• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Bakalım az kaldı senin 🤗
Günaydın canım,
Ben sabah test yaptım hani iğnenin etkisi oluyor ondan çift çizgi gördüm diyenler var ya dedim etkiside olsa bi kere daha göreyim çift çizgiyi ama çıkmadı 😅
IMG_20200204_085350_046.jpg

Eklentiler

• IMG_20200204_085304.jpg
    IMG_20200204_085304.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 30
Hahaha dayanamadın dimiii 😂 bekle bekle biraz daha sabır yapmaq yıpratma boşuna kendini 😊 daha çok erkeen
Aynen dayanamadım ya birde okudum ya bende silik çizgi çıktı vs diye bir kaç kişiyi dedim ki acaba bende de çıkar mı en azından iğne etkisi olsa da diye ama yok cıkk:D aynen ya 4 gün daha var off ama hiç oldu gibi hissetmiyorum

Kızlar mrb..bende pko yum.2015 'ten bu yana pko olduğumu öğrendim.3 aydır denioruz olmuodu.inofolic başladım bende.subat 7 de reglimi bekliorum.klomene başlıcaz reglimin 5. Gunu.hoca 5 gün kullan sabah akşam 1 er adet dedi.benim ilaç bittikten sonra eşimle iki gun değerlendirme şansım var.izinli gelio eşim ve hafta sonu sonra il dışına gidio:( nasıl yapacağımı bilémedim.dr a sordum 3.gün içiyim klomen diye 3. Gun içilmez dedi.ama kullananlarda var sonucta 3.gun

Kızlar mrb..bende pko yum.2015 'ten bu yana pko olduğumu öğrendim.3 aydır denioruz olmuodu.inofolic başladım bende.subat 7 de reglimi bekliorum.klomene başlıcaz reglimin 5. Gunu.hoca 5 gün kullan sabah akşam 1 er adet dedi.benim ilaç bittikten sonra eşimle iki gun değerlendirme şansım var.izinli gelio eşim ve hafta sonu sonra il dışına gidio:KK43: nasıl yapacağımı bilémedim.dr a sordum 3.gün içiyim klomen diye 3. Gun içilmez dedi.ama kullananlarda var sonucta 3.gun
Ben adetin 3.günü kullandım bu ay femara geçen ayda klomen canım doktor 3.günü verdi 3 gün kullandım yumurtaya baktı ve 3 gün daha kullandım.

Aynen dayanamadım ya birde okudum ya bende silik çizgi çıktı vs diye bir kaç kişiyi dedim ki acaba bende de çıkar mı en azından iğne etkisi olsa da diye ama yok cıkk:KK70: aynen ya 4 gün daha var off ama hiç oldu gibi hissetmiyorum
Hayırlısı olsun çok düşünme çok araştırma insan yıpranıyor bu ay da olmadı diye şans işi bu da resmen 😅

Hayırlısı olsun çok düşünme çok araştırma insan yıpranıyor bu ay da olmadı diye şans işi bu da resmen 😅
Aynen hayırlısı olsun tabi canım valla her zaman olumlu düşünüp öyle dua ediyorum öyle istiyorum hayırlı zamanda sağlıklı evlat. evrene titreşim yolluyorum birde bak 1888711 bu sayıları tekrar et günde 45 kere

Ben adetin 3.günü kullandım bu ay femara geçen ayda klomen canım doktor 3.günü verdi 3 gün kullandım yumurtaya baktı ve 3 gün daha kullandım.
Canım çok tşk ederim 🤗 bendemi öyle yapsam hiç riske atmasam.peki çatlama iğnesini ne zaman vuruldun çok afedersin birlikteligi ne zaman sonra onerdi

Canım çok tşk ederim 🤗 bendemi öyle yapsam hiç riske atmasam.peki çatlama iğnesini ne zaman vuruldun çok afedersin birlikteligi ne zaman sonra onerdi
Canım benim yumurta hem sağda hem solda oldu sağ daki kendi çatladı soldaki de 18mm olunca o gün iğne verdi. 27 sinde vuruldum ve 2 günde bir birliktelik verdi. Pazartesi,çarşamba,cuma dedi. Pazara gerek yok dedi.Ama benim hala akıntım var ara ara acaba ne oldu tuttumu bilmiyorum:/

Canım benim yumurta hem sağda hem solda oldu sağ daki kendi çatladı soldaki de 18mm olunca o gün iğne verdi. 27 sinde vuruldum ve 2 günde bir birliktelik verdi. Pazartesi,çarşamba,cuma dedi. Pazara gerek yok dedi.Ama benim hala akıntım var ara ara acaba ne oldu tuttumu bilmiyorum:/
Allahım inş tutmustur🙏🙏dua edecem senin içinde.27 si ptesi günü oluo.o zaman çatlatma iğnesini olduğun gün iliski baslio yanlismi anladım ve 2 gun arayla birliktelik oluo

Allahım inş tutmustur🙏🙏dua edecem senin içinde.27 si ptesi günü oluo.o zaman çatlatma iğnesini olduğun gün iliski baslio yanlismi anladım ve 2 gun arayla birliktelik oluo
Ayy inşallah inşallah yaaa Allah razı olsun inşallah hepimizin tutar kucaklarımız dolar.. Evet pazartesi günü oldum o gün başlattı ilişkiyi de, yumurta iğneden sonra 36 saate çatlıyormuş ama benim çatlaması daha uzun sürüyor sanırım çünkü cumaya kadar nerdeyse akıntım oldu.

Ayy inşallah inşallah yaaa Allah razı olsun inşallah hepimizin tutar kucaklarımız dolar.. Evet pazartesi günü oldum o gün başlattı ilişkiyi de, yumurta iğneden sonra 36 saate çatlıyormuş ama benim çatlaması daha uzun sürüyor sanırım çünkü cumaya kadar nerdeyse akıntım oldu.
Inş tutmuştur allahım 🙏yaz mutlaka haberdar et olurmu allah razı olsun paylaşımın icinde🙏

Inş tutmuştur allahım 🙏yaz mutlaka haberdar et olurmu allah razı olsun paylaşımın icinde🙏
Ederim olumlu olumsuz.. Amin inşallah ya🙏🏻🙏🏻 ne demek her zaman bildiğim şeyleri söylerim herkes ladrr ortağı🙏🏻 sende strese girme Rabbim nasip ederse bizde tadacağız inşallah🙏🏻 stres en büyük düşman bize

MERHABA bende 2 ay klomen kullandım sonuç alamayınca bu ay femara verdi bügün kullanmaya başladım günde 2 defa pazar bitiyor doktorum çarşamba çağırdı bakalım nasip

Merhaba canm.ben de 21 ocakta ovitrelle catlatma ignesi vurundum..femara ile 2 yumurtam oluşmuştu..bugün iğne vurundugum günden itibaren 15.günüm. hala adet olmadm..kendimi nasıl adapte edeceğimi bilemiyorum. İyi düşünsem adet olurum moralim bozulur.kötu de düşünmek istemiyorm. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
...

Merhaba canm.ben de 21 ocakta ovitrelle catlatma ignesi vurundum..femara ile 2 yumurtam oluşmuştu..bugün iğne vurundugum günden itibaren 15.günüm. hala adet olmadm..kendimi nasıl adapte edeceğimi bilemiyorum. İyi düşünsem adet olurum moralim bozulur.kötu de düşünmek istemiyorm. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
...

Amiiin 14 gün sonra kan verin diyorlar ama sen vermedin mi kan ya da doktorun istemedimi ?

Aynen hayırlısı olsun tabi canım valla her zaman olumlu düşünüp öyle dua ediyorum öyle istiyorum hayırlı zamanda sağlıklı evlat. evrene titreşim yolluyorum birde bak 1888711 bu sayıları tekrar et günde 45 kere
canım akıntın devam ediyormu ?

Yok
canım akıntın devam ediyormu ?
Yok canım devam etmiyor sadece arada peçeteye silince ıslaklık geliyor o kadar. Zaten ben regl olucam olmadı bu ayda bel ağrım çok ayn regl olacağım zamn ki gibi

Yok
Yok canım devam etmiyor sadece arada peçeteye silince ıslaklık geliyor o kadar. Zaten ben regl olucam olmadı bu ayda bel ağrım çok ayn regl olacağım zamn ki gibi
Hmmm anlıyorum hayırlısı olsun bakalım 2 gün kaldı dimi 😊

Back