• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

hahaha bencede yani bende öyle düşünüyorum😅 akşam deniyim o zaman şimdi işteyim maalesef. akşam sıcak sıcak alıyım aynen sonrada sürüp sarayım bende inşallah etki eder. aslında saana ne diyeceğim bana gelinimiz bir şey söyledi ona da kendi gelinleri söylemiş ahahaha yumurtlama zamanı beline yakı yapıştıracakmışsın. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi. hatta o öyle kalmış hamile
O olayı duydum eskiden hatta sıcak yere oturularmış 😅 ama denermiyim bilemiyorum bu arada kalıcı bi çözüm değil bugün akşama doğru tekrar ağırmaya başladı biraz biraz ama akşama kadar bişeyim yoktu 😂

O olayı duydum eskiden hatta sıcak yere oturularmış 😅 ama denermiyim bilemiyorum bu arada kalıcı bi çözüm değil bugün akşama doğru tekrar ağırmaya başladı biraz biraz ama akşama kadar bişeyim yoktu 😂
Hahahhaha ben bu ay olmazsa denicem heralde ya😅😅 aaa geçici he o zaman beklicez geçsin diye😃 benimde ara ara ağrıyor valla artık adeti beklicem

Kan yarınmı vericeksiiin 🤗
Eşim verme diyor bekleyelim diyor bende verip beklemeyip umut etmek istemiyorum açıkçası geçen ay çok ümitlendim olmadı. Test evde yaparım olmadı pazar güni 14.gün olavak iğnenin

Amiiin 14 gün sonra kan verin diyorlar ama sen vermedin mi kan ya da doktorun istemedimi ?

Adet günümün geçmesini bekledim. Acele etmek istemedim. Zaten 16.günde adet oldum..yani ilk catlatma ignesi işe yaramadı. Aynı tedaviye devam edicez dedi doktor.yine femara kullanıp çatlatma iğnesi olcam.

Bu şekilde beta görüp sonra artan varmı onu merak ettüm
Beta hcg niz baya düşükmüş. Ben de 2018de ilk hamileligimı 3 haftalikken ogrendim
.hcg 501 idi ama 5 haftalikken düşük yaptım..düşük yaptığım zamanki hcg de 1300du..sağlıksız gebelik olmuş dedi doktor..o zamandan sonra daha hamilelik yasamadm😐inşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Eşim verme diyor bekleyelim diyor bende verip beklemeyip umut etmek istemiyorum açıkçası geçen ay çok ümitlendim olmadı. Test evde yaparım olmadı pazar güni 14.gün olavak iğnenin
Anladım canım mantıklı 👍🏻

Beta hcg niz baya düşükmüş. Ben de 2018de ilk hamileligimı 3 haftalikken ogrendim
.hcg 501 idi ama 5 haftalikken düşük yaptım..düşük yaptığım zamanki hcg de 1300du..sağlıksız gebelik olmuş dedi doktor..o zamandan sonra daha hamilelik yasamadm😐inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Teşekkür ederim inşAllah

Kızlar mrb.bende pko yum.3 aydır denedik olmayinca dr a gittim.31 günde regli oluorum.18 19 25 26 günlerinde birlikteliğim oldu eşimle.ocakta.subat 7 de regli olmam gerekiyordu.2 gün geçti olmadim hala.ama reglime iki gun kala test yaptım negatif çıktı.inofolic kullanıyorum 1 haftadır acaba o mu geciktirdiki.acayip gazım var midem çıkacak gbi.belim az agrio.ama adet olmadim.:(((

Canım naptın dayanabiliyormusun yapmadan 😂

Canım naptın dayanabiliyormusun yapmadan 😂
Zor dayanıyorum canım hatta bu sabah bir tane idrar testim var yapsam mı dedim vazgeçtim 😂😂 ama gelecek gibi regli arada kasık ağrım oluyor dünden beri de göğüslerim şiş acayip anlamadım🤷‍♀️ sen naptın var mı bir değişiklik gelişme😃

Zor dayanıyorum canım hatta bu sabah bir tane idrar testim var yapsam mı dedim vazgeçtim 😂😂 ama gelecek gibi regli arada kasık ağrım oluyor dünden beri de göğüslerim şiş acayip anlamadım🤷‍♀️ sen naptın var mı bir değişiklik gelişme😃
Yok belim falan geçti ağrısı 😂 ay valla zor 3/4 güne adet olmazssan kesinlikle yapmalısınnnn 😅 ben burda heycanlandım 😅 seni düşenemiyorum

Yok belim falan geçti ağrısı 😂 ay valla zor 3/4 güne adet olmazssan kesinlikle yapmalısınnnn 😅 ben burda heycanlandım 😅 seni düşenemiyorum
Evet çok zor kimseye de bir şey diyemiyorum içimde kalıyor hepsi😂 aynen olmazsam yapacağım zaten bugün iğnenin 14. Günü oldu artık iğne etkisi falanda yoktur. Yarın sabah ilk idrar ile yaparım çıkmazsa yoktur zaten anlarım😅

Evet çok zor kimseye de bir şey diyemiyorum içimde kalıyor hepsi😂 aynen olmazsam yapacağım zaten bugün iğnenin 14. Günü oldu artık iğne etkisi falanda yoktur. Yarın sabah ilk idrar ile yaparım çıkmazsa yoktur zaten anlarım😅
İnşAllah hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum 🤗

Eklentiler

• IMG_20200210_092417.jpg
    IMG_20200210_092417.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 46
Back