Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Ben de su an klomen kullaniyorum daha dogrusu iki ay femara kullandim bu ay klomene gectim. Biraz tedirgin oldum bunu okuyunca. Doktorunuz mu soyledi?
Doktorun o tedaviye geçtiyse vardır bi bildiği kuzum işin ehli onlar

Merhaba ben yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyorum PCO var bende de geçen c.tesi hsg çekildim sağ tüpüm yapışıkmis. Sol tüpüm sorun yok iyi dedi. Dr klomen verdi 10 mg 5 gün günde 2 tane. İnofolic te kullanıyorum aynı zamanda. Yarın kontrolüm var catlatmamj olcak.nolcak tutar mı tuzmaz mı bilmiyorum çok gerginim yardımcı olur musunuzzzz

Bende pko hastasiyim kizlar klomen ovitrella ile iki yumurtam vardi hamile kaldim kizim olacakti 20 haftalik oldugunda dogum gerceklesti ve bebegimi kaybettm hayatimdaki en aci zamanlardi rahim agzi yetmezligi çıktı simdi ikinci tedaviye başladım klomen bitti bu adetten sonraki 11.gun 2 yumurtam olusmus gene biri 9 mm digeri 13 mm pazartesi tekrar gel dedi doktorum bende bu surecimi sizinle paylasmak istedim kizlar ilkine gore cok umutlu değilim bir yanım buruk hep ama Allah büyüktür

Üzülme canım verende Allah alanda. Onu senden aldıysa emin ol bunda da bi hayr vardır. Rabbim en kısa zamanda sana bana ve bekleyen herkese nasip etsin

Pco ise. Zaten yumurtan gelişmiştir inşallah iyi haberlerle gel canım

Cok gecmis olsun sakin umutsuzluga kapilma soyle dusun en azindan ilacla olabiliyo ya hic hamile kalamasaydin benim gibi. Iyi dusunelim iyi olsun. Herseyden once kafamizin rahat olmasi lazim

Cok gecmis olsun sakin umutsuzluga kapilma soyle dusun en azindan ilacla olabiliyo ya hic hamile kalamasaydin benim gibi. Iyi dusunelim iyi olsun. Herseyden once kafamizin rahat olmasi lazim
Ben hic olmadığım zamanlarda kahrediyodum kendimi sadece kendime degil Rabbim bütün isteyenlerin kucagini doldursun insallah hepimizin gönlüne göre versin

Selam kızlar nasılsınız, ben hiç iyi değilim iyice kafayı yiyecen yahu, artık şu gebeliği bizde yaşayalım yoruldum ya çok yoruldum
Bende femara hao, menapur iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum geçen c. Tesi günü, çatlatma ipnesi vurulduktan snra 3 gün kasık ağrısı bel sırt ağrısı ve gögüs hassasiyeti vardı, ama ondan sonra kesildi şimdi 0
Ne ağrı ne sızı hiç birşey yok
Üşümeye başladım 2 gündür ayak parmaklarm buz kesiyor, yani regl olcam sanırım.. Bu ayda olmadı sanırm valla bıktım

Ben de bu sabah öyle uyandım içimde hiç umut kalmadı bu ay da olmadı yoruldum artık millet 2. Çocuğuna hamile biz belirti arıyoruz ne zormuş insan yaşamadan anlamıyomuş her şey üstüme geliyo sanki yeniden başlayacak gücüm kalmadı

Kesinlikle, arkadaşım tüp bebek merkezine gitmiş aşılama yaptır demişler, 3. Aşılamada şans %60 çıkıyormuş, yok direk tüp bebek yaptıracam demiş ama bende bnları yapacak hiç bir güç yok

Yıldım artık beklemekten yumurta iyi diyo doktor dediği günleri değerlendiriyoruz yok olmuyo kısmetimde yok galiba bir gün hamilesin deseler bile inanacak gücüm yok her ay ağla zırla toparlan başa dön umut et sonuç bekle strese gir yine olmasın kimseye anlatamıyosun derdini uykuların kaçıyo bu imtihan çok zor allah yardım etsin hepimize

Bende doktordan simdi geldim iki yumurtada gecen gittigimde biri 9 diğeri 13 mm idi bugün biri 15.5 digeri 15.3 mm olmus carsamba tekrar çağırdı catlatalm dedi kizlar bakalm az buyumus gibi geldi bana incir kurunu yaptim onu icecem birazdan Rabbim mutlu haberler vermeyi nasip eylesin insallah canlar

İncir kurude neymiş nasıl bişi ne işe yarıyor hemen anlatirmisin

İncir kurude neymiş nasıl bişi ne işe yarıyor hemen anlatirmisin
8 tane inciri uc su bardağı suda kaynatıyorum onbes dk boyunca süzgeçten geçirdikten sonra uce bölüyorum ilik şekilde ac karnina sabah aksam ve yatmadan once içiyorum adetten hemen sonra başlıyorum yumurta olusumu ve olgunlaşması ni sağlıyor 15 gun yapiyorm 7 gun ara veriyorm hamilelik olana kadar devam ediliyor

Kizlar doktordan geldim iki yumurtadan biri 15 de kalmis kalitesiz o dedi doktor ama solda 18 mm cok iyi bir yumurta goruyorm dedi ovitrelle yazdi saat 15.30 da vurdurdum igneyi akintim var sadece 36 saat sonra ilişki dedi doktorum bide busefer cok umitlenme rabiacim ilkinde oldugu gibi hemen tutmayabilir dedi ama iyi bir yumurtan varda dedi kafam karıştı iyice ve progestan yazdi bunuda kullan dedi adet olursanda ilaci kes gel ikinci tedaviye baslayalm dedi umidim kalmadi sizde durumlar nasil test yapacak olanlar yaptınız mı umud olun bize

Kuzuum inşaallah iyi haberler olur bende bugün gittim 18 mm dedi 3 tane yumurta bu boyda solda. Sağ tüpüm yapışık benim bı kendiliğinden çatlamasını bekleyelim olmazsa bakalım dedi haftaya kadar bekleyelim dedi bakalım nasip hayırlısı hakkımızda

Seninkiler de cok iyilermis boyut olarak kuzum keske catlatma iğnesi isteseydin yumurtayi dahada kalitelestiriyor insallah hayırlı haberler veririz canm benimde esim gececi yani gece 03.30da olmasi gerekiyor 36 saat icin esim bese doğru geliyor doktoru aradim sorun yok 38 saati geçirmeyin yeterli dedi insallah hayirli haberleri veririz hepimiz

Kendi kendine olurmu görelim dedi bişi vermedi olmazsa adetin 4.gunu gel başlayalım dedi ama aşılama mi bilmiyorum adetin 4. Günü gidince ne yapicak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…