- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
ah keşke ilki geçti artık bendende.. Sorun hamile kalmakta değil bebegı sağlıkla kucagımıza alabilmek benim iki hamileliğimde erken haftalarda sonlandı malesef.. insan artık hamile kalmak için ayrı bebek tutunsun diye ayrı tedirgin oluyor.Yaa bi cok insan zart diye hamile klmis ilk kullanimdaa.... bizdeeee istiyozzz
ay hadi inşallah Rabbim bizede nasip etsinAy unutmamışsın canım sağolmutlu ettin beni. Gittim büyümüş yumurtam çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi bildiğimiz gibi.. inşallah göreceğiz sonucu ne olacak bakalım
1 tane solda dedi canım bir tane sağlıklı büyümüş dedi amin hepimizin inşİnşallah hayırlısı ile gönlündeki en kısa zamanda olsun. Kaç tane yumurta vardı peki.
Bat ne zaman canım ? İnşallah güzel haberler verirsin belli olmaz Umut olsun hep zaten evrene pozitif enerji yollamalıyız :))Merhaba ben 2 ay önce femara ve çatlatma iğnesi kullandım ama malesef gebelikle sonuçlanmadı... Bu ay 5 gun femara kullandım kontrole gittiğimde 2 yumurtam vardı o gunlerı degerlendirdik. 4 gun sonra kontrole gittiğimde 1 yumurtam çatlamıştı.. Ekstradan 1,5 aydır inofolic te kullanıyorum yumurta gelişimi ve bebek için çok yararlıymış. Bakalım ben BAT ı bekliyorum normalde pkosum ama femara kullanınca 28 gun sonra oluyorum. Şu an göğüslerim şiş dünden beri ister istemez umutlanıyorum ama kısmet diyelim.
Bat ne zaman canım ? İnşallah güzel haberler verirsin belli olmaz Umut olsun hep zaten evrene pozitif enerji yollamalıyız :))
Hayır kuzum korkma.. dünyanın sonu değil bu sitede görüyorsun kimler kaç sene nelerle uğraşmış hepimiz çaba içinde önümüzde ki aya düşüyoruz. Umutlu ol pozitif ol öyle daha iyi oluyor ama herşey olabilir sen güçlü kalmayı unutma. Bende heyecanlandım iğnenin ilk günü düşünbat 3 ekim .. aşırı heycanlı ve korkuyorum.
Merhabalar ikincide tutan daha çok duydum açıkçası, insallah tutar sizindeSelam.Ben ilk kullanımda malesef olumlu sonuç alamadım.2.kullanıma başladım ikinci tedavide sonuç alan var mı? Amh4.56 hormonlar düzenli öncesinde 1 kürtajım var 5 ay önce
Sperm sayısında sorun yoksa her gün ilişki olabilirBende pcos var femara kullandim çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor . Peki ondan sonra ilişkiye ne zaman girilmeli üst üste her gün mü aralikli mi?
Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin bir an evvel sağlıklı hayırlı evlatlarMerhabalar ikincide tutan daha çok duydum açıkçası, insallah tutar sizinde
bende şu anda ikinci kere kullandım bat bekliyorum.. benimde 2 kürtajım var ama daha pozitifim sende öyle ol.. bat ne zaman seninSelam.Ben ilk kullanımda malesef olumlu sonuç alamadım.2.kullanıma başladım ikinci tedavide sonuç alan var mı? Amh4.56 hormonlar düzenli öncesinde 1 kürtajım var 5 ay önce
ya bu siteyi bu yüzden seviyorum işte yanımızda canımız kanımız dediklerümizden duyamıyoruz bunlatı ama belki ülkenin diğer ucunda herkes birbirimizi hiç görmedik duymadık ama birbirimize burda destek oluyoruzHayır kuzum korkma.. dünyanın sonu değil bu sitede görüyorsun kimler kaç sene nelerle uğraşmış hepimiz çaba içinde önümüzde ki aya düşüyoruz. Umutlu ol pozitif ol öyle daha iyi oluyor ama herşey olabilir sen güçlü kalmayı unutma. Bende heyecanlandım iğnenin ilk günü düşünakışına bırak kendini yıpratmaa
Haftaya sali iğneyi vurulacagim 15 ekim e kadar olmam gerek sizin ne zamanbende şu anda ikinci kere kullandım bat bekliyorum.. benimde 2 kürtajım var ama daha pozitifim sende öyle ol.. bat ne zaman senin
benim bat 3-4 gibiHaftaya sali iğneyi vurulacagim 15 ekim e kadar olmam gerek sizin ne zaman
Çok az kalmış inşallah kavuşursunuz Meleginize :)benim bat 3-4 gibi
Hah şöyleeeya bu siteyi bu yüzden seviyorum işte yanımızda canımız kanımız dediklerümizden duyamıyoruz bunlatı ama belki ülkenin diğer ucunda herkes birbirimizi hiç görmedik duymadık ama birbirimize burda destek oluyoruz♥♥♥ ayy valla bi gülümsedim inşallah canım hepimiz doğuralımda rahatlayalım
inşallah hepimiz.. Göğülerim şiş 2 gündür.. Normalde regli döneminde bile hiç şişmez umutlanmak istemiyorum daha 1 hafta var ama acaba mı diyorum hep:)Çok az kalmış inşallah kavuşursunuz Meleginize :)
Insallahhh çift çizgiyi görürsünüz :) umudumuzu kaybetmek yok dualara devam :))inşallah hepimiz.. Göğülerim şiş 2 gündür.. Normalde regli döneminde bile hiç şişmez umutlanmak istemiyorum daha 1 hafta var ama acaba mı diyorum hep:)
evett yaa cok zor valla Allah hepimizin yardimcisi olsun... yoruyo artik insani bu sorunlarah keşke ilki geçti artık bendende.. Sorun hamile kalmakta değil bebegı sağlıkla kucagımıza alabilmek benim iki hamileliğimde erken haftalarda sonlandı malesef.. insan artık hamile kalmak için ayrı bebek tutunsun diye ayrı tedirgin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?