- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Benim bu ay husran olduu bi sonraki ay artik insallahbende senin gibiyim ay sonunu bekliyorum :)
İnşallah en hayirli zamanda gelecek guzel haberinizBenim bu ay husran olduu bi sonraki ay artik insallah
Belki bebiss vardir..insallahhh hepimize gelsin guzel haberlerİnşallah en hayirli zamanda gelecek guzel haberinizbende adeti bekliyorum ki femaraya baslym yok daha
Zenna senin bat ne zaman hadi senin guzel haberini alalimmm benim husran oldu bu ayAy unutmamışsın canım sağolmutlu ettin beni. Gittim büyümüş yumurtam çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi bildiğimiz gibi.. inşallah göreceğiz sonucu ne olacak bakalım
kuzum senden umutluydum yaa. üzüldüm.. ama kendini hemeenn toparla ve önümüzde ki ay için umutlu ol lütfen.. her ay yaşadığımız seyler seni anlıyorum.. Ben iğne sonrası 2. günüm canım değerlendiricem işte ne olacak bilmiyorum ilk olduğu için heycanlıyım birazdaZenna senin bat ne zaman hadi senin guzel haberini alalimmm benim husran oldu bu ay
Hadi bakalim bende senden umitliyim canim kacirma gunleri birde hic bisey dusunme ilaci ictigini bile unut rahat ol keyfini cikar iliski icin iliski olmasin. Ben uzulmuyom cunku ben yumurta ilk defa gordugum icin bu iki yilda cok mutlu oldum 2 aylik daha femaram var o yuzden onumuzdeki maclara bakicaz artik :))kuzum senden umutluydum yaa. üzüldüm.. ama kendini hemeenn toparla ve önümüzde ki ay için umutlu ol lütfen.. her ay yaşadığımız seyler seni anlıyorum.. Ben iğne sonrası 2. günüm canım değerlendiricem işte ne olacak bilmiyorum ilk olduğu için heycanlıyım birazda
Ayy canım benim sevindim böyle pozitif olmana cok güzeelHadi bakalim bende senden umitliyim canim kacirma gunleri birde hic bisey dusunme ilaci ictigini bile unut rahat ol keyfini cikar iliski icin iliski olmasin. Ben uzulmuyom cunku ben yumurta ilk defa gordugum icin bu iki yilda cok mutlu oldum 2 aylik daha femaram var o yuzden onumuzdeki maclara bakicaz artik :))
Yani ben alistim artik Allaha biraktim ama ilaca devam edicem. stresin cok etkiledigini biliyorum canim o yuzden heycan tabiki oluyo ama rahat oll hic bisey dusunme baska seylere odaklan bu bi kac gunu balayi gibi degerlendirAyy canım benim sevindim böyle pozitif olmana cok güzeelBende elimden geleni yapıyorumvala düşünmemeye de calısıyorum heycan da var akışına bıraktımm
Canim sen ne yaptin senin 3 galiba bat... varmi belirti felanah keşke ilki geçti artık bendende.. Sorun hamile kalmakta değil bebegı sağlıkla kucagımıza alabilmek benim iki hamileliğimde erken haftalarda sonlandı malesef.. insan artık hamile kalmak için ayrı bebek tutunsun diye ayrı tedirgin oluyor.
Öyle yapmayı planlıyorum bende canım hayırlısı :)Yani ben alistim artik Allaha biraktim ama ilaca devam edicem. stresin cok etkiledigini biliyorum canim o yuzden heycan tabiki oluyo ama rahat oll hic bisey dusunme baska seylere odaklan bu bi kac gunu balayi gibi degerlendir
valla benim göğüslerim şiş bi 5 gündür. Arada nadir kasığıma bıçak saplanıyo ve koku hassasiyeti var sanki ve aşırı yorgunluk. Ama bunlar psikolojikmi bilmiyorum. Göğüslerim hiç şişmez normalde ondan daha çok ihtimal veriyorum ama korkuyorumda.. Sende durumlar nasıl?Canim sen ne yaptin senin 3 galiba bat... varmi belirti felan
BEn husran bi daha ki aya kaldi umutlar canim. Kendini şartlama birak biraz dusunme her zaman ayni seyler olmicak o yuzden hic dusunme baska seylere odaklan... insallahh buraya da guzel haberlerini yaz tatlimvalla benim göğüslerim şiş bi 5 gündür. Arada nadir kasığıma bıçak saplanıyo ve koku hassasiyeti var sanki ve aşırı yorgunluk. Ama bunlar psikolojikmi bilmiyorum. Göğüslerim hiç şişmez normalde ondan daha çok ihtimal veriyorum ama korkuyorumda.. Sende durumlar nasıl?☺
Zenna nasil gidiyor canim durumlar nasilllAyy canım benim sevindim böyle pozitif olmana cok güzeelBende elimden geleni yapıyorumvala düşünmemeye de calısıyorum heycan da var akışına bıraktımm
Tatlimmm senin gunun az kaldi ne var ne yokkkvalla benim göğüslerim şiş bi 5 gündür. Arada nadir kasığıma bıçak saplanıyo ve koku hassasiyeti var sanki ve aşırı yorgunluk. Ama bunlar psikolojikmi bilmiyorum. Göğüslerim hiç şişmez normalde ondan daha çok ihtimal veriyorum ama korkuyorumda.. Sende durumlar nasıl?☺
valla arada gaz problemim varki normalde hiç olmaz kasık ağrım ve göğüslerim şiş hala..acabamı diyorum günümü bvekliyorum test yapsammı bile diyorum...Sende durumlar nasıl ..bir dahaki ay değerlendiricem demiştin..Tatlimmm senin gunun az kaldi ne var ne yokkk
Bilmem ki istersen yap test sen igne olmusmuydun igneden 14 gun sonra test yapilabilir diye biliyorum.. Bende cok tereddutteyim adetim o kadar az ki acaba femaradanmi diye dusunuyorum. Ilaca yarin tekrar baslicam ama ya bisey varsa diyede dusunuyorum bi test bendemi yapsam acaba..valla arada gaz problemim varki normalde hiç olmaz kasık ağrım ve göğüslerim şiş hala..acabamı diyorum günümü bvekliyorum test yapsammı bile diyorum...Sende durumlar nasıl ..bir dahaki ay değerlendiricem demiştin..
Nolduuuu ????Zenna nasil gidiyor canim durumlar nasilll
bir yap istersen belki yerleşme kanamasıdır bilemezsin bir test al yap en azından bilirsin sonucu :) ben çatlatma iğnesi olmadım bu sefer en son doktora gittim yumurtan çatlamış demesinden 9 gun gecti daha test için erken galiba en azından cumaya kadar bekliyim diyorum hem moralim bozulmamış olur.Bilmem ki istersen yap test sen igne olmusmuydun igneden 14 gun sonra test yapilabilir diye biliyorum.. Bende cok tereddutteyim adetim o kadar az ki acaba femaradanmi diye dusunuyorum. Ilaca yarin tekrar baslicam ama ya bisey varsa diyede dusunuyorum bi test bendemi yapsam acaba..
Evet tatlim en azindan 12 gun gecsin. Ben 3 gundur gunluk ped kullansam yeri var hadi gelir gerisi diyorum yokk bilmiyorum femara azaltmis olabilirmibir yap istersen belki yerleşme kanamasıdır bilemezsin bir test al yap en azından bilirsin sonucu :) ben çatlatma iğnesi olmadım bu sefer en son doktora gittim yumurtan çatlamış demesinden 9 gun gecti daha test için erken galiba en azından cumaya kadar bekliyim diyorum hem moralim bozulmamış olur.
Nolduu tatlimm naptin nasi gidiyo dedim uzgun ifadesi gonderdinn ??kuzum senden umutluydum yaa. üzüldüm.. ama kendini hemeenn toparla ve önümüzde ki ay için umutlu ol lütfen.. her ay yaşadığımız seyler seni anlıyorum.. Ben iğne sonrası 2. günüm canım değerlendiricem işte ne olacak bilmiyorum ilk olduğu için heycanlıyım birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?