• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Merhaba bende pko ile uğraşıyorum klomenovitrelle hepsini denedik olmadı doktorum adet olunca gel dedi. Femeradan bahsetti. Onu yazacak sanırım bu ay. Femerayi günde kaç kere içtiniz onu sormak istedim 🙂
İnşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın canım🙏🏻 adetin 3.günü sabah 1 akşam 1 kullandım ben 7 gün ds yumurtalarım büyüdü ve çatladı

Hahahah açta benim günler geçmiyorr 😂 14 e ulaşmaya 10 gün var daha 😅 bişey hiisediyormusun ağrı falan adet olcakmış gibi ? 😂 ne kadar daha dayanabilceksin😅
Ne hissediorum biliomusun inanılmaz gögüs ağrısı var çok arada hızlı hareket edersem kasık ağrısı oluyo bazende sırt ağrısı gerisi yok valla bi hafta daha beklerim baktım adet olmuorum yaparım test olursamda kısmet valla negatif görmek istemiorum testte

A Asdiyorki bu arada benim en büyük adet belirtim yüzde çıkan sivilce o çıktım mı umudumu keserim ama henüz çıkmadı 😂

Yaa beklemedeyim heycanlıyım 😅 sen bişey hissettinmi kan vermeden önce falan ?
Hadi bakalım hayırlı haberi ver sende😇 valla benim içimde bu ay hep oldu umudu vardı. Göğüslerim şişti, ayaklarımın altı yanıyordu birde gece acayip sıcak basması yaşadım bunlardan hissetmiştim😅

Merhaba,yaklaşık bir aydır tüp bebek tedavisi için mücadele edoyoruz. 5 Mart da yumurtamı aldılar. 1 tane. Onunda havuza gidebilecek durumda olduğunu yarın öğrenebileceğim.
Birde 6 cm miyomum var. Nisanda ameliyatla alip tekrar yumurta toplayacaklar.
Femera ,gyno f ve ovitrella kullandım. Şimdilik beklemedeyim.

Back