- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Yaaa kıyamamYok kuzum çocuğum 2 aylıkken düşük yaptım
Rabbim.bir daha yaşatmasın
En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kıyamamYok kuzum çocuğum 2 aylıkken düşük yaptım
Bende gelecek ay klomen kullanicamKizlae bende yarın başlıyorum femaraya sizde durumlar nasıl
Doktor bana da çatlatma iğnesi vermedi klomen icinKızlar benim gibi iğne olmadan devam eden var mı canım sıkkın
Kontrol e çagrck ama seni verir daha belkiDoktor bana da çatlatma iğnesi vermedi klomen icin
Amin cnmYaaa kıyamam
Rabbim.bir daha yaşatmasın
En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok gebe kalırsan gel kalmazsan yine gel ilacı değiştiririm dediKontrol e çagrck ama seni verir daha belki
Yumurtalarını niye kontrol etmiyor kuzumYok gebe kalırsan gel kalmazsan yine gel ilacı değiştiririm dedi
Kan testi yaptı değerlerim normal çıktı aslında bı sorun da kalmadı ben de de eşimde de ilk kez ilaç kullanacgim ultrason la baktı yumurtalıklarda da bı sorun görmedi galiba bu ay deneyip öyle degerlendireckYumurtalarını niye kontrol etmiyor kuzum
Dua ve hayırla canımKan testi yaptı değerlerim normal çıktı aslında bı sorun da kalmadı ben de de eşimde de ilk kez ilaç kullanacgim ultrason la baktı yumurtalıklarda da bı sorun görmedi galiba bu ay deneyip öyle degerlendireck
Ee siz hamilesinizGünaydın canlar
Bugünkü test aynı gibi.iki erken gebelik kaldı onlarında iki gün yaparım .
Bugün 10gun
Kuzum.koyu değil düne göre aynı gbi iki tane daha gebelik testi var onlarında yapcam bakalım yarın ve diğer gün.Ee siz hamilesiniz
Vala anne diye çıplık atıyoGünaydın canlar
Bugün 10gun
Ayyyy inşallah kuzumm yaaVala anne diye çıplık atıyo
Bat 1nisan miydi? İğne olayı yok ya sende belki geç döllenme olabilirBn de sabah uyandım yaptım Mis gibi negatif hayali çizgi görmek içine girdm testin
Pcosum aslında 31 güne 4 nisan 28 güne göre 1 nisan progesteron tahlili güzel çıkınca 28 günde olur muyum diye tahmin ediyom yoksa ilaçsz 28 günde olmuyom nasıl hesaplycm bilmiyorum 3 yumurta vardıBat 1nisan miydi? İğne olayı yok ya sende belki geç döllenme olabilir
kuzucum bana da var gibi geliyor :) 10 güne coktan kaybolmuş olması lazımdı çizginin. bence sen bu ay hamile kaldın içime oyle doguyorGünaydın canlar
Bugün 10gun
Demi bnde çok olumlu hidsedşym papatyaya karsıkuzucum bana da var gibi geliyor :) 10 güne coktan kaybolmuş olması lazımdı çizginin. bence sen bu ay hamile kaldın içime oyle doguyor
Ya senin değerinde çok.guzeldi.biraz bekleyelim bence burd 16.gun sonra pozitif görenler olduPcosum aslında 31 güne 4 nisan 28 güne göre 1 nisan progesteron tahlili güzel çıkınca 28 günde olur muyum diye tahmin ediyom yoksa ilaçsz 28 günde olmuyom nasıl hesaplycm bilmiyorum 3 yumurta vardı