İnşallah rabbim sana da nasip eder güzel haberlerini bekliyorumBenimde aklım takıldı acaba olsam daha mı iyidi diye ama tamamen doktorum ne derse onu yapıyorum ilişki dönemini flan atlattım adete 8 9 gün var beklemedeyiz bakalım dayanabilirsem test yapmadan
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah rabbim sana da nasip eder güzel haberlerini bekliyorum
Bende seninle aynı durumdayım hamilemisinO zaman hiç riske atma,çatlamazsa kist olur. Bende de pcos vardı ama adetlerim düzenliydi ve yumurtalarım çatlıyordu. Ben kendiliğinden de yumurtlama görüyordum ilaçsız. Sen iğne dene bence.
Bende seninle aynı durumdayım hamilemisin
Evet hamileyimBende seninle aynı durumdayım hamilemisin
Yani aynı durumdayım derken pkoslu olarakBende seninle aynı durumdayım hamilemisin
Cnm nasılgdıyor hamişlik.? Mart annelerine nie gelmıyosun.Evet hamileyim
Ay orası hiç susmuyorCnm nasılgdıyor hamişlik.? Mart annelerine nie gelmıyosun.
Baska odalarda gezıyosunboşver femarayı pcosu falan, kafanı yorma.
Hamişlikle ılgılı dogumla ilgılı yerlere gel
Sen artık hamişsin
İyiyiz çok şukur, yuvarlanıp gıdıyoruz işte. Cınsiyetımız kız cnmAy orası hiç susmuyoryetişemem.
Artık eskisi gibi girmiyorum buraya da.
Anca birisi yazarsa. Hazır yazmışken de anasayfadan birkaç başlık cevaplıyorum o kadariyi gidiyor çok şükür. Senin nasıl ? Cinsiyet belli mi
Bizim erkek
Sağlıkla gelsin inşaAllah Rabbim bize bağışlasın onlarıİyiyiz çok şukur, yuvarlanıp gıdıyoruz işte. Cınsiyetımız kız cnm12 yaşında oğlum var
Senın varmı bı sıkıntın, hersey normal dimi, bn agarlastım bıraz, agrılarım var, kasılmalar var. Enfeksıyonla ugrasıyorum,
İdrar yolları cnm, bı turlu bitmiyor, kum döküyorum sanırımSağlıkla gelsin inşaAllah Rabbim bize bağışlasın onlarıne enfeksiyonu ki
Ayyy tüh yaİdrar yolları cnm, bı turlu bitmiyor, kum döküyorum sanırım
Bendede pco var sandığın kadar kötü bişe değil yani benim için en azından strees hiç yapma demiycem ama yapmamaya çalış ben pco olmama rağmen birinci kızım hiç tedavisiz oldu ikinciyi istedgmzde çok uzun süre tedavisizi denedik olmadı pco dediler hep en sonunda femara içtim birinci ay yumurta oluştu kendi çatladı ama tutmadı o ay sonra diğer ay bidaha içtim bide gonalf iğne vuruldum o ay hamile kaldımMerhaba ben pcos hastasıyım aynı zamanda çift başlı rahime sahibim sol rahmim büyük sağ rahmim küçük tedaviye başladım adetin 5. Gününden başlayarak günde 2 kere 5 gün femara ilacını kullandım bittikten 2 gün sonra yani bugün kontrole gittim sol yumurtalığımda 11 mm bir adet yumurta gelişmiş doktorum 5 gün sonra yeniden gelmemi söyledi gelişimine bakıp çatlayacak boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi verecek bu süreçlerden geçip hamile kalanlar yazabilirse çok sevinirim siz yumurta takibi yaptırdığınız da kaç yumurta oluştu? Tek yumurtayla gebe kalma şansım nedir ? Kontrole gittiğimde çok yumurtam gelişir ve tedavi iptal olur mu?
Merhaba bende şuan gebeyim çok şükür teşekkürlerBendede pco var sandığın kadar kötü bişe değil yani benim için en azından strees hiç yapma demiycem ama yapmamaya çalış ben pco olmama rağmen birinci kızım hiç tedavisiz oldu ikinciyi istedgmzde çok uzun süre tedavisizi denedik olmadı pco dediler hep en sonunda femara içtim birinci ay yumurta oluştu kendi çatladı ama tutmadı o ay sonra diğer ay bidaha içtim bide gonalf iğne vuruldum o ay hamile kaldım
Bn ayda 1 sureklı tahlıl verıyorumAyyy tüh ya
Benim de yanma şikayetim yok ama idrarım gelince mesanemde ağrı hissediyorum. Sancı giriyor. Yakın zamanda tahlil vermeyi düşünüyorum
Hangi değer önemliBn ayda 1 sureklı tahlıl verıyorum
Her defasında degerın biri yukselıyor biri düşüyor
Cnm lokosit yuksektiHangi değer önemli
Eritrosit yüksek çıkmış sanırım
AnladımCnm lokosit yuksekti
Eritrosit az yuksek arada düşüyor
Şuan lokosit yok, erıtrosit yok, idrarda kan gozukuyor hep
Ve bakteri çıkıyor
Fameradan sonra çatlatma iğnesi vuruldunuz mu acabaCanım benimde öylelikle bebiş oldu rabbim sana da nasip etsin inşallah sıkıntı yapma benim yumurtam da 14 tü 2 gün sonra kontrole gittim kendiliğinden çatlamış rabbim nasip etti
Hayır kendi kendine çatladı yumurtamFameradan sonra çatlatma iğnesi vuruldunuz mu acaba