FenerBahçeliler Kulübü ''

pekişsin canım yaz bir daha yaz.
hic incelik denen bir şey de yok
resmen kovulduk

toplanın gidiyoruz

Zaten bir sakız almıştık yanımıza, şişirip bunlara patlatmak için..Başka eşyamız yok çok şükür

Elim kib ' e gidiyoooor geliyoooor ,bi gidiyooor bi geliyooor

Kardeş takımız biz , her zaman bekleriz.

Van minüüüüüüüüüt van minüüüüüüüüüüüüüt...Yok öyle kib falan
Daha da gelmem buraya

Ayyyy uykularımız kaçar gitmeyin noooluurr

Sen değil miydin daha geçen gün, "sizsiz burası çekilmiyor, nerdesiniz yaaaaağğğğ" diye ağıtlar yakan?
Nankör

morarmaktan iyidir

Ya da yeşermekten

Son düzenleyen: Moderatör:

''nerdesin yaaaaağğğğ'' özellikle ''yaaaaağğğğ'' dedimmi bunu çok merak ediyorum :44:

bende fenerliyim ama bu aralar bir soğudum takımımdan her an transfer olabilirim başka takıma bilemiyorum yani

tartısılmaz dedik
melodi ne kadar kaba insanlar görüyor musun?

Öhööö öhöö öhö.

İnsan gelirken bi tebrikler grup lideri olarak çıkmayı garantilediniz;canım fenerbahçeli arkadaşlarım der yahu.

Girer girmez , en büyük beşiktaş jimnastik klübü37:) derseniz ne kadar ekmek o kadar köfte

Son düzenleme:

gelin siz bizim topige o zaman ikramı hos sohbeti görün .

''nerdesin yaaaaağğğğ'' özellikle ''yaaaaağğğğ'' dedimmi bunu çok merak ediyorum :44:

Özellikle o kısmı öyle söyledin

bende fenerliyim ama bu aralar bir soğudum takımımdan her an transfer olabilirim başka takıma bilemiyorum yani

Her zaman bekleriz..Böyle b..k yeşili mi, kurbaa yeşilimi, çimen yeşili mi diye tartışmaya mahal vermeyecek asil renklerimiz var bir kere

Ne kadar kaldı?Tam olarak süre verebilirmisiniz Sn. MeLoDi hanımefendilerlerlerler

Mahpustan çıkmak için tünel kazacak halim yok, çok uğraştırıyor

Masum masum maç sonuçlarını,kriterlerimi paylaşıyordum burada...kendi halimde;

ah melodi ahhh sen yok musun sen

Sadece sizlere şu bilgiyi söylemek isterim ne o dediğiniz yeşillerden nede diğerleri o yeşilin adı: NEON IŞIKLARI... hatırlayınız 2008-2009 sezonu formamızı:) gugıldan aratabilirsiniz

Masum masum maç sonuçlarını,kriterlerimi paylaşıyordum burada...kendi halimde;

ah melodi ahhh sen yok musun sen

O sol elindeki yolunmuş tavuğa benziyor...
Bu arada tebrikler, lider mi olmuşsunuz, gruptan mı çıkmışsınız ne..Anlamıyorum ben pek..

Ama en büyük kim diye sor..Sor hele bi?
Şıppadanak bilirim bak onu

Sadece sizlere şu bilgiyi söylemek isterim ne o dediğiniz yeşillerden nede diğerleri o yeşilin adı: NEON IŞIKLARI... hatırlayınız 2008-2009 sezonu formamızı:) gugıldan aratabilirsiniz

Bu saate gogıl amca mı kalır..Yattı uyudu o:106:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…