burda ne işi var anlamadım
Biz celtilwoman bir topiğiz ama:)
fenerli olmayanların burda ne işi var anlamadım
Çok teesüf edicem ama...En büyük beşiktaş yazıp çıkmak istedim...
Burası KADIKÖY buradan çıkış yok!Çok teesüf edicem ama...En büyük beşiktaş yazıp çıkmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?