FenerBahçeliler Kulübü ''

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
FenerBahçe'li kk kadınları buraya :72:

Asilliğiyle Rengiyle Fenerbahçe​

Ya ya ya şaşa Fenerbahçe çooooooook yaşaa

Hadi bakalım kımler fenerbahçeli?
-kimler fenerbahçenin sıkı takipçisi kimeler Yılın en sıkı fenerlisi

Son düzenleme:
DOĞUŞTAN FENERBAHÇELİYİZ ÇOK ŞÜKÜR!
NE SEVMEK NE SEVİLMEK NE DE AĞLAYIP GÜLMEK FENERBAHÇE HASRETİ BİZE ÖLÜM DEMEK ŞEREFTİR FENERBAHÇEYİ SEVMEK BU SEVDAMIZ ÖLENE DEK SÜRECEK!!!

Bu da dünkü FENERBAHÇE -Mersin maçından...:46:

Eki Görüntüle 512052

ben varım fenerbahçeli çok sıkı takipçisi olmasamda bir tarafım hep fener fener diyor nedense yarım da bursasporlu:32:

Süpeerrrrrsinnn ! benimde kadı köydeki fotolarım var koyyarım birazdan

Madem fenerbahçeliler kulübü;topik altında bende fenerliyim yaşaaaaa fenerbahçe dışında futbol da konuşalım.
6 haftadır stadı dolduruyoruz,doğru tezahürat yapmayıda öğrendik epeyce eeee ofsayt nedir çoktan biliyoruz

Transferleri,maçları,taktikleri,ilk onbiri eleştirelim ,aykut alex polemiğini konuşalım,vs..vs...

Ben futbol sever değilim aslında,fenerbahçem sayesinde futbolu sevenlerdenim.

Bende burdayım.

Eki Görüntüle 512981

Doğruya doğru Aykut hocanın son günlerde takımı iyi yönetemediğini düşünüyorum ben. Yani kişisel polemiklerin sahaya yansıtılması cok yanlış... Alex ile arasında sorun olmuş olabilir ama Alex Fenerbahcenin cok büyük bir degeridir. Kişiler ve aralarındaki polemiklerden önce hatta herşeyden önemli olan FENERBAHÇE'dir herkes gider Fenerbahçe kalır... Kişisel konularından dolayı Alex'i kadroya son dakikalarda alarak belki şampiyonlar ligini kaçırdık... Daha profesyonel davranması gerekirdi Aykut hocamızın... :18:

Fenerbahçali olarak ne yazık ki bi grup alex ve aykut olarak ikiye bölündü.

Alex Fenerbahçem için değil sadece ülke futbolunda adı tarihe altın harflerle yazılacak adam.Zekası,bileği,oyyunu okuyuşu...tembelmiş miş...Bu saydıklarımı yapan adam koşamaz zaten,koşmamalı.Koşsa bunları yapamaz deli tuncay gibi soldan soldan eser sonra ülkesine bursaspora döner

Aykutta efsane futbolu,efendiliği ile...Hocalık konusunda efsane olamayacak,olması için çokça tecrübe lazım ama fenerbahçe kimsenin staj alanı değil.

ya şu konuda biçogu kişi yanılıyr aykut kocamana tecrubesiz denilemez öyle olsa koskocaa FenerBahçe ye hoca olmazdı zaten. ama Taktik kafa yapısı çok baika yerlerde.. Güzzel birşeyler planlıyor ama bu adamalarla olmaz mumkun değil hiç deymiycek bir adam Raul Meireles ile 4 yıllık sözleşme imzaladı .. neden neyi görmüş işte türkiyede oyun bılmedikleri gibi başka adamalr iki top atınca ohoo tamam hemen alallım bunu ne yapcan bu adamı maçta ne yapabildi hiç..... koca bir hiçç. teoik olarak oynarsın ama performans sıfır..

Alex Fenerbahçe tarihinde Aykut kocamandan sonra 136 golle en çok golcu olan bi futbolcudur ve Fenerbahçe'nin bi değeridir. Şimdilerde performans düşüklüğü olabilir cunku adam artık gelmiş 35'ine ama öncesinde Fenerbahçeye kattıkları görmezden gelinemez...
Meireles de chelsea'den biliyorum iyi oyuncu şu an belki uyum sorunu yaşıyor olabilir ama sonradan açılacağına inanıyorum. Orta sahamız boştu ve bunun doldurulması gerekiyordu. İyi seçim yapıldı meireles ile gerçi Emre Belözoğlu kalsaydı orta sahamıza birini almak zorunda kalmasaydık keşke ama onu da elimizde tutamadık işte...

alex ne kattı bize allah aşkına ayagına gelırse atıyor arada 8 sene için 130 gölde okadar buyuttugunuz bir futbolcu için az bence.. Performan düşklüğü değiş o adam hep saklanırdı hep uyanık çakaldı zaten ben 4 snedir aralıksız takip ederim dsamrt djtr var sdana gitmey çalışırım kombınem vardır.. Çok koyu fenerik olarak diyorımki o meireleste bi şeye yaramaz ya nesini gördünüz işte bizde oyun bilen adam yok iki göl atınca iyi oyuncu oluyor .. ve emre belez oğluna iyi oyuncu diyen bi ülkedeyizlütfe oada hep saklandı senelercde iyikide gitti defolsun bişeye yramazdı kaş kere ataga kalkıtıgını 50metreden fazla koştugunu gödünmi hiç bir maçta görmedim en yuru be emre dedidrttiği mevki dolayısıyla zaetn yapamazdı ama toptan kaçardı Fenerbehçeden Semih , gitmeli alex gitmeli , Krasic büyük bir saçmalık

Meireles iş yapacak bence.

İki tane koyu Fenerbahceli abiye sahip oldugum için çocuklugumdan beri takip ederim bende konu o değil... Zaten Fenerbahçe tarihinde en cok golcu olarak Aykut kocaman 140 golle 1. Alex ise 136 golle 2. koskoca 105 yıllık tarihimiz de bu adam 2.yse eğer Fenerbahçenin çok büyük bi değeri anlamına gelir... Emre belözoğlu için ise mevzu gol atması değil oyunu, cunku emre orta saha oyuncusu ve mevkiisine göre cok iyi bi oyuncu bunu kime sorsan öyle söyler. Krasic eskiden iyiydi performansının yerlere indiği zamanda bize transfer oldu bu yüzden katılıyorum krasic gereksizdi... Semih,Selçuk şahin, orhan şam, bekir ve artık performansı düştüğü için ve artık yaşı geçtiği için alex gitmeli... Kişilerden önce önemli olan Fenerbahçe çünkü... Bu sezonumuz da maalesef pek parlak gibi de değil...

aynen öyle ama ben emre ile ilgili düşüncene katılmıyorum şahsi fikrim ki ebnce kıme oarsan sor 100 kişden 40 emreyi begenmez oda futboldan anladıgı içindir ikitop alıpta bir iki pas yapıp oyuncu olunmaz benım gozumde. tabikide bu ebım bakış açım Herkezin fikirlerine saygı duymakzoundayız. Ama bana kımse emre iyi oyun sergiledi yürü be emre diyemez . Yan, bi çogunun yaşı geçtiği için artık takımında adam akıllı Trnsferler yapmalıdır. Fenerbahçe Geçen senenk pskolojyle 2oldu. ama bu seneki motivasyonla umarım ilk 4ten çıkmaz oyunucuların akılları başka yerde kendileri sahada ama .. Okadar gidiyoruz tezafuratlar felan katkı yapmaya çalışıyoruz her şekilde takıma ama hiç kaliteli bir maç izleyemedim ..ingiltere premıer lginde Ne maçlar var adam sakatlansın butunsadt susar biizmkler annı bacını ama konu şu orada çok kaliteli maçizliyorum ben paslaşmalar arkasını gören oyuncular bizim oyunclarımız arkasını görmez sağını solunu görmez ayagında topu tutamaz