- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Cok teşekkür ederim suan glifora başladık rahim filmi vs hersey yapildi simdi adeti bekliyorum, adette gidecegim ilac verecek sonra ne zaman çatlatma iğnesi yapılıyor pekiBen de klomen kullandım. Sonrasında çatlama iğnesi. Normalde çatlama iğnesinden 14 gün sonra regl başlıyormuş ancak bende 18. Gün oldu hala olmadım. Gebelik testi de negatif çıkıyor. Yüksek ihtimal çatlamadı ve kistleşmiş olabilir. O yüzden doktorundan çatlayıp çatlamadığını teyit ettirecek yardım iste. Her iğnede çatlamayabiliyormuş sanırım. Bir de ilaçlardan ötürü yoğun gebelik belirtileri yaşayabilirsin kasık ağrısı göğüs ağrısı vs. Bunlar kullanılan hormonlardanmış.
Yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştığını söylerse doktorun. takip ediyor zaten tekrar çağırıp bakıyor. İğneyi vurunduktan 36 saat sonra ilişki öneriyor. Sana uygun saati belirleyip 36 saat geriye sayarsan o saatte vurdurursun.Cok teşekkür ederim suan glifora başladık rahim filmi vs hersey yapildi simdi adeti bekliyorum, adette gidecegim ilac verecek sonra ne zaman çatlatma iğnesi yapılıyor peki
Dediğim gibi çatlayıp çatlamadığını bilmen daha iyi olacak. Takibini doktorundan iste. İnşallah güzel sonuçlanır da çok uğraştırmaz seni.Cok teşekkür ederim suan glifora başladık rahim filmi vs hersey yapildi simdi adeti bekliyorum, adette gidecegim ilac verecek sonra ne zaman çatlatma iğnesi yapılıyor peki
İnşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese versin rabbimDediğim gibi çatlayıp çatlamadığını bilmen daha iyi olacak. Takibini doktorundan iste. İnşallah güzel sonuçlanır da çok uğraştırmaz seni.
Rica ederimİnşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese versin rabbim
Evlendigimizden beri 17 aydir istiyoruz nasip henuz olmadi. Adet düzensizliğim var, degerlere sperme rahim filmine bakıldı son olarak yumurta takibi kaldi bakalim onada adeti bekliyorum. Glifor verdi birde doktor tiroid icin. Sizde durumlar nedirEe kimse yazmıyor. Bari sohbet edelim. Tecrübelerimizi paylaşırız. Kaç yaşındasın ne kadardır çocuk düşünüyorsun. Bu zamana kadar başka yöntemler denendi mi?
Adetin kacinci günü gittiniz, kac gun kullanacaksiniz, sanirim kullandikca biz tecrube edecegiz birbirimiziMerhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim tecrübeli var mı aramız da hiç
Yani sonuç anlamayana tecrübe dersek henüz alamadımMerhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim tecrübeli var mı aramız da hiç
3. Günü gittim dün haftaya perşembeye kadar kullanıp gideceğim tekrarAdetin kacinci günü gittiniz, kac gun kullanacaksiniz, sanirim kullandikca biz tecrube edecegiz birbirimizi
Yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacaktır. Yeterli büyüklüğe ulaşınca ya iğne verir ya da kendi çatlamasını bekler. Birden fazla yumurta gelişebilir. çoğunlukla öyle oluyor.3. Günü gittim dün haftaya perşembeye kadar kullanıp gideceğim tekrar
günde bir kez kullancam bakalım neler olacak siz daha önce kullandınız mı ilk mi?Yumurtaların gelişip gelişmediğine bakacaktır. Yeterli büyüklüğe ulaşınca ya iğne verir ya da kendi çatlamasını bekler. Birden fazla yumurta gelişebilir. çoğunlukla öyle oluyor.
Evet tiroid insülin direnci icin glifor verdi bakalimTiroid var mı peki sende? S Spagetti bolonez
Hayirlisi olur insallah en yakın zamanda3. Günü gittim dün haftaya perşembeye kadar kullanıp gideceğim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?