Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay unutmamışsın canım sağol mutlu ettin beni. Gittim büyümüş yumurtam çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi bildiğimiz gibi.. inşallah göreceğiz sonucu ne olacak bakalım
Zenna senin bat ne zaman hadi senin guzel haberini alalimmm benim husran oldu bu ay

Zenna senin bat ne zaman hadi senin guzel haberini alalimmm benim husran oldu bu ay
kuzum senden umutluydum yaa. üzüldüm.. ama kendini hemeenn toparla ve önümüzde ki ay için umutlu ol lütfen.. her ay yaşadığımız seyler seni anlıyorum.. Ben iğne sonrası 2. günüm canım değerlendiricem işte ne olacak bilmiyorum ilk olduğu için heycanlıyım birazda

Hadi bakalim bende senden umitliyim canim kacirma gunleri birde hic bisey dusunme ilaci ictigini bile unut rahat ol keyfini cikar iliski icin iliski olmasin. Ben uzulmuyom cunku ben yumurta ilk defa gordugum icin bu iki yilda cok mutlu oldum 2 aylik daha femaram var o yuzden onumuzdeki maclara bakicaz artik :))

Ayy canım benim sevindim böyle pozitif olmana cok güzeel Bende elimden geleni yapıyorumvala düşünmemeye de calısıyorum heycan da var akışına bıraktımm

Ayy canım benim sevindim böyle pozitif olmana cok güzeel Bende elimden geleni yapıyorumvala düşünmemeye de calısıyorum heycan da var akışına bıraktımm
Yani ben alistim artik Allaha biraktim ama ilaca devam edicem. stresin cok etkiledigini biliyorum canim o yuzden heycan tabiki oluyo ama rahat oll hic bisey dusunme baska seylere odaklan bu bi kac gunu balayi gibi degerlendir

Canim sen ne yaptin senin 3 galiba bat... varmi belirti felan

Yani ben alistim artik Allaha biraktim ama ilaca devam edicem. stresin cok etkiledigini biliyorum canim o yuzden heycan tabiki oluyo ama rahat oll hic bisey dusunme baska seylere odaklan bu bi kac gunu balayi gibi degerlendir
Öyle yapmayı planlıyorum bende canım hayırlısı :)

Canim sen ne yaptin senin 3 galiba bat... varmi belirti felan
valla benim göğüslerim şiş bi 5 gündür. Arada nadir kasığıma bıçak saplanıyo ve koku hassasiyeti var sanki ve aşırı yorgunluk. Ama bunlar psikolojikmi bilmiyorum. Göğüslerim hiç şişmez normalde ondan daha çok ihtimal veriyorum ama korkuyorumda.. Sende durumlar nasıl?

BEn husran bi daha ki aya kaldi umutlar canim. Kendini şartlama birak biraz dusunme her zaman ayni seyler olmicak o yuzden hic dusunme baska seylere odaklan... insallahh buraya da guzel haberlerini yaz tatlim

Tatlimmm senin gunun az kaldi ne var ne yokkk

Bilmem ki istersen yap test sen igne olmusmuydun igneden 14 gun sonra test yapilabilir diye biliyorum.. Bende cok tereddutteyim adetim o kadar az ki acaba femaradanmi diye dusunuyorum. Ilaca yarin tekrar baslicam ama ya bisey varsa diyede dusunuyorum bi test bendemi yapsam acaba..

bir yap istersen belki yerleşme kanamasıdır bilemezsin bir test al yap en azından bilirsin sonucu :) ben çatlatma iğnesi olmadım bu sefer en son doktora gittim yumurtan çatlamış demesinden 9 gun gecti daha test için erken galiba en azından cumaya kadar bekliyim diyorum hem moralim bozulmamış olur.

Evet tatlim en azindan 12 gun gecsin. Ben 3 gundur gunluk ped kullansam yeri var hadi gelir gerisi diyorum yokk bilmiyorum femara azaltmis olabilirmi

Nolduu tatlimm naptin nasi gidiyo dedim uzgun ifadesi gonderdinn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…