Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50
siz gslıların düşüşlerde olup yerlerde süründüğü günleride biliriz
bu size iyi moral olmuştur şimdi kupanızı kaldırıp durun belki bir daha nasip olmaz sizin gibi takıma

Kupayı 6s aldığına göre demek ki onlar haketiler.

Yalnız şu kazanan takım tebrik edilmeli diyen gsli arkadaşlara 2007 yılında ali sami yen standında yaşanan olayları hatırlatmak isterim.

Siz şimdi hatırlamazsınız ama o sene Fenerbahçe ali sami yen stadına şampiyon olarak gitmişti.

Maç esnasında gs taraftarı sahaya tonlarca şaşal su,çakmak,bozuk para vb. gibi maddeler atıp maçın oynanmasına engel
oldular,maçtan sonrada polisle çatıştılar.

[video=youtube;r0lmD3d7iFE]http://www.youtube.com/watch?v=r0lmD3d7iFE[/video]

hak ettık evet.. GALATASARAY hak ettı bırakın sızlanmayı söylenmeyı ey fblıler..sonuca bakın okii

Şampiyonluk gitmiş hemde kadıköyde hemde hemde ezeli rakibine, tebrik edilmeyi hazmedemediğiniz için hala nasıl üste çıkarız derdindesiniz. Gs o kupayı orda kaldırdı ya varsın sonsuza kadar yenemesin feneri kadıköyde koyarmı sanıyosun, ama fenerliler bunun tramvasını hep taşıyacaklar. ve 12 mayısı asla unutamayacaklar...

imzami atarım bu yorumun altına

aynen öyle arkadasımmm..cok haklısın..

fbli kardeşlerim siz beni güldürdünüz paralarınız da sizi güldürsün güldürebilecekse pardon da siz hangi kupanıza güvenip kupa muhabbetine giriyosunuz yoksa paranızla uefa kupası yaptırdınız da haberimiz mi olmadı

fbli kardeşlerim siz beni güldürdünüz paralarınız da sizi güldürsün güldürebilecekse pardon da siz hangi kupanıza güvenip kupa muhabbetine giriyosunuz yoksa paranızla uefa kupası yaptırdınız da haberimiz mi olmadı

zaman zaman her takımın oluyor böyle durumları şimdi geçmişe gidiyorsak o zaman 2009-2010 sezonuna gidelim hani gs yattıda aldı deniyor ya o zaman fenere beraberlik yetiyordu bursa beşiktaş beraber kalsaydı. sırf o yüzden maçı 2-2 zannetikleri için oynamayı bırakıp sevinen fenerli futbolcular ve timsah yürüyüşü yapan taraftarlarını hatırlayalım sonrasında şampiyon olmadıklarını anlayınca yine nasıl saraçoğlunu yakıp yıktıklarını hatırlayalım. hatırlayalım mı ne dersiniz ?? :))

Ne zaman kazananı alkışalamayı öğrenecek bazıları
Çamur atmaktan vazgeçin artık,insanların gönül verdiği renge saygınız yoksa Fatih Terim'e olsun bari

90 dk yeri öpen bir GS denmişte elmanderin ayağındaki çatlak, o maçta oldu. bilerek ve isteyerek kendini sakatlamadı herhalde:) eğer gsli futbolcular sürekli düştüyse bu GSlilerin kötü oynadığından değil FBnin sportmence oynamadığından kaynaklıdır:)

ayrıca playoff denen saçmalık sayesinde 9 puan önde bitirdiğimiz ligte puanlar yarıya çekilip ikince kere şampiyonluk için lig çıkartmış olmaları da GSnin şampiyonluğu kaybettirmedi. yani işin özü hak eden kazandı 2+2=4

hem zaten tartışmanın bile anlamı yok tüm gazeteler tüm yorumcular FBli yorumcularda dahir herkes GSnin hakettiğini söylemişken bunu sorgulamakta anlamsız ...

ve son olarak neyin kafasını yaşıyor bu insanlar ki bu denli taşkınlık çıkarırlar benzin istasyonunun dibinde araç yakmaya kalkışmalar filan. bu taraftarlık değil başka birşey. FBlilerin tümünü kastetmiyorum tabiki böyleleri her takımda her millette var ama çok yazık. bir yenilgiyi hazmetmek galibiyetin coşkusunu yaşamak kadar olmalıdır bence...

nasılki geçen haftalarda yine gs fb derbisinden sonra yaşanan fbli futbolcuların sahada köpek taklidi yaparak işemeleri vs bunlar sportmence davranışlar değildi heleki sen bir futbolcuysan hiç değil bu olaylara rağmen gs taraftarı hiç bir taşkınlık yapmamış hatta o hafta tüm yorumcuların gazetelerin tebriğini almış taraftardediğin böyle olmalı denmişken başarımızın karşılığı bu denli FBli taraftarınca çirkin olmamalıydı. her neyse

O zaman "tebrik etmeyi bilmiyorlar" tarzı ikiyüzlü söylemler içine girmeyeceksin.

Bak gördün mü ne olmuş 2007 de hani nerede şampiyonluğu kazanan takıma tebrik.

şampiyon sezon boyu oynaması gerekn oyunu oynamış canım sen hiiiiççç kasma boşa
aradakı puan farkını oraya para verıp koydurtmadı galip gelerek açıldı o fark son maç
zaten fener çirkefliğini faulunu yaptı her zmanakı gibi herseye ragmen olmadı işte
aldı galatasaray kupayı

şekil a'da da gözüktüğü üzre şikesiz olmuyomuş fenerin işleri :)

dileirm türkiye kupasınıda alamazlar nice senelere fenerbahçee

O zaman "tebrik etmeyi bilmiyorlar" tarzı ikiyüzlü söylemler içine girmeyeceksin.

Bak gördün mü ne olmuş 2007 de hani nerede şampiyonluğu kazanan takıma tebrik.

zaman zaman oluyor demem benim o davranışı onayladığım anlamına gelmiyor ama. benim muhattabım onlar değil şuan burda sizsiniz o zaman onlarada aynı tepkiyi gösterirdim. belki de göstermişimdir kim bilir? şunu da söyleyeyim de daha iyi anlaşırız ben galatasaraylı değilim. burda tarafsız bi gözle yorum yapmaktayım.

Kupayı okyanus ötesine göndereceklerini duydum. Gecen sene küme düşme mücadelesi veren takım bu sene şampiyon oldu :)

alan almış satan satmış siz burda boşa çenenizi yoruyorsunz bide aranzdan bazıları hırs yapıyor komk gerçekten

Avni Aker'de şike yapan GS, TT Arena da neden şike yapmadı, neden yenemedi Trabzon'u ? Hakkaten bazı FB'li arkadaşlar da ciddi problem var.

Valla bilemem acikca yapildigi icin belki utanmissinizdir :)

Herkesin yazdigini alinti yapamicam genel olarak;

Konuya yorumumu yaptim daha sonra herkesin yaptigi gibi yoruma yorum yaptim buda benim en dogal hakkim malum forumda herkes bu sekilde yorum yaziyor.

Fenerbahce $ike yi kimle yapti kale direkleriyle mi yapti? Malum herkez disarda bi Aziz Yildirim icerde :) Demek ki Aziz Yildirim $ikeyi kale direkleriyle yapmis yada topla yapmis bilemicem artik :)

Ben kimseye de neden Feneri sevmiyorsunuz demiyorum, ihtiyacimiz yok. Bizim Farkimiz bu sadece Kendi takimimizi destekleriz bazilari gibi bir hafta Besiktasi bir hafta Trabzonu BU haftada Bursa yi tutmayiz...

Sulu maci hatirlatmistim bazilarina. Fenerbahcem sampiyon haliyle geldi gs stadina ve antrenmansiz ciktigi macta bile gs yi yendi... O mactada oyuncularimiza atilmadik sey kalmadi ama onlar normal insan oluyor kimse tarafindan konusulmuyor ama bizimkiler terorist... Gecen sene ekmegimizi gs mi veriyor diyenler bugun fanatik olmus :)

Son düzenleme:
besiktasın kupa macı oynamadıgına seviniyorum boyle olunca gs de fb yle cok dalga geciyor madem kazandınız tamam otesi varmı cocuk gibi bu ne boyle ya fenerbahcede ofkesine hakim olmalı hersene biri kazanıyor yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…