• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bi cok insan zart diye hamile klmis ilk kullanimdaa.... bizdeeee istiyozzz
ah keşke ilki geçti artık bendende.. Sorun hamile kalmakta değil bebegı sağlıkla kucagımıza alabilmek benim iki hamileliğimde erken haftalarda sonlandı malesef.. insan artık hamile kalmak için ayrı bebek tutunsun diye ayrı tedirgin oluyor.

Merhaba ben 2 ay önce femara ve çatlatma iğnesi kullandım ama malesef gebelikle sonuçlanmadı... Bu ay 5 gun femara kullandım kontrole gittiğimde 2 yumurtam vardı o gunlerı degerlendirdik. 4 gun sonra kontrole gittiğimde 1 yumurtam çatlamıştı.. Ekstradan 1,5 aydır inofolic te kullanıyorum yumurta gelişimi ve bebek için çok yararlıymış. Bakalım ben BAT ı bekliyorum normalde pkosum ama femara kullanınca 28 gun sonra oluyorum. Şu an göğüslerim şiş dünden beri ister istemez umutlanıyorum ama kısmet diyelim.
Bat ne zaman canım ? İnşallah güzel haberler verirsin belli olmaz Umut olsun hep zaten evrene pozitif enerji yollamalıyız :))

bat 3 ekim .. aşırı heycanlı ve korkuyorum.🙏🏻🥺
Hayır kuzum korkma.. dünyanın sonu değil bu sitede görüyorsun kimler kaç sene nelerle uğraşmış hepimiz çaba içinde önümüzde ki aya düşüyoruz. Umutlu ol pozitif ol öyle daha iyi oluyor ama herşey olabilir sen güçlü kalmayı unutma. Bende heyecanlandım iğnenin ilk günü düşün😂 akışına bırak kendini yıpratmaa

Selam.Ben ilk kullanımda malesef olumlu sonuç alamadım.2.kullanıma başladım ikinci tedavide sonuç alan var mı? Amh4.56 hormonlar düzenli öncesinde 1 kürtajım var 5 ay önce
Merhabalar ikincide tutan daha çok duydum açıkçası, insallah tutar sizinde 🙏

Selam.Ben ilk kullanımda malesef olumlu sonuç alamadım.2.kullanıma başladım ikinci tedavide sonuç alan var mı? Amh4.56 hormonlar düzenli öncesinde 1 kürtajım var 5 ay önce
bende şu anda ikinci kere kullandım bat bekliyorum.. benimde 2 kürtajım var ama daha pozitifim sende öyle ol.. bat ne zaman senin

Hayır kuzum korkma.. dünyanın sonu değil bu sitede görüyorsun kimler kaç sene nelerle uğraşmış hepimiz çaba içinde önümüzde ki aya düşüyoruz. Umutlu ol pozitif ol öyle daha iyi oluyor ama herşey olabilir sen güçlü kalmayı unutma. Bende heyecanlandım iğnenin ilk günü düşün😂 akışına bırak kendini yıpratmaa
ya bu siteyi bu yüzden seviyorum işte yanımızda canımız kanımız dediklerümizden duyamıyoruz bunlatı ama belki ülkenin diğer ucunda herkes birbirimizi hiç görmedik duymadık ama birbirimize burda destek oluyoruz 😍😍😍♥️♥️♥️ ayy valla bi gülümsedim🙏🏻🙏🏻 inşallah canım hepimiz doğuralımda rahatlayalım😂

ya bu siteyi bu yüzden seviyorum işte yanımızda canımız kanımız dediklerümizden duyamıyoruz bunlatı ama belki ülkenin diğer ucunda herkes birbirimizi hiç görmedik duymadık ama birbirimize burda destek oluyoruz 😍😍😍♥♥♥ ayy valla bi gülümsedim🙏🏻🙏🏻 inşallah canım hepimiz doğuralımda rahatlayalım😂
Hah şöyleee 😂😂 aynen canım sana katılıyorum ❤️ Canın sıkılırsa yaz buradayız 🤣

ah keşke ilki geçti artık bendende.. Sorun hamile kalmakta değil bebegı sağlıkla kucagımıza alabilmek benim iki hamileliğimde erken haftalarda sonlandı malesef.. insan artık hamile kalmak için ayrı bebek tutunsun diye ayrı tedirgin oluyor.
evett yaa cok zor valla Allah hepimizin yardimcisi olsun... yoruyo artik insani bu sorunlar

Back
X