- 18 Aralık 2019
- 87
- 118
- 8
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
catlatma ignesinden 10 gun sonra test yapilmasini uygun gormuyorlar en azindan 14 gun sonra test yapin diyorlar o yuzden lutfen kendinizi kasmayin ve regl tarihinizi bekleyin uzulup husrana ugramamis olursunuzBugun çatlatma ignesinin 10. Gunu nur topu gibi negatifim var kızlar ikinci cizgiyi bırakın silik cikmasini bembeyazz morelm kalmadı dahada yapmam herhalde adeti bekliycem husran oldu bu ay
Insallah canm beklemedeyim suanda senin hamilelik nasıl gidiyor saglikla kucagina almayi nasip eylesin yüce mevlam bizide unutma dualarindacatlatma ignesinden 10 gun sonra test yapilmasini uygun gormuyorlar en azindan 14 gun sonra test yapin diyorlar o yuzden lutfen kendinizi kasmayin ve regl tarihinizi bekleyin uzulup husrana ugramamis olursunuz
sagol canim benim cok sukur iyi diyelim iyi olalim ilk hamileligim o yuzden zorlaniyorum baya ama olsun evladimi saglicakla kucagima alayim gecer gider bu gunler rabbim isteyen herkese aratmasin nasip etsin hep dualarimdasiniz hepimiz o yollardan gectik zorlaniyoruz rabbim yardimcimiz olsunInsallah canm beklemedeyim suanda senin hamilelik nasıl gidiyor saglikla kucagina almayi nasip eylesin yüce mevlam bizide unutma dualarinda
Hepsi gecer canm cok sevindim inan bak 8. Haftana girmişsin bile massallah bi avazda kucagina almayi nasip eder mevlam sana kuzum dikkat et kendine dinlen bol bol hamileliginin tadini cikar canmsagol canim benim cok sukur iyi diyelim iyi olalim ilk hamileligim o yuzden zorlaniyorum baya ama olsun evladimi saglicakla kucagima alayim gecer gider bu gunler rabbim isteyen herkese aratmasin nasip etsin hep dualarimdasiniz hepimiz o yollardan gectik zorlaniyoruz rabbim yardimcimiz olsun
oyle canim amin amin cunlemize nasip etsin insallah sagolasin canimHepsi gecer canm cok sevindim inan bak 8. Haftana girmişsin bile massallah bi avazda kucagina almayi nasip eder mevlam sana kuzum dikkat et kendine dinlen bol bol hamileliginin tadini cikar canm
Herkese merhaba.Allah herkesin çocuk isteğini hayırlısı ile kabul etsin
Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben 2 yıllık evliyim.evliliğimin 8.ayında 5 haftalik sağlıksız bi gebeligim oldu düşük yaptım. Aradan 1bucuk yıl geçti hiç gebelik olmadı. Sürekli doktora gittim sorun yok dediler.hsg de çekindim rahmimde de hiç problem yok.eşimde de hiçbir sorun yok. Şimdiye kadar prolaktin düşmesi için dostinex,inofolic combi,promotil women kullandım. Bugün adetimin 3.günü doktora gittim femara verdi.ayın 15inden itibaren 5 gün boyunca sabah akşam kullancam. Daha önce yumurtalarimin kaç cm olduğuna hiç baktirmadm. Femara ile hemen hamile kalan var mı merak ediyorum?
Merhaba aşılama oldunuzmu nasıl bi işlem ağrı vs ?Insallah yumuslar bebise dönüşür hamiş haberleri aliriz burdan canm
Günde 2 cm diye biliyorumKızlar Günaydın,
Geçen ay klomenden sonuç alamayınca bu ay femera verdi doktorum. Salı günü yani adetin 6.günü 12 mm di bugün yani 9. gün 15 mm olmuş. sizce 9. günde 15 mm olması iyi midir? pazartesi tekrar çağırdı kendi çatlayabilir çatlamazsa .ğne vericem dedi. Aklıma takılan yumurta günde kaç mm büyüyor bilgisi olan var mı?
Günde 2 cm diye biliyorum
Pazartesiye 20 küsürle ulaşırsa iğne verr heralde bende çatşambs günü gideceğim hakkımızda hayırlısı inşAllah büyümüştür :)Kızlar Günaydın,
Geçen ay klomenden sonuç alamayınca bu ay femera verdi doktorum. Salı günü yani adetin 6.günü 12 mm di bugün yani 9. gün 15 mm olmuş. sizce 9. günde 15 mm olması iyi midir? pazartesi tekrar çağırdı kendi çatlayabilir çatlamazsa .ğne vericem dedi. Aklıma takılan yumurta günde kaç mm büyüyor bilgisi olan var mı?
Pazartesi kendisi çatlamazsa vericem dedi. Ama şu an sol kasığım inanılmaz ağrıyor kistten mi yumurta mı çatlıyor bilmiyorum ama. Hayırlısı hakkımızda aynen öylePazartesiye 20 küsürle ulaşırsa iğne verr heralde bende çatşambs günü gideceğim hakkımızda hayırlısı inşAllah büyümüştür :)
Pazartesi kendisi çatlamazsa vericem dedi. Ama şu an sol kasığım inanılmaz ağrıyor kistten mi yumurta mı çatlıyor bilmiyorum ama. Hayırlısı hakkımızda aynen öyle
Merhaba naptınız nasıl geçtiPazartesi kendisi çatlamazsa vericem dedi. Ama şu an sol kasığım inanılmaz ağrıyor kistten mi yumurta mı çatlıyor bilmiyorum ama. Hayırlısı hakkımızda aynen öyle
Merhaba sabah gittim sağdaki yumurtam kendisi çatlamış solda ki 18 mm dedi onu da çatlatalım garantiye e alalım dedi. Sabah iğne oldum gün aşırı ilişki verdi. Pazartesi çarşamba cuma belki pazar da dedi. Sonra şubatın 7 yada 8 inde kan ver bakalım dedi. Bilmiyorum bu ay tutacak mı merakla bekleyeceğimMerhaba naptınız nasıl geçti