Bilemiyorum bendMerhaba benim da adete 9 gün bugun lavaboya çıktıkça leke geldi kasıklarım da ağrıyor erken mi adet olcam acaba hiç de öyle bişey olmadı ama. Femara kullandım
Merhaba bende bu ay famera kullandım ama yeni bitti çarşamba günü gitcem doktora sizin dediğiniz gibi bişey sadece yerleşme kanaması olabilirmi yumurtalıklarınız çatlayıp çatlamadığına baktırdınızmı ?Merhaba benim da adete 9 gün bugun lavaboya çıktıkça leke geldi kasıklarım da ağrıyor erken mi adet olcam acaba hiç de öyle bişey olmadı ama. Femara kullandım
Yumurtam çatladı adetin 15. Günüydü şuan 23 günü acaba tekrar mı catlıyorBilemiyorum bend
Merhaba bende bu ay famera kullandım ama yeni bitti çarşamba günü gitcem doktora sizin dediğiniz gibi bişey sadece yerleşme kanaması olabilirmi yumurtalıklarınız çatlayıp çatlamadığına baktırdınızmı ?
Çatladıktan 14 gün sonra test yapıyorlarYumurtam çatladı adetin 15. Günüydü şuan 23 günü acaba tekrar mı catlıyor
2.5 yıldır olmuyor maalesefÇatladıktan 14 gün sonra test yapıyorlarhiç bilemedim valla tekrar o kadar süre sonra çatlama tekrar olmaz bence ne zamandır deniyorsunuz
Hmmm Allah yardımcınız olsun aşılama falan denemedinizmi2.5 yıldır olmuyor maalesef
Yok denemedik. Siz ne zaman dır istiyorsunuzHmmm Allah yardımcınız olsun aşılama falan denemedinizmi
Ben evleneli 2 yıl bitiyor ilk yıl korunduk 1 yıldırda istiyoruz herhangi bi problem çıkmadı 2 ay klomen denedim bu ay fameraYok denemedik. Siz ne zaman dır istiyorsunuz
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da güzel haberi alırsınBen evleneli 2 yıl bitiyor ilk yıl korunduk 1 yıldırda istiyoruz herhangi bi problem çıkmadı 2 ay klomen denedim bu ay famera
İnşAllah sizede en kısa zaman da sağlıklı bi evlat nasip etsin AllahHayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da güzel haberi alırsın
Amin inşallah canımİnşAllah sizede en kısa zaman da sağlıklı bi evlat nasip etsin Allah ☺ İnşAllah hamilesinizdir o lekelenmenzde tutunması içindir ☺
İnşallah hayırlı haberleri alırız inşallah çok teşekkür ederim canımAyyy hadi inşAllah darısıı başımaasenin adına çok sevindim
Bende şimdi çıktım 18 cm olmuş doktor gayet iyi dedi kendiliğinden çatlıcak büzüşmüş dediİnşallah hayırlı haberleri alırız inşallah çok teşekkür ederim canım
ayy had inşallah :)) peki ne dedi ilişki açısından gün aşırı mı dedi yoksa üst üste mi? Birde kan vermeni istedi mi yoksa adeti mi bekle dedi ay çok sordumBende şimdi çıktım 18 cm olmuş doktor gayet iyi dedi kendiliğinden çatlıcak büzüşmüş dedihadi inşAllah bu ay olurrr
Haahahha gün aşırı dedi perşembe ve cumarte önemli dedi kan istemediayy had inşallah :)) peki ne dedi ilişki açısından gün aşırı mı dedi yoksa üst üste mi? Birde kan vermeni istedi mi yoksa adeti mi bekle dedi ay çok sorduminşallah olur inşallah yaaaaa canım benim saçlarım zaten döküldüğü için anlamadım ben :))
Aynen bana da pazartesi çarşamba cuma dedi belki pazar:)) Benim ki neden erken kan verdiriyor anlamadım kiAyyy hadi inşallah olmayız ve güzel haberleri veririzzz:))
Hahaha aynen :)) Bana da dedi yaşın genç daha hemen tüp bebek diyemem sana diye ama 29 um temmuz da 30 olucam erken değil hocam diyorum gayet rahat valla ne olacak bilmiyorum bende onun kadar rahat olsam belki olurdusenin doktor heycanlandırıyorr benim ki oluruna bırakıyor diyorum aşılama iğne falan yaşın geç diyip diyip duruyo
Ben inanıyorum bu ay olacakHahaha aynen :)) Bana da dedi yaşın genç daha hemen tüp bebek diyemem sana diye ama 29 um temmuz da 30 olucam erken değil hocam diyorum gayet rahat valla ne olacak bilmiyorum bende onun kadar rahat olsam belki olurdu
Ayyy hadi inşallah inşallah ne güzel valla umutlu olmak lazım zaten yoksa olmuyorBen inanıyorum bu ay olacakher ay umutsuz bu Ay umutluyum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?