• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Vav iyi bende bekliyorum 1 hafta oldu 1 hafta daha bekleyeceğimm 😅 normal adetin ne zamandı ?
Ben pcosluyum belli bir adet düzenim yok maalesef ama geçen ay ovitrellenin 18. Günü 15 şubatta adet oldum. Şu an yine ovitrellein 18. Günü bir adet belirtisi yok. Bu haftayı çıkarırım adet olmazsam eğer pzt yada salı test yaparım herlade

Ben pcosluyum belli bir adet düzenim yok maalesef ama geçen ay ovitrellenin 18. Günü 15 şubatta adet oldum. Şu an yine ovitrellein 18. Günü bir adet belirtisi yok. Bu haftayı çıkarırım adet olmazsam eğer pzt yada salı test yaparım herlade
Hadi inşAllah 😊

Dunyanin en guzel duygusu buymus meger rabbime sukurler olsun ben femara ve ovitrella sonucu hamile kaldim tek yumurtam vardi 18 mm di endometrium 10 mm di cok sukur doktorumda umutluydu sukur bu ay oldu 16 ayin sonunda mutlu haberimizi aldik sukurrabbim herkese nasip etsin aratmasin

Selamun aleyküm kızlar... Maşallah Allah kavuştursun bütün hamile kalanları...
Canım sen hangi günleri değerlendirmiştin
Yum 18 mm'deyken mi iğne vuruldun?
Benim 21 mm'di yum ve endometrium 8.16 mm'di ertesi gün iğne vuruldum
Bugün iğneyle beraber 14.günüm
Dün ve evvelsi gün gölge vardı umudum artmıştı bugün koyulaşır diye umarken gölge de gitti çok üzgünüm:KK43: şimdi belki bir umut iğneden 2-3 gün sonra çatlama olduysa belki ihtimal vardır diye bekliyorum..kürtajın üstünden 10 ay geçti 😔
umudumuz Allah'tan♥ siz ne durumdasınız?
Rabbim dışardaki gibi gönüllerimize de baharı getirsin tez zamanda amin🥺

Seninkiler de cok iyilermis boyut olarak kuzum keske catlatma iğnesi isteseydin yumurtayi dahada kalitelestiriyor insallah hayırlı haberler veririz canm benimde esim gececi yani gece 03.30da olmasi gerekiyor 36 saat icin esim bese doğru geliyor doktoru aradim sorun yok 38 saati geçirmeyin yeterli dedi insallah hayirli haberleri veririz hepimiz

Ben şu konuyu anlamıyorum hani 36 saat diyorlar ya 36'dan birkaç saat önce olsa daha iyi olmaz mı içerde birikirler yumurta çatlayınca hazırda olurlar bide duydumki spermin yumurtaya ulaşması 8-10 saat sürüyomuş 36 saati beklersek bide ulaşma zamanı var ne bileyim kafa karıştırıcı bi durum 🤔

Kızlar Günaydın,
Geçen ay klomenden sonuç alamayınca bu ay femera verdi doktorum. Salı günü yani adetin 6.günü 12 mm di bugün yani 9. gün 15 mm olmuş. sizce 9. günde 15 mm olması iyi midir? pazartesi tekrar çağırdı kendi çatlayabilir çatlamazsa .ğne vericem dedi. Aklıma takılan yumurta günde kaç mm büyüyor bilgisi olan var mı?

Canım sayfaların hepsini okuyamadım hamile kalabildin mi? Yumurta günde ortalama 2 mm büyüyor deniyor ama o hiç belli olmuyo mesela benim 8.günümde soldaki 11, sağdaki 14 mm'di
10.günde soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm olmuştu ertesi gün yani 11.günde iğne vuruldum. Bugün 14.günüm ve idrar testinde negatifle yıkıldım çok üzgünüm🥺

Canım sayfaların hepsini okuyamadım hamile kalabildin mi? Yumurta günde ortalama 2 mm büyüyor deniyor ama o hiç belli olmuyo mesela benim 8.günümde soldaki 11, sağdaki 14 mm'di
10.günde soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm olmuştu ertesi gün yani 11.günde iğne vuruldum. Bugün 14.günüm ve idrar testinde negatifle yıkıldım çok üzgünüm🥺
Evet canım kaldım cumartesi öğrendim kanda 600 çıktı pazartesi gittiğimde düşmeye başladı beta. Yani sağlıklı bir gebelik olmadı. inşallah gelecek aylara kısmet ama en azından hamile kalabildim diye avutuyorum kendimi. Testi iğnenin 14.günü mü yaptın canım? adetten sayarak 14 günse erken. sen ne hangi tarihte iğne vuruldun?

Evet canım kaldım cumartesi öğrendim kanda 600 çıktı pazartesi gittiğimde düşmeye başladı beta. Yani sağlıklı bir gebelik olmadı. inşallah gelecek aylara kısmet ama en azından hamile kalabildim diye avutuyorum kendimi. Testi iğnenin 14.günü mü yaptın canım? adetten sayarak 14 günse erken. sen ne hangi tarihte iğne vuruldun?

Ay canım tam maşallah hayırlı olsun yazacaktım sonrasını okuyunca üzüldüm ya
Rabbim tekrar hüsran yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin🤲 🥺 bende bi kürtaj yaşadım en büyük dileğim sağlıklı hayırlı evlatlar 🤲♥️ evet tabiki hamile kalabildin o yönden bakarsak elbette iyi
Hem düşüğün arkası tez gelir derler inşallah öyle olur seninde...benim sağdaki yum adetimin 10.gününde 21 mm'di, soldaki 15 mm'di doktor ertesi güne yani adetimin 11.gününde iğne yaptırdı bana. O gün 28 marttı ama ne zaman çatladığını bilemiyorum çünkü doktor o günden sonra daha çağırmadı beni. Benim iğne vurulduktan sonraki 2-3 gün boyunca şeffaf akıntılarım geldi bol miktarda ama sonrasında gelmedi bide o akıntıların geldiği günlerde ovulasyon testim kopkoyuydu, iğnenin etkisinden dolayı koyuydu biliyorum ama ondan sonraki günlerde o kadar koyuluk olmamıştı. Ben hergün ovulasyonla takip ettim ne zaman silikleşeceğini görmek için. Son birlikteliğim 1 martta oldu. Ama işte bugün iğnenin 14.günündeyim , dün ile evvelsi günde de hcg yapmıştım çok silik gölge çıkmıştı umudum arttı öyle olunca ama bugün o gölge gitti çıkmadı😟 yok galiba şuan umudum %80 azaldı, %20'lik ihtimali belki iğneden 2-3 gün sonra çatlamış olasılığından veriyorum
Beklemek ne kadar zor olsada napalım nasip Allah'a sığınıcaz🥺

Ozmut iyimisin hiç sormadım arkadaşım kusura bakma sanki hamile kalınca girmez diye düşündüm üzüldüm senin adına bi ama buda bi gelişme dediğin gibi demek ki olsbiliyormuş belki vitsmin destek falan artırır doktorun

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm düşüğün bi ayağı içerde olur derler inşAllah tez zamanda hamile kalırsın tekrar. Bende 2 kere düşük yaptım anlayabiliyorum seni ne diyelim Allah yardımcın olsun

Kızlar doktor bana bu ay bi takviye vermişti yumurta kalitesini arttırıyormuş
Sizinle paylaşayımda aklınızda bulunsun istedim bu takviye omega-3 yağ asitleri ile koenzim-Q10 içeriyomuş bunlar yumurta kalitesi için önemliymiş bilginiz olsun👇

Screenshot_20200222-153400~2.png

Ay canım tam maşallah hayırlı olsun yazacaktım sonrasını okuyunca üzüldüm ya
Rabbim tekrar hüsran yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin🤲 🥺 bende bi kürtaj yaşadım en büyük dileğim sağlıklı hayırlı evlatlar 🤲♥️ evet tabiki hamile kalabildin o yönden bakarsak elbette iyi
Hem düşüğün arkası tez gelir derler inşallah öyle olur seninde...benim sağdaki yum adetimin 10.gününde 21 mm'di, soldaki 15 mm'di doktor ertesi güne yani adetimin 11.gününde iğne yaptırdı bana. O gün 28 marttı ama ne zaman çatladığını bilemiyorum çünkü doktor o günden sonra daha çağırmadı beni. Benim iğne vurulduktan sonraki 2-3 gün boyunca şeffaf akıntılarım geldi bol miktarda ama sonrasında gelmedi bide o akıntıların geldiği günlerde ovulasyon testim kopkoyuydu, iğnenin etkisinden dolayı koyuydu biliyorum ama ondan sonraki günlerde o kadar koyuluk olmamıştı. Ben hergün ovulasyonla takip ettim ne zaman silikleşeceğini görmek için. Son birlikteliğim 1 martta oldu. Ama işte bugün iğnenin 14.günündeyim , dün ile evvelsi günde de hcg yapmıştım çok silik gölge çıkmıştı umudum arttı öyle olunca ama bugün o gölge gitti çıkmadı😟 yok galiba şuan umudum %80 azaldı, %20'lik ihtimali belki iğneden 2-3 gün sonra çatlamış olasılığından veriyorum
Beklemek ne kadar zor olsada napalım nasip Allah'a sığınıcaz🥺
Sağol canım aynen öyle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim🤲 hayırlısı ile gelir inşallah tez zamanda daha kanamam falan olmadı onu bekliyorum normalde daha takvime göre adetim cumartesi günü zaten. Erken öğrendim 1 hafta kadar ondan zaman da geçmiyor şimdi. Teste aldanma sen bekle adetin me zaman ona bak. Hiç belirtim var mı? Mesela bende ayaklarımım altı yanıyordu içim yanıyordu deli gibi soğuk su içmek istiyordum. Beklemek zor haklısım ben 3 senedir bekliyordum böyle oldu o yüzden hayırlısını versin rabbim. 11.gün yaptırdıysa 12 gün çatlamıştır canım yani 1 2 gün oynayabilir. O yüzden acele etme bekle biraz daha sen inşallah kavuşursun bebeğine sağlıkla 🤲

Ozmut iyimisin hiç sormadım arkadaşım kusura bakma sanki hamile kalınca girmez diye düşündüm üzüldüm senin adına bi ama buda bi gelişme dediğin gibi demek ki olsbiliyormuş belki vitsmin destek falan artırır doktorun
İyiyim atlatmaya çalışıyorum işte bir an sevin arkasndan üzüntü rabbim böyle uygun gördü napalım.ne kusuru olur mu öyle şey. Girmez olur muyum takip ediyorım seni hatta sana yazdım ama gözünden kaçtı sanırım. Evet pazartesi kontrole gidicem bakalım bende demir eksikliği kansızlıkta var belki de ondan tutunamadı. Sen napton var mı bir gelişme?

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm düşüğün bi ayağı içerde olur derler inşAllah tez zamanda hamile kalırsın tekrar. Bende 2 kere düşük yaptım anlayabiliyorum seni ne diyelim Allah yardımcın olsun
Sağol canım Allah razı olsum. İnşallah bir sonra ki sağlıklı gebelik olur ne diyelim her şey Allahtan. Benimde bir dış gebelik bu düşük. Hakkımız da hayırlısı inşallah 🤲

İyiyim atlatmaya çalışıyorum işte bir an sevin arkasndan üzüntü rabbim böyle uygun gördü napalım.ne kusuru olur mu öyle şey. Girmez olur muyum takip ediyorım seni hatta sana yazdım ama gözünden kaçtı sanırım. Evet pazartesi kontrole gidicem bakalım bende demir eksikliği kansızlıkta var belki de ondan tutunamadı. Sen napton var mı bir gelişme?
Çok geçmiş olsun tekrardan bendede demir eksikliği var bakalım bende beklemedeyim 1 hafta kadar

A Asdiyorki bugün ovitrelle sonrası 19. Gün regl namına hiç bişi yok sence daha ne kadar dayanırım test yapmamaya 🙈🙈 sen nasılsın durumlar nasıl

A Asdiyorki bugün ovitrelle sonrası 19. Gün regl namına hiç bişi yok sence daha ne kadar dayanırım test yapmamaya 🙈🙈 sen nasılsın durumlar nasıl
Ya şakamısın nasıl dayanabiliyorsunnnn benim 9 gün oldu işte bekliyorum 14/15 e kadar beklicem 25 mart evlilik yıl dönümümüz inşAllah olur bu ay 😅

Ya şakamısın nasıl dayanabiliyorsunnnn benim 9 gün oldu işte bekliyorum 14/15 e kadar beklicem 25 mart evlilik yıl dönümümüz inşAllah olur bu ay 😅
Ayyy hadi inşAllah evlilik yıldönümü hediyeniz olsun haber ver bana merak ederim inşAllah arka arkaya güzel haberler alırız bu ay

Back