FenerBahçeliler Kulübü ''

Arkadaşlar lütfen bugünkü maçta bir derbiye gider gibi organize olun(maça gidecekler)
Alex üzerinden takımın moral motivasyonunu bozacak tezahüratlar yapmaya değil...

Nasıl keyifli bir 90 dakikaydı.
Maç bitmesin istedim.
Dört gelsin istedim,ahh o krasiçin şutu iç direkten dönmeseydi....

Helal olsun hepinize ama en çok yine Canere ve Gökhana!!!

Veeee Fenerbahce Grundig sezonu kupa ile actı! Fenerbahçe Grundig Süper Kupa'nın finalinde karşılaştığı Galatasaray'ı 3-0 yenerek şampiyon oldu. Takım tutmanın branşı olmaz! Tebrikler FENERBAHÇEM! Darısı tüm Fenerbahçe arması altında mücadele eden takımlarımıza!

Fenerbahçe Ülker 92-80 Khimki

Transerler süper olmuş,bu sene basketbolda Avrupa'da da başarılı olacağız gibi.

Tebrikler FENERBAHÇEM.

Merhabaa Kızlarr Bendee FENERBAHÇELİYİM. FENERBAHÇE SEN ÇOK YAŞA !! CANIM FEDA OLSUN SANAAAAA

takım tutmuyorum, futboldan da anlamam.
ama bu sene kesinlikle fenerbahçe şampiyon olsun.

Bu sefer de kadın basketbolunda galatasaray'ı 62-45 mağlup ederek 20. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi olduk! Tebrikler Kızlar! Tebrikler FENERBAHÇEM! Darısı diğer branşlardaki takımlarımıza inşallah!

Eksikler ahh eksikler...Banko 5 oyuncu yok!

Takım tam havaya girmişken bir galibiyet daha süper olacaktı

Ben yine de oyunu beğendim.

Kuyt döküldü,Serdar her zamanki salak oyunu ile sahadaydı vs vs...

Bursaspor:1 Fenerbahçe:1

bu akşam UEFA avrupa ligindeki üçüncü maçımız olan kıbrıs rum kesimi temsilcisi ael limassol ile maçımız var. Başarılar FENERBAHÇEM!
Bu arada FENERBAHÇE vursun gol olsun Bayramınız mübarek olsun.

İşte bu!!!

Çok miskin bir futbol oynadın fenerbahçem;deli ettin,uyuttun bizi burda ama

3 puan 3 puandır hele ki grup maçlarında

Eeee o zaman tebrikler fenerbahçe!

Hiç iyi bi futbol sergileyemedik belki ama olsun 3 puanımızı aldık, grupta 1. sıraya yerleşip paşalar gibi dönüyoruz deplasmandan! TEBRİKLER FENERBAHÇEM

Puan Durumu:

1-Fenerbahçe: 7
2-Marsilya: 4
3-Mönchengladbach: 4
4-AEL Limassol: 1

Maçın üzerinden 3 saat geçince ancak yazabildim.

Hatırlamak bile istemediğim kadar kötü oynadık.

3 puan almamak değilde bu oyun tarzı beni çileden çıkartıyor.

Bekirin salaklığına mı kızayım,Krasiç ve Canere mi??

Yok ben en iyisi hakeme küfredeyim

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]Fenerbahçe 2-0 AEL Limassol
[/TD]

[TD="class: metin"]UEFA Avrupa C Grubu 4.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz evinde konuk ettiği AEL Limassol takımını 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın golleri 11. dakikada Kuyt 41. dakikada Sow`dan geldi. Takımımız bu sonuçla puanını 10`a yükselterek gruptaki liderliğini sürdürdü.[/TD]

Tebrikler Fenerbahçem.
Sow,Kuyt,Baroni ve demirbaş Selçuk size ayrıca teşekkürler...
Kaldı iki maç,bu gruptan lider çıkarız artık

Orduspor maçımızı yazmamışım.

Fenerbahçe:2 Orduspor:1

Zaten çokta yazacak bişey yok!

Sow seni izlemek keyif vermeye başladı...

Puan farkıda kalmadı;nasıl olsa G.S cepte

Ha ..... lan!
Bu sözden adam kırmızı kart görüyorsa hemde faul ardından;futbolcu kalmaz sahada hoca!

Ha ordan evime müdale edemezsin elinde kırmızı ile ama bilesin ki kırmızı kartlık küfürlerin babası bizim evde senin için çınladı.

Maçın sonunda açıklamama yapmamakta kararının arkasında duramayacağının en büyük göstergesi.

Penaltı penaltı değil,necati hentbol oynuyor onuda es geçiyorsun,yuuh diyorum sana Fırat Hoca!

Eskişehirspor:1 Fenerbahçe:1

hangi takıma sorsan hakemlerden şikayet eder ama hem şampiyonluk maçında hem süper kupa finalinde hakemin rezillikleriyle kaybettik geçtiğimiz sene
Fırat Aydınusun yaptığı resmen tetikçilik. Fenerbahçe bu adama düdüğü astıramadığı sürece işimiz zor, top bambaska biyerde oynanırken kafasını çevirip keyfine göre kırmızı kart çıkarır, şampiyonluğun en büyük adaylarından birini bu şekilde kıtır kıtır doğrar, üzerine TFFden ceza almazsa diğer hakemler neden adam gibi maç yönetsin ki?

Fırat Aydınus Lig'de 24 kırmızı kart göstermiştir.
Galatasaray'a 1, Beşiktaş'a 2, Fenerbahçe'ye 10 ,diğer takımların toplamına ise 11 kart!

Ben severdim Aydınusu ama bu istatistikten sonra tuttu fırlattı kalbimi..! Aslında şurayada dikkat çekmek gerekir gs ne zaman kaybetse bizim başımıza bu gibi şeyler geliyor ilginç.

Son düzenleme:
Bakın Bizimkiler isterse 40 göl atsınlar atıkları goller Kalitesiz Oyuncular kalitesiz Oyun oyunlar güzel gelmiyor göze.. Tamam oynuyorlar golde atıyorlar ama , okadar sıkıcı maç ki okadar saçma pozisyonlar allah allah birde bunlara olurmuu canım ne güzel oynadık diyorlar. Olurmu canım senin gördüğünle futboldan anlayanın gördüğü birmi .. KEsinlikle çok kötü oyunumuz var istediğimiz kadar gol atalım. Ama genede Tebrikler fenerbahçem ben fenerbahçeme Aşığımm Ama içindeki adamlar yaramaz. Daha 5pası bir atamazlar , Toplara arkası dönuk ler boş açıları ebn görüyorum onlar görmüyor öz güvensizler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…