- 10 Mart 2019
- 41
- 16
- 8
- 31
Süperrr inşallah güzel haberler verirsin bizemerhaba arkadaslar az once gebelik testi yaptim ve sonunda cift cizgiyi gordum simdi hastanedeyim kan vericem bakalim hayirlisi
canim degerim 1678 cikti doktorumu aradim hayirli olsun dedi yarin kontrole cagirdiSüperrr inşallah güzel haberler verirsin bize
Tebrik ederim canım rabbim analı babalı büyütsğn inşallaahhhhDunyanin en guzel duygusu buymus meger rabbime sukurler olsun ben femara ve ovitrella sonucu hamile kaldim tek yumurtam vardi 18 mm di endometrium 10 mm di cok sukur doktorumda umutluydu sukur bu ay oldu 16 ayin sonunda mutlu haberimizi aldik sukurrabbim herkese nasip etsin aratmasin
Bu arada yüksek çıkmış ikiz olabilircanim degerim 1678 cikti doktorumu aradim hayirli olsun dedi yarin kontrole cagirdi❤❤
Merhaba canım allah tamamını erdirsin hamileymişsin benim de 3 yumurtam gelişti 22, 20, 14 mm doktor iğne vurduğu günü değerlendirdirin dedi iğneden bir gün öncesini de değerlendirdim iğneden sonraki günü de ama şimdi 36 saat sonrayı da değerlendirin diyo eşimde rahatsız bugun bir gün snr değerlendirsem kaçırmış olur muyum 3 gün üst üste ilişki oldu ya bir de hiç akıntım yok normalde yumurtam çatladığında şeffaf akıntım oluyordu deneyimlisin diye sana sorayım dedim
Dunyanin en guzel duygusu buymus meger rabbime sukurler olsun ben femara ve ovitrella sonucu hamile kaldim tek yumurtam vardi 18 mm di endometrium 10 mm di cok sukur doktorumda umutluydu sukur bu ay oldu 16 ayin sonunda mutlu haberimizi aldik sukurrabbim herkese nasip etsin aratmasin
Tamam canım bir de progestan ilacı verdi ilişkiden 1 saat sonra vajinadan 2 tane al dedi gündüz de normal içiyorum progestanıBen akıntıdan hıc anlamıyordum yumurtlamayı akıntıyı umursama ıgneyı vurulunca yumurtan mutlaka catlıyor esın hastada olsa 36 saat sonrayı degerlendır cunku o saat cok cok onemlı yumurtanın tam catladıgı saat sanırım tüm doktorlar onu öneriyor
Teşekkür ederim kuzum bir de progestan ilaç verdi ilişkiden 1 saat snr vajinadan 2 tane al dedi gündüz de normal içiyorum bana biraz tuhaf geldiBen akıntıdan hıc anlamıyordum yumurtlamayı akıntıyı umursama ıgneyı vurulunca yumurtan mutlaka catlıyor esın hastada olsa 36 saat sonrayı degerlendır cunku o saat cok cok onemlı yumurtanın tam catladıgı saat sanırım tüm doktorlar onu öneriyor
Evet canım üç gün önce doktora gittim çok şükür temizdi. Klomen başladım tekrar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zamanda tattırsınO bana geçen ay oldu ağrıdan duramadım sağ yumurtalığımda sıvı birikmesi olmuştu adetten snr geçti o kontrolde de sıvı gitmişti
Keşke femara kullansan kuzum klomen rahim duvarını inceltiyormuş femara klomenden daha iyi diyorlar tabii doktorunun tavsiyesi daha değerliEvet canım üç gün önce doktora gittim çok şükür temizdi. Klomen başladım tekrar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zamanda tattırsın
Tamam canım bir de progestan ilacı verdi ilişkiden 1 saat sonra vajinadan 2 tane al dedi gündüz de normal içiyorum progestanı
Teşekkür ederim kuzum bir de progestan ilaç verdi ilişkiden 1 saat snr vajinadan 2 tane al dedi gündüz de normal içiyorum bana biraz tuhaf geldi
Hmm anladım canım çok sağolProgestan hıc duymadım hamıle olmadan verılen ben hamıle oldugumu ogrenınce karnım agrıyordu onun ıcın vermısdı vajınal sonrada yutmalı olandan verdı halada onu kullanıyorum
Mrb cnm ben de 4 gundur femara kullaniyorum asilama yaptircam bi kac gun sonra doktr yumurtalarimin gelismesi icin werdi femarayi 5 gun kullanip 2 gun ara werilip daha sonra da asilama yapilacak yumurtalarim istenilen boyuta geldiyse tabiMerhaba kızlar, 3 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz. Pko var bende ama çok küçüklermiş yani minimalistik over. Ayrıca ufak bi çikolata kistim de var. Heralde bu yüzden çocuğum olmuyor. Bu ay femara kullandım 5 gün boyunca. Ayrıca inofolic kullandım. Daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Benimle aynı durumda olan var mı?
Hmm anladım canım çok sağolbebek tutunsun diye verdi sanırım
Ben de su an klomen kullaniyorum daha dogrusu iki ay femara kullandim bu ay klomene gectim. Biraz tedirgin oldum bunu okuyunca. Doktorunuz mu soyledi?Keşke femara kullansan kuzum klomen rahim duvarını inceltiyormuş femara klomenden daha iyi diyorlar tabii doktorunun tavsiyesi daha değerli
sagol canim benim cok tesekkur ederiz amin rabbim herkese nasip etsinTebrik ederim canım rabbim analı babalı büyütsğn inşallaahhhh
amin canim amin insallah seninde hayirli olsun bebeginBende femara ve tek yumurta ıle hamıle kaldım canım umarım sagsaglım kucagımıza alırız ben 8+3 oldum cok sukur
insallah canim insallah esimle cok istiyoruz hep ikiz olsun diyoruz insallah oyledir bugun kendi doktorumda kontrolum var ogreniriz insBu arada yüksek çıkmış ikiz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?