• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Aynen 2 gün kaldı🙄 sende ne var ne yok akıntı devam mı? Ay 2 gün diyinve heyecan bastı. Bazen diyorum yapmayıp adeti mi beklesem diye 😅
Hhahahaj kanda çıkıosa doktorunda dedi yap bence aynen akıntı devam anlamadım neden 😅

Merhabalar bayanlar bende 7-8 aydır çocuk çalışması yapıyorum ama iki ay önce pko oldupumu öğrendim ocak ayında klomen kullandım yumurtalarım çatladı ama hamiş olmadım bu ay da femaraya başladım bugün femaranın 3. Günü 2 gün daha kullanıcam biticek haftaya çarşamba kontrolüm var yumurtalara bakılacak çatlama olsada doktorum daha kaliteli olsunlar diye iğne yapcam dedi hakkımızda hayırlısı olsun bütğn yorumları okudum hamiş kalanlar çok büyük umut oldunuz inşallah bizde hamile kalırız

Merhabalar bayanlar bende 7-8 aydır çocuk çalışması yapıyorum ama iki ay önce pko oldupumu öğrendim ocak ayında klomen kullandım yumurtalarım çatladı ama hamiş olmadım bu ay da femaraya başladım bugün femaranın 3. Günü 2 gün daha kullanıcam biticek haftaya çarşamba kontrolüm var yumurtalara bakılacak çatlama olsada doktorum daha kaliteli olsunlar diye iğne yapcam dedi hakkımızda hayırlısı olsun bütğn yorumları okudum hamiş kalanlar çok büyük umut oldunuz inşallah bizde hamile kalırız
Bende bu ay olmazsa iğne tedavisi dedi bilemiyorum nsıl bişii😅

Merhaba kızlar, 3 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz. Pko var bende ama çok küçüklermiş yani minimalistik over. Ayrıca ufak bi çikolata kistim de var. Heralde bu yüzden çocuğum olmuyor. Bu ay femara kullandım 5 gün boyunca. Ayrıca inofolic kullandım. Daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Benimle aynı durumda olan var mı?
Bn de ÇATLATMA İGNESİ oldm ama çok agrım oldu 2 oldu kullanıyorum ilk defa oldu sizde oldumu agrı

Valla anlamadım 😒 doktor geçen hafaya baktığında çatlamak üzere demişti acaba kist falan mı oldu da bu akıntı 😅
Benimkistim var ama akıntı olmuyor bende de. Çatlayıp salınana kadar demek ki akıntın oluyor

Ya benim bugün çok ağrım var sanki her an dışarı bir şey çıkacak gibi vajinam ağrıyor sende oldu mu hiç böyle bir şey
Yok olmadı sadece sol bel kalça arasında bi ağrım var ama o da soğuk almışımdır diye düşünüyorum

uzun mu sürüyor ağrı yoksa batma şeklinde mi ?

Yok olmadı sadece sol bel kalça arasında bi ağrım var ama o da soğuk almışımdır diye düşünüyorum

uzun mu sürüyor ağrı yoksa batma şeklinde mi ?
Batma değil regl olacakmışım gibi şu an yok mesela. Ara ara oluyor

Batma değil regl olacakmışım gibi şu an yok mesela. Ara ara oluyor
Test yarınmı 8 indemi ? Adet sancısı gibi değilse bu iyi bişi heralde çünkü iğneden 14 gün sonra bebek olmadıysa adet olunuyor ya göğüslerde şişme falan var hani adet belirtisi bazıları 17 gün sonra adet oluyormuş

Test yarınmı 8 indemi ? Adet sancısı gibi değilse bu iyi bişi heralde çünkü iğneden 14 gün sonra bebek olmadıysa adet olunuyor ya göğüslerde şişme falan var hani adet belirtisi bazıları 17 gün sonra adet oluyormuş
Yarın 12.günü iğnenin, 8 i 13.günü olacK o zaman vereceğim. 14.gün pazar. Artık bilmiyorum ya belim ağrıyor geçen ayda böyle oldu geldi kırmızılar bu ay dda aynı ağrı gibi. Ama geçen ay 16 sında oldum pazar olursam erken olur sanırım 17.gün olur benim adetim o zaman ayın 12 si yani. Bakalım merakla bekliyorum göğüslerimde akşam üzeri şişmeye başladı

Test yarınmı 8 indemi ? Adet sancısı gibi değilse bu iyi bişi heralde çünkü iğneden 14 gün sonra bebek olmadıysa adet olunuyor ya göğüslerde şişme falan var hani adet belirtisi
Yarın 12.günü iğnenin, 8 i 13.günü olacK o zaman vereceğim. 14.gün pazar. Artık bilmiyorum ya belim ağrıyor geçen ayda böyle oldu geldi kırmızılar bu ay dda aynı ağrı gibi. Ama geçen ay 16 sında oldum pazar olursam erken olur sanırım 17.gün olur benim adetim o zaman ayın 12 si yani. Bakalım merakla bekliyorum göğüslerimde akşam üzeri şişmeye başladı
Hayırlısı olsun çok dert etme kendine çözümü yolları var sonuçta ikimiz içinde 🥰

Back