- 31 Ekim 2022
- 715
- 451
- 25
İnşallah gebelik elde edersinizKontrolde 15 mmdi üç gün sonra vurulmamı istedi doktor kaç mm olduğunu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gebelik elde edersinizKontrolde 15 mmdi üç gün sonra vurulmamı istedi doktor kaç mm olduğunu bilmiyorum
Merhaba hiç femarayla sonradan ikinci yumurtası büyüyeni duydunuz mu benim şuan 14 mm olmuş sağdaki yumurtam normalde doktorum sol tarafta yumurtam oluştuğunu ve 12 mmde kaldı diye tedavinin iptal olduğunu söyledi ben incir havuç kürü yaptım ve sağda yumurtam oluşmuş kaliteli bir yumurta mıdır cuma günü kontrole gel dedi bugün femaradan sonra 14. GünümÇok şükür
Ama bi zamanı varmış
Hamile kaldıktan sonra iyi ki şimdi olmuş dediğim birsürü şey geçti. Rabbim gerçekten vereceği zamanı biliyor.
sizde üstteki yazımı okur musunuz bilginiz var mı acaba
Değilim maalesef dün kan verdim negatif bugün adet günüm daha olmadım ama zaten yükselmez değerimİnşallah gebelik elde edersiniz
Yok duymadım ama olabilir neden olmasınMerhaba hiç femarayla sonradan ikinci yumurtası büyüyeni duydunuz mu benim şuan 14 mm olmuş sağdaki yumurtam normalde doktorum sol tarafta yumurtam oluştuğunu ve 12 mmde kaldı diye tedavinin iptal olduğunu söyledi ben incir havuç kürü yaptım ve sağda yumurtam oluşmuş kaliteli bir yumurta mıdır cuma günü kontrole gel dedi bugün femaradan sonra 14. Günüm
Femara birden fazla yumurta büyütür zaten çoğul gebelikler de böyle oluyor. Hatta bi arkadaşımın ikizleri var ve 4 gün sonra ikinci yumurtası çatladı ve ikizleri oldu.Merhaba hiç femarayla sonradan ikinci yumurtası büyüyeni duydunuz mu benim şuan 14 mm olmuş sağdaki yumurtam normalde doktorum sol tarafta yumurtam oluştuğunu ve 12 mmde kaldı diye tedavinin iptal olduğunu söyledi ben incir havuç kürü yaptım ve sağda yumurtam oluşmuş kaliteli bir yumurta mıdır cuma günü kontrole gel dedi bugün femaradan sonra 14. Günüm
Ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız banada dua edin lütfen inşallah yumurtam gelişir ve gebe kalırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsinFemara birden fazla yumurta büyütür zaten çoğul gebelikler de böyle oluyor. Hatta bi arkadaşımın ikizleri var ve 4 gün sonra ikinci yumurtası çatladı ve ikizleri oldu.
Hayırlısı olsun gönlünüzden ne geçiyorsa hepsi bir bir olsunYa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız banada dua edin lütfen inşallah yumurtam gelişir ve gebe kalırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Evet normal. Bana catlatma iğnesini gerek duymadı. Yumurta kendiliğinden çatlamış dediArkadaşlar merhaba, femara kullanıp da doktorun çatlatma iğnesi vermemesi normal midir?
Arkadaşlar merhaba, femara kullanıp da doktorun çatlatma iğnesi vermemesi normal midir?
Benimde gerek kalmadı kendiliğinden çatladı nefesimpnr siz gebe kaldınız mı yoksa takiptemisinizEvet normal. Bana catlatma iğnesini gerek duymadı. Yumurta kendiliğinden çatlamış dedi
Evet Hamd olsun bu ay oluştu gebelik çok çok yeniBenimde gerek kalmadı kendiliğinden çatladı nefesimpnr siz gebe kaldınız mı yoksa takiptemisiniz
Maşallah çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin adet gününüz geçince mi yaptınız testi bende meraklı bekleyiş içerisindeyim banada dua edin lütfenEvet Hamd olsun bu ay oluştu gebelik çok çok yeni
Amin Allah razı olsun. Rabbim size ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin içinde de bana. Bende kan pihtilasmasi olduğu için sürekli doktorumla irtibatdaydik. Femara kullandım. Yumurta kontrolünden itibaren 14. Gün kan ver dedi. Buda adetten 1 önceye denk geliyor. Gebelik çıkınca hemen oksapar 6000 lik igneye başladık. Rabbim bu yollarda hepimizin yardımcısı olsun. Tedbir bizden Takdir Allah tanMaşallah çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin adet gününüz geçince mi yaptınız testi bende meraklı bekleyiş içerisindeyim banada dua edin lütfen
Hayırlı olsun canım benim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin Allah razı olsun. Rabbim size ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin içinde de bana. Bende kan pihtilasmasi olduğu için sürekli doktorumla irtibatdaydik. Femara kullandım. Yumurta kontrolünden itibaren 14. Gün kan ver dedi. Buda adetten 1 önceye denk geliyor. Gebelik çıkınca hemen oksapar 6000 lik igneye başladık. Rabbim bu yollarda hepimizin yardımcısı olsun. Tedbir bizden Takdir Allah tan
Amin canm Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarHayırlı olsun canım benim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah rabbim isteyen herkese ve yanında burada bir umut bekleyen arkaslarima bana da nasip eylesin hayırlısıni da tez vakitte kolaylıkla nasıp eylesin inşallahAmin canm Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
İnşallah hayırlı haberi alırsın canm. Femara değil de klomen bende çok fazla kasık ağrısı yapmıştı. Dediğin gibi herkesde her bünyede farklılıklar olabilir. Herkesde yan etkiler gorulmeyebilirMerhaba bu arada kızlar bende aranıza katılayim dedim yazılarınızı okudum bende iki ay klomen kullandım ama yumurta takibi yaptırmadan kullandım ikisinde de olmadi bende pcos var adetlerim düzensiz bu ay 17 Kasım'da adet oldum ve 4. Günü yani 21 Kasım'da bir doktora gittim klomeni kullandığımı söyleyince bana letu verdı günde iki tane sabah akşam beş gün kullan bitince yanıma gel dedi neyse kullandım ilacı 27 Kasım'da kontrole gittim yumurta güzel gelişmiş dedi 21 mm boyutu ovitrelle yazdı bugün vurdur dedi saat falan söylemedi fakat vuruldugum gün değil de ertesi günden itibaren bir hafta gün aşırı değerlendir dedi ilk iğne vuruldugum gün belimde baya ağrı vardı ilabi kullanirken de baya kasik ve bel ağrısı yaşadım bugün iğnenin 3. Günü sabah uyanınca kasığımda baya ağrı oldu bir süre sonra geçti belimde ağrı oluyor ama okuduğum kimi sayfalarda baya ağrısı olanlar olmus göğüs hassasiyeti falan bende öyle çok abartılacak birşey de yok açıkçası acaba dedim bende mi bir tuhaflik var yoksa ilaç herkese farklı reaksiyonlar gosteridgi için midir ?
AminnnnnnnAmin inşallah rabbim isteyen herkese ve yanında burada bir umut bekleyen arkaslarima bana da nasip eylesin hayırlısıni da tez vakitte kolaylıkla nasıp eylesin inşallah