- 20 Mart 2008
- 141.571
- 213.074
- 1.423
- 60
ben beşiktaşlıyım....
galatasaray lig boyunca puan açısından öndeydi
yata yata kupa aldı diyenlere sadece gülerim....gerçekten bileklerinin hakkıyla aldılar.
ve dedikelri gibi analarının ak sütü gibi helaldir yani...ayrıca hepimiz emre'nin nasıl çirkef
ırkçı olduğunu biliyoruz....hiiiçç savunmasın fenerliler valla hepsi görüntüleriyle belgeli birsürü
göstere göstere faulu oldugu halde hakemın görmediği öyle çok sey varki
kadıköydekı bu yenılgı ömür boyu yeter ama şimdiden başlamışlar çirkefliğe kendi stadını yakandan hiçbişey beklenmez :) bişeyi başarmışsa rakibin tebrik ediceksin insnalık budur
ayrıca galatasaray ın bendeki yeri ayrıdır...uefa kupasını getirmiş olması bile yeter...madem fener
süper takım avrupa kupalarında niçin hiç göremiyoruz feneri he ama ordaki hakemlere paraları yetmiyorsa bilemiyorum
Adamlar stadlarıa zarar veriyor terör estiriyor
yakalansınlar bakalım ne mazaret sunacaklar camialarına yazıklar olsun bunu yapana ,
hangi takımın taraftarı yaparsa yapsın onada aynını derim ..
Taraftar ruhu bu demek değildir..
Alexi tebrik ediyorum bu arada soyunma odasına
gidip kutladığı için
Adamlar stadlarıa zarar veriyor terör estiriyor yakalansınlar bakalım ne mazaret sunacaklar camialarına yazıklar olsun bunu yapana ,hangi takımın taraftarı yaparsa yapsın onada aynını derim ..
Taraftar ruhu bu demek değildir..
Alexi tebrik ediyorum bu arada soyunma odasına gidip kutladığı için
aynen canım ben de ...
Geçen yıl ligi 7. olarak tamamlayan Galatasaray taraftarı takıma etmediğini bırakmamıştı.. Kaç tane 6S li arkadaşım varsa hepsi küfürle anıyordu.. Ne oldu takımını geçen sene satanlar bu sene şampiyonluk kutluyor..
Maçın kaç dakikasında ayaktaydı 6S adamlar bize beraberlik yeter mantığıyla ezeli rakiplerinin karşısında top oynamadı..Ancak 0-0 biten bir maçta şampiyonluk almakla övünebilirsiniz.. Fakat sezon başından bu yana FB klubüne ve taraftarına yapılanları göz önünde bulundurduğunuzda bu takımın final oynaması bile galatasaraya yeterde artar.. Hadi daha önceki yıllardaki başarılar şikeydi bu sene gelinen finalde mi şike.. Kimse göz ardı etmesin polisinde pfdk ya kadar alayı takımı bitirmek için elinden geleni yaptılar..
Kaldı ki söz konusu Fenerbahçe olunca 1. ligdeki kalan 17 takımın hepsi bir olabiliyor.. Örneğe ihtiyaç duyan arkadaşlar için; Fener- beşiktaş maçında tüm cinconların bjk yi desteklemesi gibiya da trabzon maçında trabzonu desteklemeleri gibi
Alayı birleşse de, tüm klubü hapse gönderseler de Ruhumuz yeter..
Son sözümüz FENERBAHÇE..
Öz eleştiri yapılacak olursa takımın final maçında bu kadar rahat oynamaması gerekiyordu.. Kocaman'ın gitmesi gerek artık..
yapmayın allah aşkına sanki gs-bjk oynadığında siz gs.yi destekliyordunuz da.. güldürme beni lütfen.. ayrıca geçen sene 7. bitirdik diye HERKES sövüyordu diye bir genelleme de yapamazsın onlar senin arkadaşlarındı.. benim de etrafımda kaç insan varsa ben de dahil takımımızın yanında olduk her zaman.. tüm FENEVLİLER hazmedemiyor GS.nin başarısını,KADIKÖY de kupa kaldırmasını.. hakeden bizdik ve şampiyon olduk... NOKTA
su fenerbahcelı sıkecı grup laga luga yapacagına neden kımse bızı sevmıyor dıye bıdusunebıırmı
besıktaslıyım gs ıcın sevınıyorum ve trabzonlusuda herkes fenerden nefret edıyor neden acaba
çirkeflıge gerek yok adamlar hakettı
yok gs yattı oynamadı bılmem ne
sız oynasaydınız kardesım atsaydınız 2 3 gol ozaman deseydıkkı hakkaten abıcım fb sıke mıke yapmadanda bısıler yapabılıyomus
bılmem anlatabıldımmı
bir beşiktaşlı olarak takımının başarılarından bahsedeceğine gs nin şampiyonluğuna sevinerek düşüncelerimi desteklediğin için sana da teşekkür ediyorum.. galatasaraylıların şampiyonluklarıyla övünmesini anlıyorum fenerbahçeli olarak finale kalıp eli boş dönmeyi ikinciliği paylaşmayı anlıyorumda bu kalan takımların fb düşmanlığını anlamıyorum arkadaş..
madem bizde para var şike yaptık maç satın aldık demek ki ortalıkta çok satın alınacak adam varmış.. bide bu yönden bakmak lazım
şöle bi durum var canım o noktada, eğer bir taraftar kaybettiğinde kendi takımına küfür ediyosa sütü bozuk evlattan farksız benim gözümde ben onu taraftardaşım:) olarak bile saymıyorum, ne yazıkki insanın olduğu her yerde bi pislik çıkıyo işte biz de en azından pisliğin az olduğu yerdeyiz diye mutluyuzGeçen yıl ligi 7. olarak tamamlayan Galatasaray taraftarı takıma etmediğini bırakmamıştı.. Kaç tane 6S li arkadaşım varsa hepsi küfürle anıyordu.. Ne oldu takımını geçen sene satanlar bu sene şampiyonluk kutluyor..
Maçın kaç dakikasında ayaktaydı 6S adamlar bize beraberlik yeter mantığıyla ezeli rakiplerinin karşısında top oynamadı..Ancak 0-0 biten bir maçta şampiyonluk almakla övünebilirsiniz.. Fakat sezon başından bu yana FB klubüne ve taraftarına yapılanları göz önünde bulundurduğunuzda bu takımın final oynaması bile galatasaraya yeterde artar.. Hadi daha önceki yıllardaki başarılar şikeydi bu sene gelinen finalde mi şike.. Kimse göz ardı etmesin polisinde pfdk ya kadar alayı takımı bitirmek için elinden geleni yaptılar..
Kaldı ki söz konusu Fenerbahçe olunca 1. ligdeki kalan 17 takımın hepsi bir olabiliyor.. Örneğe ihtiyaç duyan arkadaşlar için; Fener- beşiktaş maçında tüm cinconların bjk yi desteklemesi gibiya da trabzon maçında trabzonu desteklemeleri gibi
Alayı birleşse de, tüm klubü hapse gönderseler de Ruhumuz yeter..
Son sözümüz FENERBAHÇE..
Öz eleştiri yapılacak olursa takımın final maçında bu kadar rahat oynamaması gerekiyordu.. Kocaman'ın gitmesi gerek artık..
canım bak şimdi futbol camiası 3e ayrılıyo bi satın alanlar bi satın alınanlar bi de etini dişine takıp şampıyon olanlar;Dbir beşiktaşlı olarak takımının başarılarından bahsedeceğine gs nin şampiyonluğuna sevinerek düşüncelerimi desteklediğin için sana da teşekkür ediyorum.. galatasaraylıların şampiyonluklarıyla övünmesini anlıyorum fenerbahçeli olarak finale kalıp eli boş dönmeyi ikinciliği paylaşmayı anlıyorumda bu kalan takımların fb düşmanlığını anlamıyorum arkadaş..
madem bizde para var şike yaptık maç satın aldık demek ki ortalıkta çok satın alınacak adam varmış.. bide bu yönden bakmak lazım
bir beşiktaşlı olarak takımının başarılarından bahsedeceğine gs nin şampiyonluğuna sevinerek düşüncelerimi desteklediğin için sana da teşekkür ediyorum.. galatasaraylıların şampiyonluklarıyla övünmesini anlıyorum fenerbahçeli olarak finale kalıp eli boş dönmeyi ikinciliği paylaşmayı anlıyorumda bu kalan takımların fb düşmanlığını anlamıyorum arkadaş..
şöle bi durum var canım o noktada, eğer bir taraftar kaybettiğinde kendi takımına küfür ediyosa sütü bozuk evlattan farksız benim gözümde ben onu taraftardaşım:) olarak bile saymıyorum, ne yazıkki insanın olduğu her yerde bi pislik çıkıyo işte biz de en azından pisliğin az olduğu yerdeyiz diye mutluyuz
canım bak şimdi futbol camiası 3e ayrılıyo bi satın alanlar bi satın alınanlar bi de etini dişine takıp şampıyon olanlar;D
yaş kac
bole sozde laf sokmalara cok guluyorum acınılası gelıo bana nedense
ben oyle erkek gbı mac muhabbetı yapmam cocukken yapardım yasım oldu 2 5 senın takım bnm takım yapamıcam besıktas kalbımde sewdgım bı takım
gs haketmedı dıyen garıp hazımsız ınsanları sınırlendırmek hosuma gttı yazdım hakkatende basardım
sevıye yerlere ındı ben daha fazla yamıcam bıraz centılmen olun ya yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?