- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Ahhh ne guzel hadi hayirlisi sizede insllah tutar. Bende ikinciye basladim bide size bisey sorsam benim 2. Deneme 2. Gunum ama benim ilk adetm 3 gun sadece kahverengi geldi 1 gun kesildi bugun adetin 5 gunu yogun geciyo ilactan olabilirmi ilk once korktum yerlesmeyse ve ben ilaca devam ediyosam diye test yaptim kahverengiler varken negatif acaba sende boyle karisik bir durum oldumuEvet kullandım dün kontrol e gittim.2.denemem benim 19 mm lik bi yumurta vardı doktor ovitrelle iğne verdi dün 1 gibi vuruldum
Yani bence yukselicek o canimm sen icini ferah tut..inşallah yarın yada cumaretsi gene yaptırıp bakacağım.. Daha çok yeni ondanda olabilirmiş. Şimdilik bekliyeceğim eşime bile söylemiyecegim bir süre
Ilacın etkisidir diye düşünüyorum benim normal oldu reglim her zaman ki yoğunlukaydi renkte kırmızı şu an kan rengiyle açılmıştır adetinizAhhh ne guzel hadi hayirlisi sizede insllah tutar. Bende ikinciye basladim bide size bisey sorsam benim 2. Deneme 2. Gunum ama benim ilk adetm 3 gun sadece kahverengi geldi 1 gun kesildi bugun adetin 5 gunu yogun geciyo ilactan olabilirmi ilk once korktum yerlesmeyse ve ben ilaca devam ediyosam diye test yaptim kahverengiler varken negatif acaba sende boyle karisik bir durum oldumu
Tesekkurler cevap icin... bana igneye gerek gormedi dr. Hatta 3 ay ic dedi cagirmadi da Allaha emanet ilerliyorum anlicaniz.. yumrtanin catladigini da anliyorum bu ilacla bakalim insallah bize kismet olur hayirlisiylaIlacın etkisidir diye düşünüyorum benim normal oldu reglim her zaman ki yoğunlukaydi renkte kırmızı şu an kan rengiyle açılmıştır adetiniz
Aaa olur mu hiç 3 ay iç. size adetin 2.günü hormon testi yapıp ona göre devam ettirilmeli femerayi .doktor daha iyi bilir tabi ama benim.doktorum öyle ilerlemiyor her seferinde hormon bakarTesekkurler cevap icin... bana igneye gerek gormedi dr. Hatta 3 ay ic dedi cagirmadi da Allaha emanet ilerliyorum anlicaniz.. yumrtanin catladigini da anliyorum bu ilacla bakalim insallah bize kismet olur hayirlisiyla
Yok bana hormon bakmadan daha femara verdi ama ben 4 dr. Degistirdim elimde hormon testlerim vardi pko goruntum var.. artik esimde yoruldu doktorlardan artik onada dr. Demiyorum desem hic ikiletmez ama su 2 yilda verdigimiz paraninda hesabi yok artikk bide kilo sorunumda var vermeye calisiyorum verdimde cok.. basinida sisirdimm tatlimmAaa olur mu hiç 3 ay iç. size adetin 2.günü hormon testi yapıp ona göre devam ettirilmeli femerayi .doktor daha iyi bilir tabi ama benim.doktorum öyle ilerlemiyor her seferinde hormon bakar
Estağfurullah buraya dertlesmeye çözüm bulmaya geliyoruz.Rabbim hepimize nasip eder inşallah zor süreç maddi manevi yorucu üzülen anne de baba daYok bana hormon bakmadan daha femara verdi ama ben 4 dr. Degistirdim elimde hormon testlerim vardi pko goruntum var.. artik esimde yoruldu doktorlardan artik onada dr. Demiyorum desem hic ikiletmez ama su 2 yilda verdigimiz paraninda hesabi yok artikk bide kilo sorunumda var vermeye calisiyorum verdimde cok.. basinida sisirdimm tatlimm
Gercekten artik biraktim herseyi olursa olur bu ay olmadi 1 aylik daha var femaram bakalim Allah ne nasip ederse artik. Rabbim her isteyene nasip etsin insallah. Se istanbuldamisin dr.kimdir acabaEstağfurullah buraya dertlesmeye çözüm bulmaya geliyoruz.Rabbim hepimize nasip eder inşallah zor süreç maddi manevi yorucu üzülen anne de baba da
Yok istanbul değil benim ,dr araştırma hastanesinde öğretim görevlisiGercekten artik biraktim herseyi olursa olur bu ay olmadi 1 aylik daha var femaram bakalim Allah ne nasip ederse artik. Rabbim her isteyene nasip etsin insallah. Se istanbuldamisin dr.kimdir acaba
Kan verdin mi canmYa ciddimisiniz bir tık da olsa umut yeşerdim şuan..Allah razı olsun..ama doktor hamilesiniz diyemem diyince beynimden vurulmuşa döndüm gene yumurtamı gösterdi bak çatlamış dedi sadece...ben iğne vurulmadım bu ay kendiliğin çatladı iğnesiz (bu bile beni mutlu etti ama)... Normalde pkos um adetim 70-42 günde ama bu ay femara kullandım gene o zaman 28-29 günde bir oluyor.. Ne zaman kan testi yapmalıyım sizce..Yada kan vermeliyim..
canımm ben 29 unda genel kan verdim onda beta yada bakılmış 3 gun once 5,44 tü ama batıma daha 4 gun var. Doktora sordum bunu ciddiye alma dedi bebek var diyemem dedi biraz bekleyip yeniden yaptır dedi artmışmı diye bak. Haftasonunu bekliyorum şimdi.. Umutlandım biraz ama geen en iyisini rabbim bilir. bakalımKan verdin mi canm
inşallah haftasonu yada pazartesi yeniden yaptıracağım .. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Yani bence yukselicek o canimm sen icini ferah tut..
iğne vurulmadım ben bu ay kendiliğinden çatladı 19 unda gittiğimde çatladı demişti.. 29 unda kan verdim beta 5,44 çıktı..bakalımHayır moral bozmayın kese 5.haftada gözükür hiç canınızı sıkmayın siz.hamilelik kanda çıksa bile kese hemen gözükmüyor iğneyi ayın kaçında b vurulmustunuz
Iğne vurulmadan bu değer iyi ya sonuçta iğne bu değeri yüksek gösteriyor yarın tekrarlasana testi :)iğne vurulmadım ben bu ay kendiliğinden çatladı 19 unda gittiğimde çatladı demişti.. 29 unda kan verdim beta 5,44 çıktı..bakalım
Tatlim noldu senin sonuc varmi bir gelismmeiğne vurulmadım ben bu ay kendiliğinden çatladı 19 unda gittiğimde çatladı demişti.. 29 unda kan verdim beta 5,44 çıktı..bakalım
Iğne vurulmadan bu değer iyi ya sonuçta iğne bu değeri yüksek gösteriyor yarın tekrarlasana testi :)
kuzular malesef kimyasal gebelikTatlim noldu senin sonuc varmi bir gelismme
kuzular malesef kimyasal gebelikbu ayda doğru zaman değilmiş.. Şimdi gene yarından itibaren femara kullanıcam bakalım .. Siz napıyosunuz..
hadi inşallah Rabbim hayırlısını versin.uzuldum canın sağolsun olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebisler...benim bat 15 ekim 10 gün daha bekleyeceğiz nasip bakalım 29 unda dr bana tekrar ovitrelle verdi.19 mm olmuştu yumurta bekliyoruz bakalım
Valla bende kullandim bu ay cumartesi hap bitti simdi yumurtanin catlamasini beklicem cunku dr. Yok 1 ay baska dr. Yonlendirmedi cunku erkek dr.vardi istemedim bu ay kendi basimayim nolcak bilmiyorumkuzular malesef kimyasal gebelikbu ayda doğru zaman değilmiş.. Şimdi gene yarından itibaren femara kullanıcam bakalım .. Siz napıyosunuz..
Olsunnn sende uzulme vardir herseyde bir hayir... Hayirlisini iste her zaman. En azindan femaraya devammkuzular malesef kimyasal gebelikbu ayda doğru zaman değilmiş.. Şimdi gene yarından itibaren femara kullanıcam bakalım .. Siz napıyosunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?