Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50
Sarı kırmızıtakımımla gurur duyuyorum tebrik ediyorum onları :46::46: :65::65:

Çok mu güzel oynadılar hayır ama bilekler,nin hakkıyla kazandılar maçı :46::46:

Karanlıkta kupa aldılar hangi takıma reva bu allahaşkına arkadaşlar :47::47:

Olaylar çıktı inasnların can güvenliği kalmadı çirkenleşen bir avuç fb taraftarı olayları ne hale getirdi,gwrçek taraftar bunu zaten yapmaz ..

En büyük olduğumuzu bir daha kanıtladık ,işte GALATASARAY'ım benimmmm :46::46:

Galatasaraylık doğma büyüme babadan olunur :24::24: :32::32:

Son maça göre tüm sezonu değerlendirmek gerçekten Fenerbahçe ve taraftarının işi...
Galatasaray berabere de kalsa maçı alıyordu yense de...
Fenerbahçe ise galip olması gerekti olabilmesi için...
Her halukarda bizim şampiyon olma ihtimalimiz fazlaydı ve olduk.
Bundan dolayı her iki takımın da taraftarının gocunmasına gerek yok.

ben beşiktaşlıyım....

galatasaray lig boyunca puan açısından öndeydi

yata yata kupa aldı diyenlere sadece gülerim....gerçekten bileklerinin hakkıyla aldılar.

ve dedikelri gibi analarının ak sütü gibi helaldir yani...ayrıca hepimiz emre'nin nasıl çirkef

ırkçı olduğunu biliyoruz....hiiiçç savunmasın fenerliler valla hepsi görüntüleriyle belgeli birsürü

göstere göstere faulu oldugu halde hakemın görmediği öyle çok sey varki

kadıköydekı bu yenılgı ömür boyu yeter ama şimdiden başlamışlar çirkefliğe kendi stadını yakandan hiçbişey beklenmez :) bişeyi başarmışsa rakibin tebrik ediceksin insnalık budur

ayrıca galatasaray ın bendeki yeri ayrıdır...uefa kupasını getirmiş olması bile yeter...madem fener

süper takım avrupa kupalarında niçin hiç göremiyoruz feneri he ama ordaki hakemlere paraları yetmiyorsa bilemiyorum :9:

Adamlar stadlarıa zarar veriyor terör estiriyor yakalansınlar bakalım ne mazaret sunacaklar camialarına yazıklar olsun bunu yapana ,hangi takımın taraftarı yaparsa yapsın onada aynını derim ..

Taraftar ruhu bu demek değildir..

Alexi tebrik ediyorum bu arada soyunma odasına gidip kutladığı için :46::46::46:

play off da en iyi fener oynadı deniyor.. galatasaray maçlarını saymayalım lütfen çünkü biz en iyi oynayan olduğumuz halde fenerbahçe aldı maçları.. hani demişler ya cimbom yata yata aldı,fener oynadı diye.. he işte saraçoğlunda da tt arenada da cimbom oynadı fener yata yata aldı maçı.. lütfen kabullenin artık.. bu şampiyonluk galatasarayın hakkıydı.. fatih terim dedi ya iki kere şampiyon olduk hem lig de hem play off da diye ewet iki kere şampiyon olduk.. 9 puan farkla bitirdik lig.i ama bizim 4 puanımızı aldılar diğerlerinden hiçbişey alınmadı allahtan revamıydı bu? ama son maç berabere da kalsak gene biz olduk şampiyon. hakkımızı çok yediler ama YÜCE MEVLAM adaletlidir ve hakkımız olanı aldık:16:

Adamlar stadlarıa zarar veriyor terör estiriyor
yakalansınlar bakalım ne mazaret sunacaklar camialarına yazıklar olsun bunu yapana ,
hangi takımın taraftarı yaparsa yapsın onada aynını derim ..
Alexi tebrik ediyorum bu arada soyunma odasına
gidip kutladığı için :46::46::46:

ya varya zannetmiyorum yakalanacağını falan fener yapıyo yapıyo bi şekilde
sıyrılıyo dayıları mı var ne baya rahatlar

biz van a gönderilsin diye atkılarımızı saha kenarına attığımızda dahi
birsürü para cezası almıştık halbuki yardım amaçlıydı o yanlış sayıldı vs
aldık cezamızı ama fener gene bişey almaz..garip bişey koruyolar resmen

alex kalite adam çünkü..bence emre gibi biriyle aynı takımda olması şanssızlık...

Adamlar stadlarıa zarar veriyor terör estiriyor yakalansınlar bakalım ne mazaret sunacaklar camialarına yazıklar olsun bunu yapana ,hangi takımın taraftarı yaparsa yapsın onada aynını derim ..

Alexi tebrik ediyorum bu arada soyunma odasına gidip kutladığı için :46::46::46:

:46::46:aynen canım ben de ...

kesinlikle hak eden gs ve hakettiğini de aldı yata yata kupa aldı diyenlere sorum şu gsyi yatıran çeşitli uzuvlarının korkusuyla oyuncumuzu sakat bırakanlar deil mi?
unutmadan fenerbahçe cumhuriyeti ile övünenler işte bir cumhuriyet kendi sarayında böyle vurulur, aslanım tahtına kral gibi kurulur:)

Geçen yıl ligi 7. olarak tamamlayan Galatasaray taraftarı takıma etmediğini bırakmamıştı.. Kaç tane 6S li arkadaşım varsa hepsi küfürle anıyordu.. Ne oldu takımını geçen sene satanlar bu sene şampiyonluk kutluyor..

Maçın kaç dakikasında ayaktaydı 6S adamlar bize beraberlik yeter mantığıyla ezeli rakiplerinin karşısında top oynamadı..Ancak 0-0 biten bir maçta şampiyonluk almakla övünebilirsiniz.. Fakat sezon başından bu yana FB klubüne ve taraftarına yapılanları göz önünde bulundurduğunuzda bu takımın final oynaması bile galatasaraya yeterde artar.. Hadi daha önceki yıllardaki başarılar şikeydi bu sene gelinen finalde mi şike.. Kimse göz ardı etmesin polisinde pfdk ya kadar alayı takımı bitirmek için elinden geleni yaptılar..

Kaldı ki söz konusu Fenerbahçe olunca 1. ligdeki kalan 17 takımın hepsi bir olabiliyor.. Örneğe ihtiyaç duyan arkadaşlar için; Fener- beşiktaş maçında tüm cinconların bjk yi desteklemesi gibi :9: ya da trabzon maçında trabzonu desteklemeleri gibi :34:

Alayı birleşse de, tüm klubü hapse gönderseler de Ruhumuz yeter..

Son sözümüz FENERBAHÇE..

Öz eleştiri yapılacak olursa takımın final maçında bu kadar rahat oynamaması gerekiyordu.. Kocaman'ın gitmesi gerek artık..

Geçen yıl ligi 7. olarak tamamlayan Galatasaray taraftarı takıma etmediğini bırakmamıştı.. Kaç tane 6S li arkadaşım varsa hepsi küfürle anıyordu.. Ne oldu takımını geçen sene satanlar bu sene şampiyonluk kutluyor..

Maçın kaç dakikasında ayaktaydı 6S adamlar bize beraberlik yeter mantığıyla ezeli rakiplerinin karşısında top oynamadı..Ancak 0-0 biten bir maçta şampiyonluk almakla övünebilirsiniz.. Fakat sezon başından bu yana FB klubüne ve taraftarına yapılanları göz önünde bulundurduğunuzda bu takımın final oynaması bile galatasaraya yeterde artar.. Hadi daha önceki yıllardaki başarılar şikeydi bu sene gelinen finalde mi şike.. Kimse göz ardı etmesin polisinde pfdk ya kadar alayı takımı bitirmek için elinden geleni yaptılar..

Kaldı ki söz konusu Fenerbahçe olunca 1. ligdeki kalan 17 takımın hepsi bir olabiliyor.. Örneğe ihtiyaç duyan arkadaşlar için; Fener- beşiktaş maçında tüm cinconların bjk yi desteklemesi gibi :9: ya da trabzon maçında trabzonu desteklemeleri gibi :34:

Son sözümüz FENERBAHÇE..

Öz eleştiri yapılacak olursa takımın final maçında bu kadar rahat oynamaması gerekiyordu.. Kocaman'ın gitmesi gerek artık..

yapmayın allah aşkına sanki gs-bjk oynadığında siz gs.yi destekliyordunuz da.. güldürme beni lütfen.. ayrıca geçen sene 7. bitirdik diye HERKES sövüyordu diye bir genelleme de yapamazsın onlar senin arkadaşlarındı.. benim de etrafımda kaç insan varsa ben de dahil takımımızın yanında olduk her zaman.. tüm FENEVLİLER hazmedemiyor GS.nin başarısını,KADIKÖY de kupa kaldırmasını.. hakeden bizdik ve şampiyon olduk... NOKTA

su fenerbahcelı sıkecı grup laga luga yapacagına neden kımse bızı sevmıyor dıye bıdusunebıırmı
besıktaslıyım gs ıcın sevınıyorum ve trabzonlusuda herkes fenerden nefret edıyor neden acaba
çirkeflıge gerek yok adamlar hakettı
yok gs yattı oynamadı bılmem ne
sız oynasaydınız kardesım atsaydınız 2 3 gol ozaman deseydıkkı hakkaten abıcım fb sıke mıke yapmadanda bısıler yapabılıyomus

bılmem anlatabıldımmı :52::52::52::52::52::52:

yapmayın allah aşkına sanki gs-bjk oynadığında siz gs.yi destekliyordunuz da.. güldürme beni lütfen.. ayrıca geçen sene 7. bitirdik diye HERKES sövüyordu diye bir genelleme de yapamazsın onlar senin arkadaşlarındı.. benim de etrafımda kaç insan varsa ben de dahil takımımızın yanında olduk her zaman.. tüm FENEVLİLER hazmedemiyor GS.nin başarısını,KADIKÖY de kupa kaldırmasını.. hakeden bizdik ve şampiyon olduk... NOKTA

tatlım bu kadar sinir stres yapma yaa :9:

ben farkındaysan fener haketti gs hakketti falan triplerine girmedim, kaldı ki herkesin düşüncesini paylaştığı bir ortamdayız.. destekleme işine gelince de bunu istersen daha fazla hiç dillendirmeyelim çünkü gerçek bu..sen gs li olarak üstüne alınmayabilirsin de geri kalan 16 takımın alayıda mı fb karşıtı :51:

ben gerçeklerden bahsettim.. şampiyon olan sizsiniz ona laf eden yok zaten..ben takıma karşı yapılanlara rağmen bu takımın finale kadar gelip final oynamasından övünç duyuyorum.. ve soruyorum bu da mı şikeee:9:
ve final maçında gs şampiyona yakışır bir maç oynamadığını söylüyorum..

su fenerbahcelı sıkecı grup laga luga yapacagına neden kımse bızı sevmıyor dıye bıdusunebıırmı
besıktaslıyım gs ıcın sevınıyorum ve trabzonlusuda herkes fenerden nefret edıyor neden acaba
çirkeflıge gerek yok adamlar hakettı
yok gs yattı oynamadı bılmem ne
sız oynasaydınız kardesım atsaydınız 2 3 gol ozaman deseydıkkı hakkaten abıcım fb sıke mıke yapmadanda bısıler yapabılıyomus

bılmem anlatabıldımmı :52::52::52::52::52::52:

bir beşiktaşlı olarak takımının başarılarından bahsedeceğine gs nin şampiyonluğuna sevinerek düşüncelerimi desteklediğin için sana da teşekkür ediyorum.. galatasaraylıların şampiyonluklarıyla övünmesini anlıyorum fenerbahçeli olarak finale kalıp eli boş dönmeyi ikinciliği paylaşmayı anlıyorumda bu kalan takımların fb düşmanlığını anlamıyorum arkadaş..

madem bizde para var şike yaptık maç satın aldık demek ki ortalıkta çok satın alınacak adam varmış.. bide bu yönden bakmak lazım :34:

bir beşiktaşlı olarak takımının başarılarından bahsedeceğine gs nin şampiyonluğuna sevinerek düşüncelerimi desteklediğin için sana da teşekkür ediyorum.. galatasaraylıların şampiyonluklarıyla övünmesini anlıyorum fenerbahçeli olarak finale kalıp eli boş dönmeyi ikinciliği paylaşmayı anlıyorumda bu kalan takımların fb düşmanlığını anlamıyorum arkadaş..

madem bizde para var şike yaptık maç satın aldık demek ki ortalıkta çok satın alınacak adam varmış.. bide bu yönden bakmak lazım :34:

yaş kac
bole sozde laf sokmalara cok guluyorum acınılası gelıo bana nedense
ben oyle erkek gbı mac muhabbetı yapmam cocukken yapardım yasım oldu 2 5 senın takım bnm takım yapamıcam besıktas kalbımde sewdgım bı takım
gs haketmedı dıyen garıp hazımsız ınsanları sınırlendırmek hosuma gttı yazdım hakkatende basardım

sevıye yerlere ındı ben daha fazla yamıcam bıraz centılmen olun ya yazık valla

Son sözümüz FENERBAHÇE..

şöle bi durum var canım o noktada, eğer bir taraftar kaybettiğinde kendi takımına küfür ediyosa sütü bozuk evlattan farksız benim gözümde ben onu taraftardaşım:) olarak bile saymıyorum, ne yazıkki insanın olduğu her yerde bi pislik çıkıyo işte biz de en azından pisliğin az olduğu yerdeyiz diye mutluyuz;)

canım bak şimdi futbol camiası 3e ayrılıyo bi satın alanlar bi satın alınanlar bi de etini dişine takıp şampıyon olanlar;D

çünkü içinde kincilik yok, hak edeni tebrik ediyor, başarısını göz ardı etmiyor siz fenerliler gibi !!!! Satın alınacak adam çok mu az mı bilmem ama sahtekarlık yapmak şerefsizlikten başka bişey değildir !!!

şöle bi durum var canım o noktada, eğer bir taraftar kaybettiğinde kendi takımına küfür ediyosa sütü bozuk evlattan farksız benim gözümde ben onu taraftardaşım:) olarak bile saymıyorum, ne yazıkki insanın olduğu her yerde bi pislik çıkıyo işte biz de en azından pisliğin az olduğu yerdeyiz diye mutluyuz;)

canım bak şimdi futbol camiası 3e ayrılıyo bi satın alanlar bi satın alınanlar bi de etini dişine takıp şampıyon olanlar;D

Ayakta alkışlıyorum seni canımm :46::46::46::46::46::46::46:

yaş kac
bole sozde laf sokmalara cok guluyorum acınılası gelıo bana nedense
ben oyle erkek gbı mac muhabbetı yapmam cocukken yapardım yasım oldu 2 5 senın takım bnm takım yapamıcam besıktas kalbımde sewdgım bı takım
gs haketmedı dıyen garıp hazımsız ınsanları sınırlendırmek hosuma gttı yazdım hakkatende basardım

sevıye yerlere ındı ben daha fazla yamıcam bıraz centılmen olun ya yazık valla

çok komiksin sen yaa :9::9:

erkek gibi maç muhabbeti diyerek kafa yapını belli ettiğin için teşekkür ederim. futbolda bir spordur kaldı ki erkekler yapacak diye bir kanun kaidede yok.. madem erkek gibi maç muhabbeti yapamayacaksın kız çocuğu gibi al eline dantelini ör.. yaşla ne alakan var bilmiyorum ama senden büyüğüm güzelim yaşımı sorduğuna göre saygından susacaksın sanırım :34:

kimse yanlış anlamasın amacım laf sokmak değilde tartışmalarında akılcı olmanı öneririm..

hazımsız olan sensin yukarıdaki mesajlarına bakmanı öneririm bir bjk li olarak fb yi sevmediğini bağıra bağıra yazmışsın..
ben gs nin şampiyonluğunu kutluyorum ayrıca dediğim tek laf şampiyona yakışır bir maç değildi son oynanan..

takmışlar son oynanan maça yaa, güzel de oynasa kötü de oynasa zaten birinci sıradaydı.. yenilmemekti önemli olan ve öyle de oldu.. ben gs'li değilim ama sonuna kadar tebrik ediyorum, hakkıyla şampiyon oldu

Back