- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
Bn iş çıkışı gidem 3 tane normal test alam yarın yapam iğne olsam yarın iğnn 14. Günü olurdubnde cuma yapcam dedım
yaptım bıle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn iş çıkışı gidem 3 tane normal test alam yarın yapam iğne olsam yarın iğnn 14. Günü olurdubnde cuma yapcam dedım
yaptım bıle
aynen gızlıce yap :)Bn iş çıkışı gidem 3 tane normal test alam yarın yapam iğne olsam yarın iğnn 14. Günü olurdu
Aynen valla sen yaptığını haber verdin miaynen gızlıce yap :)
yok kuzum kan verınce cıkarsa anca soylerımAynen valla sen yaptığını haber verdin mi
Kız bn ilk bebeğimi süprz yaptım ama 3 buçuk yıl olunca bide hastane aşılama git gel laşkalaştı bizdeyok kuzum kan verınce cıkarsa anca soylerım
ya ben aslında net degılde heveslenmesını ıstemıyorum, ılk asılama da kımyasal oldu ya o zamanda 12.gun ogrenmıstım soylemedım sonra degerım dustu cok uzuldum ..Kız bn ilk bebeğimi süprz yaptım ama 3 buçuk yıl olunca bide hastane aşılama git gel laşkalaştı bizde
Aaa tamam canim yerim inşallah tutunur ve sağlıklı bı gebelik olurHAYIRLI OLSUN CANIM MASALLAH,
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN
AVAKADO YE BOLCA TUTUNMASINI KOLAYLASTIRIR
Oy kuzum rabbim daha yaşatmasın o açıları hiçbirimiz eya ben aslında net degılde heveslenmesını ıstemıyorum, ılk asılama da kımyasal oldu ya o zamanda 12.gun ogrenmıstım soylemedım sonra degerım dustu cok uzuldum ..
sonra anlattım boyle boyle oldu dıye
amınnn canımmm ınsallahOy kuzum rabbim daha yaşatmasın o açıları hiçbirimiz e
Kız iş çıkışı test aldım iki tane dayanamadım yaptım ama negatifamınnn canımmm ınsallah
Bekleyelim kuzum bir iki gün dahaKız iş çıkışı test aldım iki tane dayanamadım yaptım ama negatif
Evet benim normalde göğüskerm hiç agrımaz bir kimyasal da ben gecrmiştim o zaman ilaç da kullanmyordum göğüslerm agrynca heöen kan vermstm ama kimyasal olmustu hayırlısı bakalım reglime 2 gun kaldı gecmeden teat yapmycagma söz verdm kendme belim de agryor yemek falan yaparken ayakta dueunca özellklekuzum gebelıkte de agrı oluyor gogus agrısı benım ılk asılamada kımyasal oldu
asırı gogus agrım vardı koltuk altından uca dogru
Evet çok değişik bir agriydi.Evet benim normalde göğüskerm hiç agrımaz bir kimyasal da ben gecrmiştim o zaman ilaç da kullanmyordum göğüslerm agrynca heöen kan vermstm ama kimyasal olmustu hayırlısı bakalım reglime 2 gun kaldı gecmeden teat yapmycagma söz verdm kendme belim de agryor yemek falan yaparken ayakta dueunca özellkle
Ne bileyim erken yapmak yine saçma perşembe sabahı yapam yada 1 nişanı bklerimBekleyelim kuzum bir iki gün daha
Perşembe yaparsın kuzumNe bileyim erken yapmak yine saçma perşembe sabahı yapam yada 1 nişanı bklerim
Bnmde böle ama umudum kırıldıEvet çok değişik bir agriydi.
Bende hep göğüs ağrısına bakıyorum o yüzden sanki o olmazsa gebelik yok gbi. Ama her gebelik farklı olur sanırım.
Benimde karnım.agriyo
Bidr göğüsler dolgun
Benim genelde adet zamanida olur , o yüzden insan ayırt edemiyor. hayırlısı olsun inşallah canım hakkimizdaBnmde böle ama umudum kırıldı
Amin cnmBenim genelde adet zamanida olur , o yüzden insan ayırt edemiyor. hayırlısı olsun inşallah canım hakkimizda
Senin kızın kaç yaşında kuzumAmin cnm
Yok kuzum çocuğum 2 aylıkken düşük yaptımSenin kızın kaç yaşında kuzum