Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Anladım ben 2 gün geriden geldiğim için normal o zaman çok teşekkür ederimmm iyi haberleride 2 gün arayla alırız inşAllah

Anladım ben 2 gün geriden geldiğim için normal o zaman çok teşekkür ederimmm iyi haberleride 2 gün arayla alırız inşAllah
Aynen büyük ittimalle ben pazartesi iğne oldum çarşamba perşembe yoğun yaşadım cuma azalmıştı bugün bitti. Sende çarşamba olduysan dün ve bugün hatta yarın da yaşarsın ayy inşallah inşallah çok dua ediyorum inşallah alırız

Bende cuma cumartesi ay bi de 2 gün arayla hamile kalıyormuşuz amin amin bi yanımda çok ümitlenme diyor hakkımızda hayırlısı iyi düşünelim iyi olsun olmazssada canımız sağılsun

Bende cuma cumartesi ay bi de 2 gün arayla hamile kalıyormuşuz amin amin bi yanımda çok ümitlenme diyor hakkımızda hayırlısı iyi düşünelim iyi olsun olmazssada canımız sağılsun
Aynen aynen ne kadar güzel olur inşallah aminnn aminn ay evet ya bende öyle diyorum kendime ama bence her zaman olumlu düşünüp iyiyi güzeli çağıralım olmazsa da canımız sağolsın dediğin gibi elbet bir gün bizde muradımıza ericez

amin insallah anladim canim hayirlisi artik umarim bu ay olur suan da endometrium inceymis bilmiyorum gecen ay 8.5 du bu ay 3.5 yine umudum yok artik 1.5 senedir hep teste negatif gormekten yoruldum
Canım Benim de endometrium ince denildi. 5.4 tü 12.gün. Doktor hemen estrofem verdi günde 4 doz kullan dedi yarın kontrole çağırdı. Sen kullandın mı bu ilacı hemen etki eder mi? Sen bu ay 3,5 la mı hamile kaldın şimdi ?

Canım doktor bana ilaç vermedi o ay adet doneminde kontrol oldugu
için Adet dönemi sonrası rahim duvarı kalınlaşır dedi bende bekledim 27 si kontrole gittim ve rahim duvarı 10 mm di ve tek yumurtam oluşmustu 18 mm ve 29 u igne vurundum ve bu kasım sonu aralık başı hamile kaldım

Anladım kuzu ben bugün tekrar gittim 9,5 10 olmus dedi doktor çok şükür Artık ilaçtan mı yükseldi yoksa erken ölçüm müydü

Nasılsın canım var mı değişik bir şeyler:)) Bende bel ağrısı başladı adet olacakmışım gibi yine ama sanırım kistten kaynaklanıyor. Birde akıntım oldu sabah

Bende femara ile hamile kaldım 5 gün kullandım iğne olmadım farklı olarak suanda 9 haftalığız. Rabbim sizede nasp etsin insallah

Bende femara ile hamile kaldım 5 gün kullandım iğne olmadım farklı olarak suanda 9 haftalığız. Rabbim sizede nasp etsin insallah
Amiiin maşAllah açAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk nasıl hisettiniz hisettinizmi yani bu ay oldu dedinizmi yada nasıl belirtiler vardı çok sordum

Nasılsın canım var mı değişik bir şeyler:)) Bende bel ağrısı başladı adet olacakmışım gibi yine ama sanırım kistten kaynaklanıyor. Birde akıntım oldu sabah
İyiyim canım sabırsızlık bel ağrım yok ama akıntı devam ediyor günlük pedlerden kullanıyorum kisttemi delalet bilmiyorum epey araştırdım ama bi bilgi edinemedim

Amiiin maşAllah açAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk nasıl hisettiniz hisettinizmi yani bu ay oldu dedinizmi yada nasıl belirtiler vardı çok sordum
Sorun tabiki. Vallahi hissetmistim hiç umudum olmadığı halde sağ tarafımda kasık batmalarım vardı kalçama vuran göğüslerimde değişiklik olmamıştı adetten önce çok hassas olurdu ve çok olmayacak şekilde uyku hallerim vardı Anlamıstım ve adetten önce test yapmıstım. Amin insallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 23. Ayda gördüm ikinci çizgimi

MaşAllah ya Bende 1 seneyi biraz daha geçti istiyoruz ilk sene korunduk bilseydimmm korunmazdım bu ay da famera kullandım işte iğne olmadım doktor kendiliğinden çatlar dedi uyku hali bende hep var geçen ay 18 inde oldum bu ayda 18 ine kadar yapmamyı düşünüyorum tek çizgi görmektense beklim diyorum hakkımızda hayırlsıı sizin için sabrın sonu selamet olmuş bizede nasip olur inşAllah

Kaç gün önce test yaptınız

Demekki yumurtalarının iğneye ihtiyacı yok kendiliğinden çatlayacak allahın izniyle süper bir durum adetine iki gün kala falan erken gebelik testi yapabilirsn

İyiyim canım sabırsızlık bel ağrım yok ama akıntı devam ediyor günlük pedlerden kullanıyorum kisttemi delalet bilmiyorum epey araştırdım ama bi bilgi edinemedim
Ay inşallah ona delalet değildir canım ya az kaldı bende sabırsızlanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…