FenerBahçeliler Kulübü ''

GENE AYKUT HOCANIN GAZABINA UGRADIK! EN COK KOŞTURAN ADAMLARI ALDI OYUNDAN! BİENVENU KİM YA AYAGINDA TOPU TUTAMIYOR! YA KANSER ETTİN BİZİ AYKUT!!! ADAMIN ALEX TAKINTISI TAKIMI BİTİRECEK! insanlığına sonuna kadar kefilim ama lütfen artık takımımı, FENERBAHÇEMİ engelleme AYKUT HOCA!!!!

Sow alex dışarı marsilya al 2 puanı.

Son 20 dk aptalca psikolojik bi geri çekilme mi yaşandı yoksa alex ve sow çıkınca zaten ileri çıkacak adam mı kalmadı????

Aykut yine aykut...Oyunu okumayı gör hocam.
Hafta içi idmanları ben izlemiyorum sen yönetiyorsun.Bienvenu yaaa,en kötü sow ondan iyi iş yapıyor.
Spiker bile ''bienvenu şuan kendinde değil'' yorumunu yapacak duruma geldi.

Neyse,neyse ama nereye kadar neyse....

pes dedirttin bna bile aykut Hocaaaa!

allah biraz sana görüş açısı versin daha ilk gölü attık rahatladık neyin raatlıgı bu çocukar... Karşımızdaki çokiyi bir takım.....

All alex dışarı alll .... ya Sabır ya selmet.. arkadaş bienvenu nun fromda oldugunu biliyoruz ama skoro koruyaccak adam o değil.. neysse olan oldu

saol aykut koCAMAN

güzel bir maç oldumu?...
olmadı.. dakika 75 oyun slow takılıyor oyuncular dökülüyor haala değişiklik yapmadı 0-0 ken takım dökülürken nedir bu ya!.. Aykut kocaman tamamen zihniyeti şu ingiltere lingnde sanıyor kendini stoch a at gitsin golmu atsın?.. Bizim stoperlerimizde iş yok.. mehmet topuk allah cezanı versin salak herif ya... Boş boş dolanıyor alex desen nazlı p***. iki top sürcem diye.. Kötü olan teknik heyet oyuncularımızın kötü oldugunun farkında değil.. Büyük takımdan gel,nce transferler çok iyi zannediyolar.. kuyt liverpoolun mehmet topuzu onun gibi fenerbahçenın alt yapısında 100 tane adam var.. kut liverpoolda onca sene sAakatlanmadı bize bi geldi iptal.. Chelsea dan adam aldıkta ne oldu yaa.. Hadi bırakın allah aşkına.. 4er senelik anlaşma yaptık.. chelsea neden 25 yaşındaki adamını neden trasfer etsink?.. biraz mantık

Son düzenleme:
Bakalım ne zaman maç sonunda keyifle geçeceğim tv. karşısına aynı keyifle fenerin pozisyonlarını izlemeye.

Aykut niye her maçta sana küfreder bi halde buluyorum kendimi ve niye her maçta kendimi kaybetmiş bir hale giriyorum son yarım saat.

YİNE NEYSEEEEE.....

Dün maçtaydım ve gene Fenerbahçem kanser etti bizi maalesef ses mes kalmadı artık. Ve dünden sonra karar verdimki bu sezon FENERBAHCEMİ karşılık beklemeden birşeyler ummadan desteklicem çünkü bu sezon böyle bi sistem böyle bi teknik direktör olduğu sürece hiç bişey olmaz. Hee allahtan Volkan varda bari berabere kalıyoruz yoksa düşünemiyorum... Herkes anladı aykut hoca 4-4-1-1 lik sistemle olmayacagını anlayamadı bi türlü. Hücumda önünü arkasını göremeyen adamdan gol atmasını beklıyoruz trajikomik bi durum gerçekten...

Ben stoch suz kuyt siz maç izlemek istemiyorum artik yaa
Aykut hoca bi anla sunu artik 4-4-2 oynat su maclarii

Tatildeyim,Antalya'da

Geçen hafta Trabzon maçını Paşa Konağı denen bir cafede izledik,bahçede armut üstünde fena bi mekan değildi ama tribün havasından çok uzaktı.

Var mı bildiğiniz digiturklu bir mekan Antalya'da(oğlumda var 3 yaşında ona göre bi mekan lütfen)

Tebrikler hocam!!!

Tebrikler ruhsuzlar topluluğu!!!

İçine ettiniz maç zevkimin.

Azisilin yine devrede maç sonu soyunma odası terörü...

Ve aykutun istediği oldu Alex süresiz kadro dışı bırakıldı! Tamam Kasımpaşa maçında alex'in tribune cıkması yanlış bi hareketti ama bunun cezası bu kadar ağır olmamalıydı! Resmen adamın tek bi hatasını beklıyorlarmış gibi?! Takım resmen bölündü. Diğer futbolcularımız bile maçlara ruhsuz cıkıyorlar bi moral bozuklugu oldugu ortada! Nedeni ne? Kendini profesyonel teknik direktör sanan aykut kocaman yüzünden! Kişisel sebeplerini sahaya yansıttıgından, haliyle diğer futbolcularda moralman çökük cıkıyorlar maçlara...Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan isimler değildir. İsimler gelip geçicidir! Kim ki eğer bu kulübe zarar veriyorsa bırakıp gitmelidir!

Alex gitmek istiyor bu belli oldu...
Tribüne çıkmak,2-0 lık maçı tebessümle izlemek.
Olmadı alex yakışmadı.

Peki ya Aykut???
Onunla ilgili yorumda yapamıyorum artık,hemen küfretmek geliyor içimden.

Tüm oyuncular sanki bir taktik içinde Aykuta karşı,onu göndermeye yönelik.

Ve an itibariyle yılların emektarı Alex kontratını sonlandırdı... Kişilerden önce Fenerbahce gelir önemli olan odur diyorduk ancak bu taraftarlar onun Fenerbahçemize kattıklarını unutmayacak... Hakkımız da hayırlısı olsun yola Alex'siz devam edeceğiz artık.

Bu da az önce attığı tweeti... Seni unutmayacağız Alex De Souza!!!

Önce FB tv de basketbol izleyelim.
Fenerbahçemiz, Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri D Grubu’nda Galatasaray Medical Park ile sezonun ilk derbisinde karşı karşıya gelecek. Halkapınar Spor Salonu’nda saat 19:15’te başlayacak olan karşılaşmada Fenerbahçemiz, yeni antrenörümüzve yenilenen kadromuzla ilk kez Galatasaray ile oynayacak
.

Sonra ;Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Mönchengladbach ile deplasmanda karşılaşacak. C Grubu’ndaki ilk maçında AEL Limassol ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Mönchengladbach ile ilk maçında Marsilya ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçemiz arasındaki karşılaşma saat 22:05`te başlayacak. STAR TV`den canlı yayınlanacak maçı İspanyol hakem Fernando Teixeira Vitienes yönetecek.

ŞİMDİ SON GÜNLERDE OLANLARI UNUTUP TARAFTARLIĞIMIZI HATIRLAMA ZAMANI!

Şimdi maç zamanı.
Maç sonunda keyifle yazmayı diliyorum

Evet keyfim yerinde...
Tebrikler fenerbahçem.
Aferin oğlum Caner.

Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Fenerbahçemi tebrik ediyorum ama yalnızca Kuyt'ı değil Baroni'yi, Caneri, Gökhan'ı Egemen'i Volkan'ı o sahada canla başla savaşıp çubukluyu sırılsıklam bırakan tüm takımı tebrik ediyorum... Canla başla savaştınız! Şimdi beşiktaş düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…