Amiiin inşAllah baktırmıcaan mı halaAyyy hadi inşAllah evlilik yıldönümü hediyeniz olsun haber ver bana merak ederim inşAllah arka arkaya güzel haberler alırız bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin inşAllah baktırmıcaan mı halaAyyy hadi inşAllah evlilik yıldönümü hediyeniz olsun haber ver bana merak ederim inşAllah arka arkaya güzel haberler alırız bu ay
Kısmetse ve dayanabilirsem pazartesiAmiiin inşAllah baktırmıcaan mı hala
Ay haber ver merak ettim bu kadar bekleyebilen bi sen heraldeKısmetse ve dayanabilirsem pazartesi
Şekerim normalde bende bekleyemem ama geçen ay öyle hüsrana uğradım ki kesin hamileyim dedim 18. Gün lekelenme başladı korkuyorum psikolojim bozuldu. Haber veririm merak etme nöbetçi eczane bi alt sokağımda gidip test almamak için zor tutuyorum şu an kendimiAy haber ver merak ettim bu kadar bekleyebilen bi sen heralde
Yaaa çok iyiii inşAllah kanda da çıkar hasretin son bulur kan da baktırr benim de karın ağrım başladı sanırım adet gelcek
Lekelenme tutunma muhabbeti yüzünden olabilir 15 gün sonrakiler öyle diye biliyorım
Benim 10 gündür adet ağrım var her sabah bugün adet olucam die kalkıodum. Betada baktırdım 414.91 çıktıYaaa çok iyiii inşAllah kanda da çıkar hasretin son bulur kan da baktırr benim de karın ağrım başladı sanırım adet gelcek
Hamilesinn o zaman dimii doktor ne zaman gitcen ya çok sevindim inşAllah sorunsuz geçer sağlıkla kucağına alırsınBenim 10 gündür adet ağrım var her sabah bugün adet olucam die kalkıodum. Betada baktırdım 414.91 çıktı
İnşAllah bende öyle olurum ya bende şimdi böyle hissetmeye başladım adet olcak gibi inşAllah olmamBenim 10 gündür adet ağrım var her sabah bugün adet olucam die kalkıodum. Betada baktırdım 414.91 çıktı
4.5-5 haftalık hamile gözüküyorum yarın sonucumu atarım doktora pazar tekrarlarım testi kısmetse pzt giderim doktoruma inşAllah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım sende inşAllah güzel haber verirsinHamilesinn o zaman dimii doktor ne zaman gitcen ya çok sevindim inşAllah sorunsuz geçer sağlıkla kucağına alırsın
Hadi inşAllah hakkımızda hayırlısı olsun4.5-5 haftalık hamile gözüküyorum yarın sonucumu atarım doktora pazar tekrarlarım testi kısmetse pzt giderim doktoruma inşAllah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım sende inşAllah güzel haber verirsin
Sağol canım aynen öyle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim hayırlısı ile gelir inşallah tez zamanda daha kanamam falan olmadı onu bekliyorum normalde daha takvime göre adetim cumartesi günü zaten. Erken öğrendim 1 hafta kadar ondan zaman da geçmiyor şimdi. Teste aldanma sen bekle adetin me zaman ona bak. Hiç belirtim var mı? Mesela bende ayaklarımım altı yanıyordu içim yanıyordu deli gibi soğuk su içmek istiyordum. Beklemek zor haklısım ben 3 senedir bekliyordum böyle oldu o yüzden hayırlısını versin rabbim. 11.gün yaptırdıysa 12 gün çatlamıştır canım yani 1 2 gün oynayabilir. O yüzden acele etme bekle biraz daha sen inşallah kavuşursun bebeğine sağlıkla
Canım benşm ilkinde 16.günde ikinci iğnede 20.günde geldi adetim. Korkma sen bir şey olmaz Allahın izni ile. Test yaptın mı?Amin canım cümlemize inşallah
Benim şuan hiç belirtim yok iğnenin 16.günü adetde gelmedi inşallah kist olmamıştır kist olanlarda ağrı oluyor mu acaba tık yok bende bide genelde herkes adet günü gelmeden adet olduklarını söylüyolar
Canım benşm ilkinde 16.günde ikinci iğnede 20.günde geldi adetim. Korkma sen bir şey olmaz Allahın izni ile. Test yaptın mı?
Yok canım kist falan yok demişti doktorum rahmin temiz dedi. Neden geç geldi bilmiyorum iğne de oldum sonuçta belki de geç çatladı iğneye rağmen ama herhangi bir sorun yoktu çok şükür. Ben adet olacakmışım gibii ağrılarım oldu 1 hafta önceden sonra da geldş zaten. Hep takvime göre geldi adetim iğne olduğumda da 14.gün gelmedi yani. Bence test yap böyle beklemekten iyidir. Çıkmazda da hayırlısı elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ben bu ay 1 hafta önceden yaptım çıktı ama düşüyor betam mesela öğrendim ama yine de olmadı.2 gündür yapmadım canım korkuyorum
Peki senin 20.günde gelen ayda kist mi olmuştu? Neden geç gelmiş acaba geç mi çatladı yumurtan ondan mı? Kasık ağrıların varmıydı? Bende tık yok
Yok canım kist falan yok demişti doktorum rahmin temiz dedi. Neden geç geldi bilmiyorum iğne de oldum sonuçta belki de geç çatladı iğneye rağmen ama herhangi bir sorun yoktu çok şükür. Ben adet olacakmışım gibii ağrılarım oldu 1 hafta önceden sonra da geldş zaten. Hep takvime göre geldi adetim iğne olduğumda da 14.gün gelmedi yani. Bence test yap böyle beklemekten iyidir. Çıkmazda da hayırlısı elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ben bu ay 1 hafta önceden yaptım çıktı ama düşüyor betam mesela öğrendim ama yine de olmadı.
Canım nasılsın birşey sorucaKtım kabızlık falan yaşadın mı hiç çünkü bende belirti yok sadece kasık ağrım var adet olucam diye düşünüyorumBenim 10 gündür adet ağrım var her sabah bugün adet olucam die kalkıodum. Betada baktırdım 414.91 çıktı
Evet çok zor hemde gerçekten canım, hele ki hayal kırıklığı değer yükselmesi çift çizgiyi görüp sonra gitmesi çok zor. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah bize. Evet et tabi ki pes etme. Birde leke yerleşmedir. Bekle bakalım hayırlısı inşallah. Ben bilmiyorum canım pazartesi günü konuşucam doktorumla ne diyecek bakalım. İş yerimde sorun çıkartıyor sürekli doktora gittiğim için ondan dolayı da moralim bozuk biraz.Çok zor canım yaa yaşamayana kolay gelir bu duygular bu bekleyişler hele o hayal kırıklığı hiçbir şeye benzemez Allah bundan sonra sonunda sevineceğimiz sevinçler yaşatsın bize bendende bugün leke geldi bir anda hiç belirti yokken üzücü elbet üzülmeyelim diyerek kendimizi kandıramayız
Ama bu ay yine yumurta takibine devam edicem umudumuz Allah'tan...sen devam edecekmisin? Düşüğün ardı tez gelir derler
İnşallah bu ay sağlıkla nasip olur sanada