Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50

Ben ilk mesajimda Gs yi tebrik ettim genelleme yapmayin lutfen... Yahu biz sampiyon olarak gs stadina geldik hemde onlari sampiyon halimizle stadlarinda yendik. Gs nin yeni stadindaki bizimle oynadigi ilk macida biz yendik :) Nesini unutamicaz 12 mayisin?
Biz son macta sampiyonlugu yitirmeye aliskiniz hic bisi koymaz bize

Ayrica belki nadir kisilerdenim ama Fenerbahcenin sampiyonlugu kacirdigina hic uzulmedim hic sinirlenmedim.. Baskani icerde 10 aydir tutturulmus bir $ike davasi ve butun olumsuzluklara ragmen buralara kadar gelmesi buyuklugunu gosteriyor, gonlumuzun sampiyonu Fenerbahce <3

Tekrardan gerek Gs yi gerek taraftarlarini tebrik ediyorum...

sinir stres yapmıyorum ben tatlım merak etme
sen diyosun ki takımımıza onca yapılan şeye rağmen finale geldik,ama kabul edilmeyen bişey var fenerbahçe yaptıklarının cezasını çekti bu yıl sadece olan bu canım..
ayrıca ben de galatasarayın iyi bir oyun sergilemediğini söyledim zaten 3-4 sayfa önce.. iyi bir oyun oynadık demedim zaten final gecesiiii

siz gslıların düşüşlerde olup yerlerde süründüğü günleride biliriz
bu size iyi moral olmuştur şimdi kupanızı kaldırıp durun belki bir daha nasip olmaz sizin gibi takıma

çok komiksin sen yaa.. belki 4-5 yıl görmeyiz kısmet ama emin ol 29 yıl da beklemeyiz kupa almak için

sen galiba saraçoğlundaki 2-2lik maçı hiç izlemedin cnm.. bir tutturmuşsunuz sulu,şişeli maç gidiyorsunuz.. hakan balta gol attı kameraya koştu sevincini paylaşmak için adama FENEVLİLER bi çubuk attı gözünü çıkarıyolardı neredeyse...

o göstediğin kupa gs lılara daha çok yakışıcaktır eminimm

canım biz kupamızı 12 mayıs 2012 de saraçoğlunda kaldırdık zatenbaaaakk

FENERBAHÇEMİZİN KARŞISINDA HİÇ BİR ŞEKİLDE GALİBİYET ALMADAN OLDUĞUNUZ ŞAMPİYONLUGUNUZU TEBRİK EDERİM ÖNCELİKLE. AMA FENERBAHÇE ÖYLE BİR TAKIM Kİ SENE İÇİNDEKİ TÜM ZORLUKLARA VE ENGELLERE RAGMEN DİMDİK AYAKTA DURARAK TÜRKİYEDEKİ İKİ KUPADADA DA FİNALE KADAR ÇIKMAYI BAŞARDI. BU FENERBAHÇEMİZİN YIKILMAZLIGININ EN BÜYÜK İSPATI. SİZ HALA NEYİN DERDİNDESİNİZ ANLAMIYORUM? ŞİKE YAPTI DİYORSUNUZ. ŞİKE YAPAN TAKIM 29 SENEDİR Bİ TÜRKİYE KUPASINI ALAMICAK MI? KAÇTIR SON ANDA KAÇIRDIĞIMIZ ŞAMPİYONLUKLARLAMI ŞİKE YAPTIK? YAPMAYIN ALLAH ASKINA BİRAZ AKLINIZ CALISSIN LÜTFEN MANTIKLI DÜŞÜNÜN.. FENERBAHÇELİLER GS'NİN ŞAMPİYONLUGUNU HAZMEDEMEYİP OLAYLAR CIKARDI DİYOSUNUZ DA BEN O GÜN STATTAYDIM O TEPKİ TAMAMEN POLİSLERE KARŞIYDI. BİZ TAKIMIMIZI ALKIŞLAMAK İÇİN TRİBUNLERE CAGIRIRKEN POLİSLERİN DURDUK YERE BİBER GAZI SIKMASIYLA BASLADI OLAYLAR Kİ KALDIKİ BU TRİBUNLERDE EMZİKLİ BEBEKLER BİLE VARDI! VARSIN OLMASIN YANIMIZDA HİÇ Bİ TAKIM BİZİM FARKIMIZDA BU ZATEN BİZ TEKİZ, SİZ HEPİNİZ!!! ŞAMPİYONLUĞA KUPALARA ÖNEM VEREN Bİ TAKIM OLSAYDIK ZATEN SARININ YANINA KIRMIZI KOYARDIK!! GEÇEN SENE LİGİ 8.SIRADA BİTİRMİŞ, GEÇEN SENE GS'LİYİM DEMEYE UTANAN MAÇLARINI İZLEMEYEN TARAFTARLAR ŞİMDİ FANATİK KESİLDİLER. BİZ TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ BU DA BİZİM FARKIMIZ VE SON OLARAK İSLAM ÇUPİ'NİN DE DEDİĞİ GİBİ Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz!

canım dikkat edersen türkiye kupasında şike yapıldı diye bişey denmedi.. süper lig de şike yapıldı dendi ve zaten şike de yapıldı yani bal gibi ispatı da var haberlerde.. ama federasyon değil fenerasyon olunmuş ya aziz beyin eli kolu heryerde ya gene bi şekilde kendinizi akladığınızı zannettiniz neyse siz avutmaya devam edin kendinizi.. 17 maçta şike yaptınız şampiyon oldunuz çünkü biliyodunuz eğer şike yapamazsanız şampiyon olamayacağınızı.. bir de galatasarayın başarısını hazmedemeyip yok trabzonspor maçında şike yaptınız diyosunuz.. yapmayın allah aşkınıza yaa lütfen.. biraz hazmetmeye çalışın.. he bir de göz var nizan var yok fb taraftarı polise tepki verdi diyosunuz ya yuuuuuuuuuuuuuuuhh sadece gülüyorum .. o yüzden mi maç bitiminde bizi yuhladınız sen stattaysan biz de tv de izledik emin ol.. ben gs değil sekizinci 18. de bitirse ligi gene izlerim gene izlerim.. SİZ TAKIMINIZIN SADECE İYİ GÜNÜNDE YANINDASINIZ lütfen.. taraftar olarak da birbirinize girdiniz kendi taraftarınızı bıçakladınız nerde her zaman yanındasınız.. anlatsak sizi size roman olur canım

Eh be canım tamam size göre biz şike yaptık diyelim sizler utanmıyomusunuz o zaman takımınızın satılık oldugundan? Ve farkındaysan ben yazımda gs trabzona karşı bi şike yaptı vs. demedim. Evet diyenler var illa her Fenerbahçelinin aynı şeyi düşünecek diye bi kaide de yok. Ve bugun resmi acıklamada oldu o tepki sırf polise karşıydı. Çünkü daha macın bitmesine saniyeler varken galatasaray kupasını rahat alsın tribunlerı bosaltalım diye sebepsiz yere biber gazı sıkmaya basladı polis. Çoluğu çocuğu astım hastasını yaslısını düşünmeden. Sen takımına yürekten bağlısındır ona bi sözüm yok benim ama benim çevremdeki galatasaraylılardan gördüğüm bu. He diceksin o sadece senin cevrendekilerdir diye ama inan bi cok insanın görüp yaptıgı yorum aynı. Bıçaklama olayına geliceksekte cumartesi günü sizin taraftarlarınız bizim 12 yaşındaki cocuk taraftarımızı bıçakladılar üzerinde sadece FB forması var diye. Bunları takip edicek olursak bunlar cok var. İnsanları sırf takımına göre yadırgayamam. Çünkü takım tutmak ayrı bişey insan olmak çok ayrı bişey. Her takımda aynı olaylar illaki oluyo bu hangi takımı tutuyo vs. diye kategorileştirilemez. Son olarakta eğerki biz takımımızın iyi gününde yanında olsaydık veya olsaydım şuan camımda FENERBAHÇE bayragı olmazdı, şampiyonlugu kaçırdıgımızın ertesi günü gene gururla FENERBAHÇEMİN formasını giyip çıkmazdım dışarı.. Ve tüm bu zor yıla tüm bu suclamalara ragmen FENERBAHÇEMİN yanında olmazdım ve olmazdık. Biz 25 milyon taraftar ve takım olarak yıkılmazlıgımızı kanıtladık. İnan aynı durumda hangi spor kulübü olursa olsun şu an ligi değil 2. olarak 12. sırada bitirmişti. O yüzden FENERBAHÇE'li olmanın gururu bizlere yeterde artar bile varsın olmasın şampiyon varsın küme düşsün biz gene hep birlikte olacağz emin olun... Neyse tekrardan tebrik ederim :)

Canlar dil dökmeye çalışmayın
Hazımsızlık böyle bişey olsa gerek

Yazdıklarımı mantıklı şekilde okuyor olsaydın hazımsızlıkla ilgili bir problemim olmadıgını anlardın. Ben gene hangi gs'li gördüysem tebrik ettim ve etmeye devam ediyorum. Eğer bi hazımsızlıgım olsaydı burda asan kesen çirkin taraftar olurdum ama değil işte. Her iki takımda terinin son damlasına kadar savaştı özellikle Fenerbahçe nerelerden geldi finale kadar sonuna kadar savaştılar bu gurur verici bişey. Kaldıki bu sadece futbol sadece biri şampiyon olabilir bu sene de gs'nin hakkıymış o şampiyon oldu. Ben gocunmam bir kere daha tebrik ederim. Benim yazdıklarımı cok farklı yerlere cekme lütfen

Pardon da biz takimimizin arkasinda durmasak kotu gununde, suan Fenerbahce 2 degil 12 inci olurdu yada belki dusme hattinda olurdu.. Laf soyletmediginiz Fatih Terimin kizi Buse terimin attigi tweet aynen soyle bak

Hastasiyim butun sezon tek maca gelmeyip,tek maci izlemeyip sampiyon olunca ortaya cikan cakma galatasaraylilarin :)

Dogru soze ne denir ki Onlar bile farkinda gs taraftarinin nasil bi taraftar oldugunun

İyi de ben sizi alıntılamadım bişey yapmadım
Neden sadece siz üstünüze alındınız ki
Bende sizin gibi taraftarlara teşekür ederim
Alkışlamayı öğrenmeliyiz

Galatasaray şampiyonlugu hak etti ve aldı. Fenerın yaptıgı terbıyesızlık ve maganda gosterılerı ıse takımlarının sadece sampıyon oldugunda yanında olan kaybedınce bır tekmede vuran taraftar olduklarını gosterdıler. Galatasaray taraftarları yenılgıde bıle takımını ayakda alkıslamıs gonulden destek vermıs bır takımdır. Ne yazıkkı suan fb acınacak bır haldedır şike yapıp bır cukur kazan ve bu cukura butun turk takımlarını atmaya calısarak kendını kurtarmayı hedefleyen fb ne yazıkkı kendı pıslıgınde bogulmaya mahkum olmustur . Ve sukurler olsun kı hakkın adaletı kazanmıstır fblıler arena da maglubıyetı kutlarken bız sukru saracda sapmpıyonluk kutladık onuda yedıremedıler karanlıklar ıcınde verdıler kupayı ama bız arenada bınlerce kısıyle ısıklar altında kutladık galatasaraylı olmak bır ayrıcalıktır . Her zaman her yerde yensede yenılsede cımbooommmboommmmmm:))

takım tutmayan biri olarak..
fenerbahçeli magandaları şiddetle kınıyorum..
nedir bu kadar öfke aklım ermiyor..
alsalar paramı dağıtacaklardı tomar tomar..
yine aynı şekilde cennet müjdelenmişcesine
şampuyonluğu kutlayanları da asla anlamıyorum anlamayacağımda...

kimsenin bi fikri yokmu:26:
Fikrim var eed sizde butun sezonu yatarak geçirdiniz onu napacaksınız? Elinize süper finalle bi fırsat geçti o 9 puanlık fark 4.5 a indi ama nafile ne tff nin gücü yetti sizi şampiyon yapmaya ne şikeniz ne de paranız. Sırf birileri daha fazla kazansın diye uygulanan Play-Off saçmalığı yüzünden 1 ay kadar geç gelen bir şampiyonluk yaşadık. 9 puan farkla ligi bitiren bir takımın son Play-Off maçında Fenerbahçe'ye karşı üstelik deplasmanda sahaya çıkması tamamen rant için yapılan bir saçmalıktır. Gel gelelim ligde en çok gol bulan, en az gol yiyen, en çok gol pozisyonuna giren, en yakın rakibine 9(fb), ikinci rakibine 21(ts) puan fark atan Galatasaray'ken futboldan anlamayanların çıkıpta tek bir maça bakarak şampiyonluğu kim haketti die soru yöneltmesi komik ve saçmadır.
Zafer, zaferi hakedenlerindir.
Sarıyla kırmızıyla alnimizin akıyla
[video=youtube;XUYV6hvf3jc]http://www.youtube.com/watch?v=XUYV6hvf3jc[/video]

öncelikle birçok yakınım maçı izlemeye gitti hepsinden aldığım haberlere göreki tvdede izledik maç bitiminde herkez alkışlayıp fenerli futbolcuları çağırmış. alt 1907 tribününde gerilen taraftara polis müdahale edince olaylar patlak vermiş. yinede böyle taraftarı kabul etmiyoruz. ama çakma galatasaraylı olupta(lafım meclisten dışarı) sorsan takımındaki oyuncuları bilmeyen bi play off muhabbeti oldu herkezin dilinde diye gsliyim ay şampiyonuz diyen taraftar olcağına benim fenerbahçeli taraftarım yaksın istanbulu. galatasarayın oyuncuları gerçekten çok iyi oyuncular haketiler ve kazandılar. ama bizde en az onlar kadar hakettik biz şampiyonluğun ötesinde onur mücadelesindeydik. kendimizide akladığımıza inanıyorum. zaten her sene finaldeyiz bu sene galatasaray geldi bizim yerimiz hep belli rakip hep değişiyor yani kısacası biz diğer takımlar gibi şampiyonluk muhabbetine bağlı değiliz takımımıza küme düşsekte bizdeki sevda aynı devam eder. bizde fenerbahçe ruhu var biz bunu milyon kupaya değişmeyiz...

ah canım ya işte bu :) biz nasıl tatlı dille derdimizi anlatıyoruz burda bile nasıl koyduk muhabbeti dönüyor yazık ya cidden sonradan türeme taraftar diyorlarya cidden doğru seneye 2. sırada bile olsalar bi tane bulamazsın gs diyen

Pardon da Süper Lig fb yi yenme üzerine mi kurulu ne bu ego sizde ki arkadaş yaa. Ben sizi yenmek zorunda deilim beraberlik işime geliosa berabere kalırım.Gecen yıl 6. olmuşken şampiyonluk kutalayacak halimiz yoktu. Herkezi kendiniz gibi zannetmeyin.
Bursa dan gol haberi mi var? 2-2
[video=youtube;knUwssDvBFY]http://www.youtube.com/watch?v=knUwssDvBFY[/video]
Kendize taraftar mı diyorsunuz terörist mi Ne tarafımla güleceğimi bilemedim
[video]http://tvarsivi.com/fenerbahce-galatasaray-maci-sonrasi-fenerbahceli-futbol-teroristleri-ortaligi-karistirdi-iki-polis-a-14-05-2012-izle-i_2012050433103.html[/video]

canım kabullenin ki sizin takımınızın arkasında sedece fener taraftarı değil koskoca bir federasyon var.. fenerbahçe şike yaptı onu yaptı bunu yaptı federasyon feneri düşürmemek için elinden geleni yaptı.. siz de durmuş burda yok onca şeye rağmen buralara gelmek büyük bir başarı bilmem ne diyorsunuz..

bu arada fatih terimin kızı da çakma gs.liler demiş ben çakma falan değilim o yüzden üstüme alınmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…