- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Zenna ne yaptin uzun zamandir gorusemedik noldu ne bitti durumlar ne niye yazmadin bizi habersiz biraktinMerhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim tecrübeli var mı aramız da hiç
kuzumm buralardayım herşey stabilZenna ne yaptin uzun zamandir gorusemedik noldu ne bitti durumlar ne niye yazmadin bizi habersiz biraktin
Evet tatlim 3 gun daha bekle bakalim yaparsin test merakla bekliyorumm.. bende ayni femaraya devam cunartesi bitti hap ama dr.gidemicem bu ay kendi basimayim catlamayi bekliyorum bakalimkuzumm buralardayım herşey stabilbekliyorum bakalım iğnenin 11. günü bugün.. bende bekliyorum neler göreceğiz bilgi veririm zaten. Test yapasım geliyor ama erken. bi yanım umutlu bi yanım umutsuz duygular karısık yine. Sen nasılsınn ?
kendin hissediyomusun çatladığını filan ? bende hasta olursam doktoru arıcam tekrar kullan dicek büyük ihtimal..Evet tatlim 3 gun daha bekle bakalim yaparsin test merakla bekliyorumm.. bende ayni femaraya devam cunartesi bitti hap ama dr.gidemicem bu ay kendi basimayim catlamayi bekliyorum bakalim
valla normalde doktora gitmem lazım ama aylardır aynı şey 2. günü femara kullanmaya başlıyorum 10 gün sonra kontrol yumurtaya bakıyor o ara 5 gun yumurtlama dönemim... gidip 300 lira sırf muayeneye verkmek istemiyorum hep aynı terane zaten. Bu ay doktora gitmeden deniycem uvalasyon testisyle.. az çok biliyorum zaten..bakalım zaten folik asit kullanıyorum..Ekstradan şeyler yapsam mı diyorum civan perçemi gibi..Olsunnn sende uzulme vardir herseyde bir hayir... Hayirlisini iste her zaman. En azindan femaraya devamm
canım bende kendi başıma yapıcam uvalasyon testi al gününe göre bak..zaten doktor femara vermiş birde çatlatma iğnesi verirse oda bana onuda vermedi 2 ay boyunca bende kendi kendime takılıcam.. doktorda zaten ekstra birşey yapamıyor..haber ver bizede naptın ne ettin diye..Valla bende kullandim bu ay cumartesi hap bitti simdi yumurtanin catlamasini beklicem cunku dr. Yok 1 ay baska dr. Yonlendirmedi cunku erkek dr.vardi istemedim bu ay kendi basimayim nolcak bilmiyorum
Yok bence bisey yaoma bak ben femaraya baslamadan once incir havuc kuru yaptim sekerimi 200 cikardi hic bisey karistirma her kur her kadina yaramiyo cunkuvalla normalde doktora gitmem lazım ama aylardır aynı şey 2. günü femara kullanmaya başlıyorum 10 gün sonra kontrol yumurtaya bakıyor o ara 5 gun yumurtlama dönemim... gidip 300 lira sırf muayeneye verkmek istemiyorum hep aynı terane zaten. Bu ay doktora gitmeden deniycem uvalasyon testisyle.. az çok biliyorum zaten..bakalım zaten folik asit kullanıyorum..Ekstradan şeyler yapsam mı diyorum civan perçemi gibi..
Valla tatlim ayni dertten muzdaribiz benimde muayne 300 tl ona para yetistiremem zaten bastan savma dinledi beni yine baska dr, bulucam. Banada igneye gerek gormedi gecen ay bu kadar beklemiyodum zaten dedi bu yumurta catlar dedi gonderdi iste ogun zaten o akintiyi gordum sadece ben o akinti gelmeye baslayinca o 3 gunu hergun degerlendirip sonraki gunleri gun asiri yaptim. Sen rahim filmi cekildinmi pekicanım bende kendi başıma yapıcam uvalasyon testi al gününe göre bak..zaten doktor femara vermiş birde çatlatma iğnesi verirse oda bana onuda vermedi 2 ay boyunca bende kendi kendime takılıcam.. doktorda zaten ekstra birşey yapamıyor..haber ver bizede naptın ne ettin diye..
ben o aralarda sürekli doktora gitmeme rağmen aynı şeyler oldu. 3 unde regli oldum 4 unde 5 gun femara kulllandım. 14 unde yumurtamı gordu o ara gun asırı birlikte olun dedi 19 unda dollenmıs dedi ama gene birlikte olun bu kadar. Doktorda birşey yapmıyorki.. Yumurta çatladığını vs zamanını zaten ovalosyondan anlıyorsun. Birde bir ton para zaman ...bu ay gitmiyeceğim yarın femaraya başliyacağımki kaç aydır aynı şey artık bende alıştım biliyorum.. ben kaç doktora gittim hiç rahim filmi istemediler.. bir ara duvarım inceydi kürtajdan kaynaklı onun için baya ilaç kullandım 7 aya yakın oda daha iyi gibi...Valla tatlim ayni dertten muzdaribiz benimde muayne 300 tl ona para yetistiremem zaten bastan savma dinledi beni yine baska dr, bulucam. Banada igneye gerek gormedi gecen ay bu kadar beklemiyodum zaten dedi bu yumurta catlar dedi gonderdi iste ogun zaten o akintiyi gordum sadece ben o akinti gelmeye baslayinca o 3 gunu hergun degerlendirip sonraki gunleri gun asiri yaptim. Sen rahim filmi cekildinmi peki
Aslinda senin bi rahim filmi cekilmen iyi olur senin surekli kimyasal gebelik oluyo tutmuyo dedigin icin soyluyorum benden dr. Istedi hemen cektirdim dedigi tarihte bisey cikmadi. Cok agrili bi islemde degil adet sancisi gibi o kadar. Ona da 700 tl verdim 2 yildir cok para harcadik artik bebis olsada oyle harcansa para vallahi hic uzulmicem pandemide esimin islerini cok alt ust etti adam yinede Yok demiyo nedesemben o aralarda sürekli doktora gitmeme rağmen aynı şeyler oldu. 3 unde regli oldum 4 unde 5 gun femara kulllandım. 14 unde yumurtamı gordu o ara gun asırı birlikte olun dedi 19 unda dollenmıs dedi ama gene birlikte olun bu kadar. Doktorda birşey yapmıyorki.. Yumurta çatladığını vs zamanını zaten ovalosyondan anlıyorsun. Birde bir ton para zaman ...bu ay gitmiyeceğim yarın femaraya başliyacağımki kaç aydır aynı şey artık bende alıştım biliyorum.. ben kaç doktora gittim hiç rahim filmi istemediler.. bir ara duvarım inceydi kürtajdan kaynaklı onun için baya ilaç kullandım 7 aya yakın oda daha iyi gibi...
Test yaptın mı?kuzumm buralardayım herşey stabilbekliyorum bakalım iğnenin 11. günü bugün.. bende bekliyorum neler göreceğiz bilgi veririm zaten. Test yapasım geliyor ama erken. bi yanım umutlu bi yanım umutsuz duygular karısık yine. Sen nasılsınn ?
12.gün test yapmıştım negatif canım. bugün 14. gün hasta olmadım olacak gibiyim ara ara sancı var bilmiyorum..Test yaptın mı?
Hayırlısı olsun bakalım.12.gün test yapmıştım negatif canım. bugün 14. gün hasta olmadım olacak gibiyim ara ara sancı var bilmiyorum..
hayırlısı inşallah canım sende durumlar nasılHayırlısı olsun bakalım.
Yani bir şey yok. Bekliyoruz her zamanki gibihayırlısı inşallah canım sende durumlar nasıl
Her tohumun yeşermek için bir mevsimi vardır. Bu mevsim bizim mevsimimiz değilmiş demek ki. En güzel baharları gör, sana en yakın olan. Cıvıl cıvıl sesler yükselsin bahçende. Ama unutma. Karartma içini. Işıksız olmaz çünkü.kzlar ben hasta oldum yazmayı unutmuşum buraya. bu ay içinde dinlencem femara kullanmıcam
ne güzel yazmışsın kz şair gibi :) Teşekkür ederim inşallah canım vardır bi vakti.. sabırlı olmamız gerekiyo işteHer tohumun yeşermek için bir mevsimi vardır. Bu mevsim bizim mevsimimiz değilmiş demek ki. En güzel baharları gör, sana en yakın olan. Cıvıl cıvıl sesler yükselsin bahçende. Ama unutma. Karartma içini. Işıksız olmaz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?