Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50
Bir zeki sizsiniz zaten dünyada. Bende açıp bi hesap fenerlinin ağzından döktürürüm bi mesaj çok mu zor:51:

Aziz olmayınca bu kadarsınız :52::52::52::52: Size başka bi baba daa lazım:51: yok mu şöle azizin yanında eğitim görmüş biri:34::34:
Eki Görüntüle 417007

Bende onu anlattım zaten şikeden yatan herkes serbest bırakıldı bi Yıldırım içerde çünkü başka suçları mevcut. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Tehdit, şantaj, dolandırıcılık bla bla. Adamın öyle bir gözü dönmüş ki kendi camiasını tehdit etmeye başlamış (iddanamede mevcut telefon görüşmeleri dökümanı ile). Bir adamını gönderek TFF eski Başkanı Mahmut Özgener'i "Ömrün yetmez, aday olma" diyerek tehdit etmiş. Özgener'e 'çekil' tehdinden şebeke üyelerinin de haberdar olduğu bilinior. Yani yeniden başkan olmak için adam tutarak -burda Sedat Peker devreye girior- camiayı tehdit ettirmiş yine Fenerbahçe Başkanı'nın tutuklanmasının asıl nedeninin 21 Nisan 2011'de sonuçlanan 4 milyar dolarlık helikopter ihalesi olduğu da söz konusu. Zira, Aziz Yıldırım, ihaleyi kazanan konsorsiyumun içinde yer aldığı ve konsorsiyumun içinde yer alan bir diğer ismin ise Serdal Adalı olduğu iddia edildi. Gerçi o da serbest kaldı. Bunları sizin bana anlatmanız gerekirken ben anlatıorum ne ilginç:51: Başkanınızın cevherlerini tanıyın:34:
YA sen bilinçli yorum yapamıyorsun bari hiç yazma. azizi yıldırımın o konuları devlet ve tffde halledeli yılalr oldu sadece şike davası üzerinde şuan içerde. :23: Odada tff açıklama yaptı delil yok sadece suçlama var dosyalar toparlanıp mahkemeye çıkıp karar verilcek bu akdlı gerye. Gundemi takip etmez iki laf öğrenmiş laf öğretmenin kımse söyle iyi çalışmamış dersine :8:
:8: $imagesCA3UJUKI.jpg

lig geneline alınan puanlara bakarsak Galatasaray. zaten son maçlar (şampiyonluk grubu maçları)şampiyonun erken belirlenmesinin engellenmesi ve maçların satıldığı kanallara rant sağlanması için yapılıyor.
Keşke Galatasaray bir gol atarak kupayı kaldırsaydı da herkesin gözünde tamamen hak etmiş olsaydı(ki dediğim gibi zaten hakkıydı 9 puan farkla)..

Bir Fenerbahçeli olarak yaşanan olaylardan utanç duydum ve artık kendi kendime itiraf edebiliyorum ki çirkef egoist bencil adaletsiz gaddar bir camiayız. Utanıyorum tuttuğum takımın taraftarlarından da yöneticilerinden de saha sorumlularından da ..a'dan z'ye utanç verici olaylar yaşandı...

Biliyorum şimdi sen nasıl Fenerbahçelisin diyecek diğer Fenerbahçeli arkadaşlar..

cevabım hazır: gerçekçiyim.

(bu arada Emre Belözoğlu kadar da edepsiz terbiyesiz sporcu ahlakı olmayan bir futbolcunun da takımda olmasından utanıyorum)

ben de 'Sporcunun zeki, çevik ve en önemlisi AHLAKLISINI severim' .....:42:

polis FENERBAHÇE taraftarına ağır tahrikte bulunmuş olaylara sebebiyet vermiştir. yorum yaparken insanlığınızı takınıp yapın arkadaşlar.. 11 aydır içeride tutulan başkanımızın yaşadıklarına, biz taraftarların ve yöneticilerimizin yorgunluğuna rağmen takımımız son aşamaya kadar geldi.. ayıptır günahtır.. hala siz polis arabası devirdiniz o kadar da saldırgan olalım yanee diyenleriniz var. biber gazından kıpkırmızı olmuş çocukların, vahşetten kaçamayan engelli vatandaşların fotoğraflarına bir "insan" sıfatıyla bakarsanız bunları size silah zoruyla bile söyletemezler.. engelli bir vatandaş ya da bir ilkokul çocuğu polise ne yapabilir allah aşkına? 6 polis, bir taraftarı yere yatırıp tekmeleyince insaniyet namına sahaya indik evet.

şimdi oturup ağlayın ayıbınıza.

polis FENERBAHÇE taraftarına ağır tahrikte bulunmuş olaylara sebebiyet vermiştir. yorum yaparken insanlığınızı takınıp yapın arkadaşlar.. 11 aydır içeride tutulan başkanımızın yaşadıklarına, biz taraftarların ve yöneticilerimizin yorgunluğuna rağmen takımımız son aşamaya kadar geldi.. ayıptır günahtır.. hala siz polis arabası devirdiniz o kadar da saldırgan olalım yanee diyenleriniz var. biber gazından kıpkırmızı olmuş çocukların, vahşetten kaçamayan engelli vatandaşların fotoğraflarına bir "insan" sıfatıyla bakarsanız bunları size silah zoruyla bile söyletemezler.. engelli bir vatandaş ya da bir ilkokul çocuğu polise ne yapabilir allah aşkına? 6 polis, bir taraftarı yere yatırıp tekmeleyince insaniyet namına sahaya indik evet.

şimdi oturup ağlayın ayıbınıza.

O Polislere taş atılırken molotof atılırken iyiydi değilmi?
Polislerde zaten keyfinden çatıştı taraftarla
Görevli polislerden biride benim eşimdi
Ya taşlardan gelseydi eşime ya bıçaklasalardı
Futbol uğruna değermi Allah aşkına
Resmen terör estirdiler savunulacak ne buluyorsunuz anlamıyorum
Aziz yıldırımda babamın hayrına yatmıyor içerde

Son düzenleme:
Bu sizin takımınızın taraftarına has bir durum ben bu güne kadar ne galatasaray ne beşiktaş ne trabzonspor taraftarının böyle olaylar çıkardığına şahir olmadım!
Bütün lig yeterince koştuk ihtiyacı olan oynasaydı hani biz yatmışız ya o açıdan:52::1:
İki kere şampiyonuz üstüne saraçoğlunda kupa almamız epey dokundu sizlerde haklısınız:46::1::1::1:

hatırlatayım beşiktaş bursaspor maçı beşiktaşlılar palalarla saldırdılar..... Beşiktaş Bursaspor Maçı Olayları ''05.12.2010'' şeklinde aratırsan videolu izlersin.
en son oynanan fenerbahçe trabzonspor maçı.internetten ara bulursun.
diyeceğim o ki al birini vur ötekine olay çıkartmak konusunda hiçbiri ötekinden pak değil.ben FENERBAHÇELİYİM.bunca olaya rağmen şampiyonluğa oynamak guru verici ama zaten hakeden takımın şampiyon olmasınıda hazımsızlık etmem.yatarak maç almış şampiyon olmuşlar olay bitmiştir.tebrikler...

O Polislere taş atılırken molotof atılırken iyiydi değilmi?
Polislerde zaten keyfinden çatıştı taraftarla
Görevli polislerden biride benim eşimde
Ya taşlardan gelseydi eşime ya bıçaklasalardı
Futbol uğruna değermi Allah aşkına
Resmen terör estirdiler savunulacak ne buluyorsunuz anlamıyorum
Aziz yıldırımda babamın hayrına yatmıyor içerde

$fb.jpg

ben burda saldıran bir taraftar değil tahrik eden bir polis görüyorum. eşin sana olan biteni anlatsın bir ara. aziz yıldırımın neden yattığını merak etmişsin şike mike yok canım açıklama geldi haberleri izlemiyor musun:51:

Eki Görüntüle 417264

ben burda saldıran bir taraftar değil tahrik eden bir polis görüyorum. eşin sana olan biteni anlatsın bir ara. aziz yıldırımın neden yattığını merak etmişsin şike mike yok canım açıklama geldi haberleri izlemiyor musun:51:

Eşimin anlatmasına ne hacet canlı canlı gösterdiler holiganların yaptığı teröristlikleri
Tüm Türkiye izledi Valla..
Geldi açıklama evette biz yuttuk mu tabi orasıda ayrı bi mesele:51:

Son düzenleme:
Eşimin anlatmasına ne hacet canlı canlı gösterdiler holiganların yaptığı teröristlikleri
Tüm Türkiye izledi Valla..
Geldi açıklama evette biz yuttuk mu tabi orasıda ayrı bi mesele:51:

canım yaa ahaha sen bi yat uyu bence yorulmuşsun:) taraftara yaptıklarını taş atan otobüs molotoflayan öğretmen kaçıranlara yapamıyorlar:51: eşinin anlatmadığını anlamıştım zaten:51: baştan sona bilen birinden dinlesen böyle konuşamazdın tabii.. bu arada senin yutup yutmaman nasıl önemli nasıl önemli lütfen yut:27::27: doğru birdir değiştiremezsin:51:

bak holiganlarımıza nasıllar sence? burada da polis altı üstü bir kişiye müdahale(!) ediyor..

$fb1.jpg $fb2.jpg $fb4.jpg

canım yaa ahaha sen bi yat uyu bence yorulmuşsun:) taraftara yaptıklarını taş atan otobüs molotoflayan öğretmen kaçıranlara yapamıyorlar:51: eşinin anlatmadığını anlamıştım zaten:51: baştan sona bilen birinden dinlesen böyle konuşamazdın tabii.. bu arada senin yutup yutmaman nasıl önemli nasıl önemli lütfen yut:27::27: doğru birdir değiştiremezsin:51:

bak holiganlarımıza nasıllar sence? burada da polis altı üstü bir kişiye müdahale(!) ediyor..

Eki Görüntüle 417265 Eki Görüntüle 417266 Eki Görüntüle 417267

Yeter artık be senin polislere attığın çamurlar...Her şeyin sınırı var sen evinde rahat rahat uyurken o insanlar maçta güvenliği sağlamaya çalışıyorlardı.Evet arada mağdur olan var mı var, hatalı polis var mı var...Amaaaa senin bu lafların yenilir yutulur cinsten değil kendine gel!Benim sevgilim de polis, maç günü iki oturum sınava girdi arkasından telefon geldi apar topar maça koştu amirinden gelen telefonla. Sen nasıl bir insansın da polisin hangi şartlar altında çalıştığını bilmeden atıp tutarsın? Ayrıca bu maç görevlerinden de artı bir para almıyorlar. Sen bayramda, yılbaşlarında, resmi günlerde gönlünce eğlenip dinlenirken bu insanlar tatil yapmadan harıl harıl çalışıyor. Kalkmış bir de fotoğraf koymuşsun.Ben de Fenerbahçeliyim ama o gün bizim taraftarımızın yaptığı aşırılıkları herkes gördü. Koskoca panzerin önüne geçip el hareketleri çektiler. Petrol ofisinde polislerii sıkıştırıp taşa tuttular da polisler geri geri kaçmak zorunda kaldı. Ah ah sen çalışmanın, can güvenliğinin olmamasının ne demek olduğunu biliyor musun acaba???

Yeter artık be senin polislere attığın çamurlar...Her şeyin sınırı var sen evinde rahat rahat uyurken o insanlar maçta güvenliği sağlamaya çalışıyorlardı.Evet arada mağdur olan var mı var, hatalı polis var mı var...Amaaaa senin bu lafların yenilir yutulur cinsten değil kendine gel!Benim sevgilim de polis, maç günü iki oturum sınava girdi arkasından telefon geldi apar topar maça koştu amirinden gelen telefonla. Sen nasıl bir insansın da polisin hangi şartlar altında çalıştığını bilmeden atıp tutarsın? Ayrıca bu maç görevlerinden de artı bir para almıyorlar. Sen bayramda, yılbaşlarında, resmi günlerde gönlünce eğlenip dinlenirken bu insanlar tatil yapmadan harıl harıl çalışıyor. Kalkmış bir de fotoğraf koymuşsun.Ben de Fenerbahçeliyim ama o gün bizim taraftarımızın yaptığı aşırılıkları herkes gördü. Koskoca panzerin önüne geçip el hareketleri çektiler. Petrol ofisinde polislerii sıkıştırıp taşa tuttular da polisler geri geri kaçmak zorunda kaldı. Ah ah sen çalışmanın, can güvenliğinin olmamasının ne demek olduğunu biliyor musun acaba???

sakin ol sen benim insanlığımı sınama hakkını bulamazsın kendinde. ben polislere çamur atmıyorum olaylara bir de bu açıdan bakmanızı öneriyorum. polis bunu yaparsa vatandaş kırsın geçirsin birbirini o zaman. uslubuna dikkat et. ne senin sevgiline ne de onun eşine çamur atmadım. evet iyi bilirim çalışmanın ne demek olduğunu. görevini layıkıyla yapana da minnetarım.

Eki Görüntüle 417265 Eki Görüntüle 417266 Eki Görüntüle 417267

Sen şurda ne demek istemişsin iyi düşün bakalım
Bence sen git bi uyu dinlen kendine gel hadsiz
Ne demek istiyorsun sen!!!!!

Back