şahsım adına dokunmadı zorla alındı o kupa 3 saat sonra >) dün bende kadıköydeydım ama yapılanlarabence ayıpladım taraftarın ama arenada bu maç olsaydı ve feenerbahçe yenseydi galatasarayda bu tazr sorunlar çıkarta bilrdi. Ya bizimkiler abartmış olabilr ama çıakrdı yani:)zzetn önceden çıkmış olaylar var bi youtubeden izleyin >).Bu sizin takımınızın taraftarına has bir durum ben bu güne kadar ne galatasaray ne beşiktaş ne trabzonspor taraftarının böyle olaylar çıkardığına şahir olmadım!
Bütün lig yeterince koştuk ihtiyacı olan oynasaydı hani biz yatmışız ya o açıdan
İki kere şampiyonuz üstüne saraçoğlunda kupa almamız epey dokundu sizlerde haklısınız
Bu sizin takımınızın taraftarına has bir durum ben bu güne kadar ne galatasaray ne beşiktaş ne trabzonspor taraftarının böyle olaylar çıkardığına şahit olmadım!
Bütün lig yeterince koştuk ihtiyacı olan oynasaydı hani biz yatmışız ya o açıdan
İki kere şampiyonuz üstüne saraçoğlunda kupa almamız epey dokundu sizlerde haklısınız ki gol atmış olsak o zaman önce ülkeyi yakardınız sanırım sonra da camiaca toplu şekilde intiharınızdan sorumlu tutulmak istemedik acıdık belkide
şahsım adına dokunmadı zorla alındı o kupa 3 saat sonra >) dün bende kadıköydeydım ama yapılanlarabence ayıpladım taraftarın ama arenada bu maç olsaydı ve feenerbahçe yenseydi galatasarayda bu tazr sorunlar çıkarta bilrdi. Ya bizimkiler abartmış olabilr ama çıakrdı yani:)zzetn önceden çıkmış olaylar var bi youtubeden izleyin >).
Sevgilim aşırı derecede hatta uç derecede futbol tutkunu.
Onun yüzünden şampiyon GS bile yazamadım facebook hesabıma...
Farklı takımları tutuyor olmamız bile onun için çok kötü bir durum.
Her şeye rağmen GALATASARAY LIYIM.
Takımımı da çok seviyorum
zaten o ayrı bir enteresan..
yapmayın kızlar kazanan da kaybeden de
belli oldu..burda tartışmanın alemi yok artık..
hiç bir takımın taraftarın geçen c.tesi yaşanan
olaylardan ötürü takımıyla gurur duyamaz,sizinkisi
şu kadar yapardı bizimki bu kadar yaptı demenin mantığı
yok..şahsen orada olay çıkaranları ben taraftar olarak
göremiyorum...terör örgütünden farkları yok...biz taraftarlığı
farklı boyutlarda yaşıyoruz ciddenn...örnek üstteki arkadaş
sevgili,arkadaş,kardeşş...bu yüzden tartışmaya değer mi???:26:
Bu arada gecen sene gs yerlerde surunurken takimindan utanip, ekmegimi gs mi veriyor banane diyen arkadaslarimda bugun fanatik olmus orasida ayri komedi :)
$ikesiz diyenlere de gulerim; Avni Akerde ki mac cok lekesiz di haklisiniz :))
Bu arada gecen sene gs yerlerde surunurken takimindan utanip, ekmegimi gs mi veriyor banane diyen arkadaslarimda bugun fanatik olmus orasida ayri komedi :)
Yoruma Yorum Yapmayı Bırakında..
Konuya Yorum Yapınız..
Böyle Elinize Kupa Geçmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?