Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

merhaba arkadaslar az once gebelik testi yaptim ve sonunda cift cizgiyi gordum simdi hastanedeyim kan vericem bakalim hayirlisi

Dunyanin en guzel duygusu buymus meger rabbime sukurler olsun ben femara ve ovitrella sonucu hamile kaldim tek yumurtam vardi 18 mm di endometrium 10 mm di cok sukur doktorumda umutluydu sukur bu ay oldu 16 ayin sonunda mutlu haberimizi aldik sukurrabbim herkese nasip etsin aratmasin

Tebrik ederim canım rabbim analı babalı büyütsğn inşallaahhhh

Ben akıntıdan hıc anlamıyordum yumurtlamayı akıntıyı umursama ıgneyı vurulunca yumurtan mutlaka catlıyor esın hastada olsa 36 saat sonrayı degerlendır cunku o saat cok cok onemlı yumurtanın tam catladıgı saat sanırım tüm doktorlar onu öneriyor

Bende femara ve tek yumurta ıle hamıle kaldım canım umarım sagsaglım kucagımıza alırız ben 8+3 oldum cok sukur

Tamam canım bir de progestan ilacı verdi ilişkiden 1 saat sonra vajinadan 2 tane al dedi gündüz de normal içiyorum progestanı
Teşekkür ederim kuzum bir de progestan ilaç verdi ilişkiden 1 saat snr vajinadan 2 tane al dedi gündüz de normal içiyorum bana biraz tuhaf geldi

O bana geçen ay oldu ağrıdan duramadım sağ yumurtalığımda sıvı birikmesi olmuştu adetten snr geçti o kontrolde de sıvı gitmişti
Evet canım üç gün önce doktora gittim çok şükür temizdi. Klomen başladım tekrar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zamanda tattırsın

Evet canım üç gün önce doktora gittim çok şükür temizdi. Klomen başladım tekrar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim tez zamanda tattırsın
Keşke femara kullansan kuzum klomen rahim duvarını inceltiyormuş femara klomenden daha iyi diyorlar tabii doktorunun tavsiyesi daha değerli

Progestan hıc duymadım hamıle olmadan verılen ben hamıle oldugumu ogrenınce karnım agrıyordu onun ıcın vermısdı vajınal sonrada yutmalı olandan verdı halada onu kullanıyorum

Progestan hıc duymadım hamıle olmadan verılen ben hamıle oldugumu ogrenınce karnım agrıyordu onun ıcın vermısdı vajınal sonrada yutmalı olandan verdı halada onu kullanıyorum
Hmm anladım canım çok sağol bebek tutunsun diye verdi sanırım

Bende femara ve ovitrelle kullanarak gebe kaldim. Oncesinde bi defa klomen kullanmistim yumurta olustu kendi kendine catlamasini beklemistim tutmamisti.
Bende pkoyum .
Şükür gecti o çalışmalar . Stresli dönemlerdi.
Şimdi dogum bekliyorum

Mrb cnm ben de 4 gundur femara kullaniyorum asilama yaptircam bi kac gun sonra doktr yumurtalarimin gelismesi icin werdi femarayi 5 gun kullanip 2 gun ara werilip daha sonra da asilama yapilacak yumurtalarim istenilen boyuta geldiyse tabi

Keşke femara kullansan kuzum klomen rahim duvarını inceltiyormuş femara klomenden daha iyi diyorlar tabii doktorunun tavsiyesi daha değerli
Ben de su an klomen kullaniyorum daha dogrusu iki ay femara kullandim bu ay klomene gectim. Biraz tedirgin oldum bunu okuyunca. Doktorunuz mu soyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…