Anket FenerBahçe!!!

Şampiyonluğu Fenerbahçemi Yoksa Galatasaraymı Hak etti?

• Ankete Katılan
    50
şahsım adına dokunmadı zorla alındı o kupa 3 saat sonra >) dün bende kadıköydeydım ama yapılanlarabence ayıpladım taraftarın ama arenada bu maç olsaydı ve feenerbahçe yenseydi galatasarayda bu tazr sorunlar çıkarta bilrdi. Ya bizimkiler abartmış olabilr ama çıakrdı yani:)zzetn önceden çıkmış olaylar var bi youtubeden izleyin >).

Haksız mıyım

Pardon da o kupa liğ ve playoff sonucumuz sayesinde alındı siz sahanızı parçalamaya başlayıp olay çıkartınca stad boşaltılıp sukunet beklendi hatta ışıklar kapatıldı ne saçmalıyorsun allah aşkına sen. Bir şey savunacaksan dayanağın düzgün olsun
Galatasaray taraftarı olarak ben çıkmayacağından eminim ki diğer takımların taraftarlarınında çıkartmayacağından sizin olay çıkartacağınıza emin olduğum kadar eminim
Her videoyu haberi doğru kabul edersek hayırlı işler canlı canlı izledik olanları başka bir görüntü yaptıklarınızı fikrimizi değiştiremez

Galatasaray savunmadaydı zaten
İleri yönelik oynamadı
Amacı kazanmak değil,berabere kalmaktı
Tutupta şampiyon olan takıma haketmedi demek çok garip
Zaten Galatasaray'ım kazandı ama bütün övgüleri bazıları aldı
Bende bu işten birşey anlayamıyorum

Geçen Sene Hakkımız Olan Kupayı Bu Sene GS Şikesiz Kazandı..
Takımıma Başarılar Diliyorum..

ŞampiyoN..

Eki Görüntüle 415018

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Sevgilim aşırı derecede hatta uç derecede futbol tutkunu.
Onun yüzünden şampiyon GS bile yazamadım facebook hesabıma...
Farklı takımları tutuyor olmamız bile onun için çok kötü bir durum.
Her şeye rağmen GALATASARAY LIYIM.
Takımımı da çok seviyorum

zaten o ayrı bir enteresan..
yapmayın kızlar kazanan da kaybeden de
belli oldu..burda tartışmanın alemi yok artık..
hiç bir takımın taraftarın geçen c.tesi yaşanan
olaylardan ötürü takımıyla gurur duyamaz,sizinkisi
şu kadar yapardı bizimki bu kadar yaptı demenin mantığı
yok..şahsen orada olay çıkaranları ben taraftar olarak
göremiyorum...terör örgütünden farkları yok...biz taraftarlığı
farklı boyutlarda yaşıyoruz ciddenn...örnek üstteki arkadaş
sevgili,arkadaş,kardeşş...bu yüzden tartışmaya değer mi???:26:

Hic bir gsli cikipta Fenerbahcenin taraftarina laf soylemesin. Hakki yok...

Sulu maci hatirlatirim; biz oraya sampiyon olmus halimizle geldik ve cirkef gs taraftari oyuncularimiza sular piller vs vs atti. Ve ne oldu butun bunlara ragmen sampiyon halimizle bile gs yi yendik...

Bu arada iki kere sampiyonuz diyenler; Play Offta en cok puani Fenerbahce toplamistir, yani uzgunum ama iki kere sampiyonluk yok :)

Bu arada gecen sene gs yerlerde surunurken takimindan utanip, ekmegimi gs mi veriyor banane diyen arkadaslarimda bugun fanatik olmus orasida ayri komedi :)

$ikesiz diyenlere de gulerim; Avni Akerde ki mac cok lekesiz di haklisiniz :))

Ben holiganlığa karşıyım ve kazandıysak her şartta karşı takım taraftarını bir parça mutlaka kızdırırım rekabet gereklidir.
Şaka bir yana, benim takımımın taraftarı polis otolarına meşale atıp yakmaya çalışmadı, ki hepimizin cebinden çıkan vergilerle alınan araçları devirmedi! Ak ile karayı da ayırmalı kendi taraftarınızın holiganlığını bu şekilde bastırmaya çalışmamalısınız ki destek göremeyip tekrar etmesinler. Ayrıca fenrbahçe taraftarına sıkılan biber gazından bir galatasaraylı olarak hiç hoşnut değilim!!

O saldırganların taraftar olduğunu düşünmüyorum.
Futbol düşmanı insanlar bana göre.
Bir de polisle çatıştıkları için onlar hakkında tek kelime etmez
Ben maç izlemeyi çok sevmem sonucuna da günlerce aylarca takılmam...
Ama herşeye rağmen fenerbahçeyi sevmiyorum...
Gerçekten sevemiyorum sebebi Kadıköy'de oturmam olabilir belki de.
Küçüklükten beri taşkınlıklarını izledik durduk.

Hakedip haketmemeyi sadece son maça göre yorumlayamayız, ligin geneline bakınca tek hakeden gsdı. Normal ligi 9 puan önde bitirdiği halde süper final saçmalığına katlanmak zorunda kaldılar. Süper finalin en iyi oynayan takımıda onlardı. Tt arenada oynadıkları olağanüstü maçı kim unutabilirki orda da fener hiç oynmadığı halde şans eseri 2-0yendi. son maça gelirsek galatasataya beraberlik yetiyordu bunun avantajını kullandılar aynı şey fener için geçerli olsa onlarda aynı şeyi yapardı....

GS kupayı alarak Türkiye'nin açık ara en iyi takımı olduğunu tekrar gösterdi.

Bu arada gecen sene gs yerlerde surunurken takimindan utanip, ekmegimi gs mi veriyor banane diyen arkadaslarimda bugun fanatik olmus orasida ayri komedi :)

Avni Aker'de şike yapan GS, TT Arena da neden şike yapmadı, neden yenemedi Trabzon'u ? Hakkaten bazı FB'li arkadaşlar da ciddi problem var.

Takımımla gurur duyuyorum! Fenerbahçem'i tebrik ediyorum bütün olumsuzluklara rağmen ve sahamızda YENİLMEDEN ikinci olduk. gs yata yata kupa aldı neyse Çarşamba olacak olan Bursa maçı daha önemli bizim o kupa bizim olacak inşallah (amin)

arkadaşlar ben GALATASARAYLIYIM ve takımımla da gurur duyuyorum..
ewet son maçta galatasaray gerçekten kötü bir oyun sergiledi,ama bunun nedeni de beraberlik halinde bile şampiyon olmamızdan dolayıydı ve beraberlikte kalmak için uğraştılar.. ama fenerbahçe de iyi oynadı da diyemem.. hele o emrenin yaptıkları çok ayıptızaten sevmiyordum iyice nefret ettim ondan.. ve maç bitiminde de taraftarın hem saha içinde hem de saha dışında taşkınlık çıkarması çok ayıptı.. fenerbahçe yönetiminden kupayı soyunma odasında verelim diye sunulan teklife de bir anlam veremedim.. herkes kabul etsin ki ligin başından beri şampiyonluğu en çok hak eden takım GALATASARYDI ve biz olduk şampiyon çok şükür

walla canım biz şike yapmadık yerlerde süründük.. şike yapıp rezil olmaktansa yerlerde sürünüp rezil olmayı yeğlerim.. hiç şike değildi o aklandık demeyin lütfen.. temmuz ayında haberlerde fenerbahçe 17 maçta şike yaptı işte şu şu maçlar dendi geçen gün de yok öyle birşey deniyor.. ne oldu da işler değişti anlayamadım ya neyseeeee....

Yoruma Yorum Yapmayı Bırakında..
Konuya Yorum Yapınız..
Böyle Elinize Kupa Geçmez..

Son düzenleme:
ben beşiktaşlıyım....

galatasaray lig boyunca puan açısından öndeydi

yata yata kupa aldı diyenlere sadece gülerim....gerçekten bileklerinin hakkıyla aldılar.

ve dedikelri gibi analarının ak sütü gibi helaldir yani...ayrıca hepimiz emre'nin nasıl çirkef

ırkçı olduğunu biliyoruz....hiiiçç savunmasın fenerliler valla hepsi görüntüleriyle belgeli birsürü

göstere göstere faulu oldugu halde hakemın görmediği öyle çok sey varki

kadıköydekı bu yenılgı ömür boyu yeter ama şimdiden başlamışlar çirkefliğe kendi stadını yakandan hiçbişey beklenmez :) bişeyi başarmışsa rakibin tebrik ediceksin insnalık budur

ayrıca galatasaray ın bendeki yeri ayrıdır...uefa kupasını getirmiş olması bile yeter...madem fener

süper takım avrupa kupalarında niçin hiç göremiyoruz feneri he ama ordaki hakemlere paraları yetmiyorsa bilemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…