Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımımla gurur duyuyorum! Fenerbahçem'i tebrik ediyorum![]()
![]()
![]()
![]()
bütün olumsuzluklara rağmen ve sahamızda YENİLMEDEN ikinci olduk. gs yata yata kupa aldı neyse Çarşamba olacak olan Bursa maçı daha önemli bizim o kupa bizim olacak inşallah (amin)
Şampiyonluk gitmiş hemde kadıköyde hemde hemde ezeli rakibine, tebrik edilmeyi hazmedemediğiniz için hala nasıl üste çıkarız derdindesiniz. Gs o kupayı orda kaldırdı ya varsın sonsuza kadar yenemesin feneri kadıköyde koyarmı sanıyosun, ama fenerliler bunun tramvasını hep taşıyacaklar. ve 12 mayısı asla unutamayacaklar...
Kupayı 6s aldığına göre demek ki onlar haketiler.
Yalnız şu kazanan takım tebrik edilmeli diyen gsli arkadaşlara 2007 yılında ali sami yen standında yaşanan olayları hatırlatmak isterim.
Siz şimdi hatırlamazsınız ama o sene Fenerbahçe ali sami yen stadına şampiyon olarak gitmişti.
Maç esnasında gs taraftarı sahaya tonlarca şaşal su,çakmak,bozuk para vb. gibi maddeler atıp maçın oynanmasına engel
oldular,maçtan sonrada polisle çatıştılar.
[video=youtube;r0lmD3d7iFE]http://www.youtube.com/watch?v=r0lmD3d7iFE[/video]
zaman zaman her takımın oluyor böyle durumları şimdi geçmişe gidiyorsak o zaman 2009-2010 sezonuna gidelim hani gs yattıda aldı deniyor ya o zaman fenere beraberlik yetiyordu bursa beşiktaş beraber kalsaydı. sırf o yüzden maçı 2-2 zannetikleri için oynamayı bırakıp sevinen fenerli futbolcular ve timsah yürüyüşü yapan taraftarlarını hatırlayalım sonrasında şampiyon olmadıklarını anlayınca yine nasıl saraçoğlunu yakıp yıktıklarını hatırlayalım. hatırlayalım mı ne dersiniz ?? :))
ben gerçeklerden bahsettim.. şampiyon olan sizsiniz ona laf eden yok zaten..ben takıma karşı yapılanlara rağmen bu takımın finale kadar gelip final oynamasından övünç duyuyorum.. Ve soruyorum bu da mı şikeee![]()
Ve final maçında gs şampiyona yakışır bir maç oynamadığını söylüyorum..
O zaman "tebrik etmeyi bilmiyorlar" tarzı ikiyüzlü söylemler içine girmeyeceksin.
Bak gördün mü ne olmuş 2007 de hani nerede şampiyonluğu kazanan takıma tebrik.
Kupayı 6s aldığına göre demek ki onlar haketiler.
Yalnız şu kazanan takım tebrik edilmeli diyen gsli arkadaşlara 2007 yılında ali sami yen standında yaşanan olayları hatırlatmak isterim.
Siz şimdi hatırlamazsınız ama o sene Fenerbahçe ali sami yen stadına şampiyon olarak gitmişti.
Maç esnasında gs taraftarı sahaya tonlarca şaşal su,çakmak,bozuk para vb. gibi maddeler atıp maçın oynanmasına engel
oldular,maçtan sonrada polisle çatıştılar.
[video=youtube;r0lmD3d7iFE]http://www.youtube.com/watch?v=r0lmD3d7iFE[/video]
Avni Aker'de şike yapan GS, TT Arena da neden şike yapmadı, neden yenemedi Trabzon'u ? Hakkaten bazı FB'li arkadaşlar da ciddi problem var.