- 18 Aralık 2019
- 87
- 118
- 8
- 27
merhaba,Ignenin kaçıncı günündesiniz kizceler test yapan varmı
Amin canm insallah bende beklemedeyim iğneden sonraki 6. Gun bakalm belirti yok ama guzel sonuçlar alırız insallahmerhaba,
ben bu ay klomen kullandım. bugün doktorum çatlatma iğnesi verdi yarın sabah vurul dedi. Yarın sabah iğneyi vurulacağım ve bakalım hayırlısı inşallah. 10 ocakta kan ver gel dedi. inşallah tutar, inşallah hepimize gönlündekini verir rabbim.
Benim daha 1. Günğm iğneden sonra ama çok kasık ağrım var oturup kalkarken özellikle siz de böyle bir şey olmuş muydu? Birde doktorunuz kan testi vermenizi söyledi mi?Amin canm insallah bende beklemedeyim iğneden sonraki 6. Gun bakalm belirti yok ama guzel sonuçlar alırız insallah
Iğneden dolayidir canm cok normal iğneden sonra14. Gun evde test yapabilirsin dedi doktorum pozitif cikarsa kan ver sonuclarinla gel dediBenim daha 1. Günğm iğneden sonra ama çok kasık ağrım var oturup kalkarken özellikle siz de böyle bir şey olmuş muydu? Birde doktorunuz kan testi vermenizi söyledi mi?
Herzaman umut vardır yeni yilda yeni umutlarimiz bizi bulsun insallah benimde 5 gun var canm test yaparsan paylas bizimleBende bu ay sadece femara kullandım reglime bir hafta var bir mucize olur mu acaba
İnşallah haber ederim yakınmış ikimizin deHerzaman umut vardır yeni yilda yeni umutlarimiz bizi bulsun insallah benimde 5 gun var canm test yaparsan paylas bizimle
Aynen canm belirtilerin varmi bende ignedenmi bilmiyorm gaz sancisi var sadeceİnşallah haber ederim yakınmış ikimizin de
Anladım canım o zaman hayırlısı olsun. Bana da doktorum direk ocak 10 da kan ver bakalım dedi. Hayırlısı o zaman hakkımızda inşallah gelir bebişlerIğneden dolayidir canm cok normal iğneden sonra14. Gun evde test yapabilirsin dedi doktorum pozitif cikarsa kan ver sonuclarinla gel dedi
Aynı durumdayım adetimin 8.gunu 13 ve 14 mm iki yumurta var cumartesi ovitrel yapilicam pazartesi asılama ama daha fazla buyuyceklermi, olmadı iğne ile catliycaklarmi yada sonuç ne olacak bilmiyorum. Kafamda deli sorular dönüp duruyormerhaba arkadaslar bugun kontrolum vardi sag tarafimda 2 tane yumurta olusmus 13 ve 15 mm olmak uzere doktorum daha saglikli bir sonuc almak icin carsamba tekrar kontrole gitmemi soyledi ve buyuk ihtimalle de carsamba catlatma ignesini vurunacagimi soyledi umarim bu ay guzel haber aliriz
Insallah yumuslar bebise dönüşür hamiş haberleri aliriz burdan canmAynı durumdayım adetimin 8.gunu 13 ve 14 mm iki yumurta var cumartesi ovitrel yapilicam pazartesi asılama ama daha fazla buyuyceklermi, olmadı iğne ile catliycaklarmi yada sonuç ne olacak bilmiyorum. Kafamda deli sorular dönüp duruyor
Insallah canm hamiş haberleri aliriz bu ay hepimizAnladım canım o zaman hayırlısı olsun. Bana da doktorum direk ocak 10 da kan ver bakalım dedi. Hayırlısı o zaman hakkımızda inşallah gelir bebişler
merhaba Allaha sukur guzel haberimizi aldik 6+5 haftalik hamileyimAynı durumdayım adetimin 8.gunu 13 ve 14 mm iki yumurta var cumartesi ovitrel yapilicam pazartesi asılama ama daha fazla buyuyceklermi, olmadı iğne ile catliycaklarmi yada sonuç ne olacak bilmiyorum. Kafamda deli sorular dönüp duruyor
Hayirli olsun.canm saglicakla kucagina al insallah cok sevindim senin adinamerhaba Allaha sukur guzel haberimizi aldik 6+5 haftalik hamileyim
cok tesekkur ederim canim amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun.canm saglicakla kucagina al insallah cok sevindim senin adina
Amin canm insallah dualarini eksik etme kuzumcok tesekkur ederim canim amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin
ederim tabi ki canim hepimizin dualari kabul olsun insallahAmin canm insallah dualarini eksik etme kuzum
buyuyorlar tabiki ama bence en onemlisi stres yapmamak bu ay hamile kalacakmiyim diye dusunme akisina birak beni cok etkilemisti en sonunda olursa olsun olmazsa napayim dedim uzerine hamile oldugumu bilmiyorken agri kesiciler kullandim ama sukur oldu olacak oldumu hicbirsey engel olamaz icini ferah tut vakti zamani vardir benim sana tavsiyem bu rabbim herkesin yuzunu guldursun insallahAynı durumdayım adetimin 8.gunu 13 ve 14 mm iki yumurta var cumartesi ovitrel yapilicam pazartesi asılama ama daha fazla buyuyceklermi, olmadı iğne ile catliycaklarmi yada sonuç ne olacak bilmiyorum. Kafamda deli sorular dönüp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?