Anladım ben 2 gün geriden geldiğim için normal o zamanZaten özel olduğu için sorgulamıyorlarbende sarı akıntı oldu sanırım bi ara baya yoğun oluyordu hatta çamaşırımda kaldı kuruyup ilk defa ama bitti bugün hiç olmadı akıntım sanırım çatladı bitti. İnşallah tutar ya kasık ağrım vs de geçti göğsümde geçti şişlik
Aynen büyük ittimalle ben pazartesi iğne oldum çarşamba perşembe yoğun yaşadım cuma azalmıştı bugün bitti. Sende çarşamba olduysan dün ve bugün hatta yarın da yaşarsınAnladım ben 2 gün geriden geldiğim için normal o zamançok teşekkür ederimmm iyi haberleride 2 gün arayla alırız inşAllah
Bende cuma cumartesiAynen büyük ittimalle ben pazartesi iğne oldum çarşamba perşembe yoğun yaşadım cuma azalmıştı bugün bitti. Sende çarşamba olduysan dün ve bugün hatta yarın da yaşarsınayy inşallah inşallah çok dua ediyorum inşallah alırız
Aynen aynen ne kadar güzel olur inşallah aminnn aminnBende cuma cumartesiay bi de 2 gün arayla hamile kalıyormuşuz amin amin bi yanımda çok ümitlenme diyor hakkımızda hayırlısı iyi düşünelim iyi olsun olmazssada canımız sağılsun
Canım Benim de endometrium ince denildi. 5.4 tü 12.gün. Doktor hemen estrofem verdi günde 4 doz kullan dedi yarın kontrole çağırdı. Sen kullandın mı bu ilacı hemen etki eder mi? Sen bu ay 3,5 la mı hamile kaldın şimdi ?amin insallah anladim canim hayirlisi artik umarim bu ay olur suan da endometrium inceymis bilmiyorum gecen ay 8.5 du bu ay 3.5 yine umudum yok artik 1.5 senedir hep teste negatif gormekten yoruldum
Canım doktor bana ilaç vermedi o ay adet doneminde kontrol olduguCanım Benim de endometrium ince denildi. 5.4 tü 12.gün. Doktor hemen estrofem verdi günde 4 doz kullan dedi yarın kontrole çağırdı. Sen kullandın mı bu ilacı hemen etki eder mi? Sen bu ay 3,5 la mı hamile kaldın şimdi ?
Anladım kuzu ben bugün tekrar gittim 9,5 10 olmus dedi doktor çok şükürCanım doktor bana ilaç vermedi o ay adet doneminde kontrol oldugu
için Adet dönemi sonrası rahim duvarı kalınlaşır dedi bende bekledim 27 si kontrole gittim ve rahim duvarı 10 mm di ve tek yumurtam oluşmustu 18 mm ve 29 u igne vurundum ve bu kasım sonu aralık başı hamile kaldım
Nasılsın canım var mı değişik bir şeyler:)) Bende bel ağrısı başladı adet olacakmışım gibi yine ama sanırım kistten kaynaklanıyor. Birde akıntım oldu sabahBende cuma cumartesiay bi de 2 gün arayla hamile kalıyormuşuz amin amin bi yanımda çok ümitlenme diyor hakkımızda hayırlısı iyi düşünelim iyi olsun olmazssada canımız sağılsun
Bende femara ile hamile kaldım 5 gün kullandım iğne olmadım farklı olarak suanda 9 haftalığız. Rabbim sizede nasp etsin insallahMerhaba kızlar, 3 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz. Pko var bende ama çok küçüklermiş yani minimalistik over. Ayrıca ufak bi çikolata kistim de var. Heralde bu yüzden çocuğum olmuyor. Bu ay femara kullandım 5 gün boyunca. Ayrıca inofolic kullandım. Daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Benimle aynı durumda olan var mı?
Amiiin maşAllah açAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk nasıl hisettiniz hisettinizmi yani bu ay oldu dedinizmi yada nasıl belirtiler vardıBende femara ile hamile kaldım 5 gün kullandım iğne olmadım farklı olarak suanda 9 haftalığız. Rabbim sizede nasp etsin insallah
İyiyim canım sabırsızlıkNasılsın canım var mı değişik bir şeyler:)) Bende bel ağrısı başladı adet olacakmışım gibi yine ama sanırım kistten kaynaklanıyor. Birde akıntım oldu sabah
Sorun tabiki. Vallahi hissetmistim hiç umudum olmadığı halde sağ tarafımda kasık batmalarım vardı kalçama vuran göğüslerimde değişiklik olmamıştı adetten önce çok hassas olurdu ve çok olmayacak şekilde uyku hallerim vardı Anlamıstım ve adetten önce test yapmıstım. Amin insallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 23. Ayda gördüm ikinci çizgimiAmiiin maşAllah açAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk nasıl hisettiniz hisettinizmi yani bu ay oldu dedinizmi yada nasıl belirtiler vardıçok sordum
MaşAllah yaSorun tabiki. Vallahi hissetmistim hiç umudum olmadığı halde sağ tarafımda kasık batmalarım vardı kalçama vuran göğüslerimde değişiklik olmamıştı adetten önce çok hassas olurdu ve çok olmayacak şekilde uyku hallerim vardı Anlamıstım ve adetten önce test yapmıstım. Amin insallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 23. Ayda gördüm ikinci çizgimi
Kaç gün önce test yaptınızMaşAllah ya ❤ Bende 1 seneyi biraz daha geçti istiyoruz ilk sene korunduk bilseydimmm korunmazdımbu ay da famera kullandım işte iğne olmadım doktor kendiliğinden çatlar dedi uyku hali bende hep var geçen ay 18 inde oldum bu ayda 18 ine kadar yapmamyı düşünüyorum tek çizgi görmektense beklim diyorum hakkımızda hayırlsıı sizin için sabrın sonu selamet olmuş bizede nasip olur inşAllah ☺
Demekki yumurtalarının iğneye ihtiyacı yok kendiliğinden çatlayacak allahın izniyle süper bir durumMaşAllah ya ❤ Bende 1 seneyi biraz daha geçti istiyoruz ilk sene korunduk bilseydimmm korunmazdımbu ay da famera kullandım işte iğne olmadım doktor kendiliğinden çatlar dedi uyku hali bende hep var geçen ay 18 inde oldum bu ayda 18 ine kadar yapmamyı düşünüyorum tek çizgi görmektense beklim diyorum hakkımızda hayırlsıı sizin için sabrın sonu selamet olmuş bizede nasip olur inşAllah ☺
Çok saolDemekki yumurtalarının iğneye ihtiyacı yok kendiliğinden çatlayacak allahın izniyle süper bir durumadetine iki gün kala falan erken gebelik testi yapabilirsn
Ay inşallah ona delalet değildir canım ya az kaldı bende sabırsızlanıyorummmİyiyim canım sabırsızlıkbel ağrım yok ama akıntı devam ediyor günlük pedlerden kullanıyorum kisttemi delalet bilmiyorum epey araştırdım ama bi bilgi edinemedim
Bende adet dönemini beklicemm düşündümde sen iğne oldun ya o yüzden kan da belli olur heralde bende iğne yok yaAy inşallah ona delalet değildir canım ya az kaldı bende sabırsızlanıyorummm
Evet olabilir varsa tabiBende adet dönemini beklicemm düşündümde sen iğne oldun ya o yüzden kan da belli olur heralde bende iğne yok ya
Bakalım az kaldı seninEvet olabilir varsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?