bakalım hayırlısıyla 3. Senemize 3 kişi olarak girmek istiyorummmart 25 e kadar vaktim varAyyy hadi inşallah inşallah ne güzel valla umutlu olmak lazım zaten yoksa olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım hayırlısıyla 3. Senemize 3 kişi olarak girmek istiyorummmart 25 e kadar vaktim varAyyy hadi inşallah inşallah ne güzel valla umutlu olmak lazım zaten yoksa olmuyor
Benimde ümidim hep öyleydi kasım 2019 da 3 kişi olmak ama olmadı kısmet artık dedim 4. senemizde oluruz inşallah :)) Sende kalbinden geçirdiğini bulursun inşallah ve 3 kişi girersiniz hayırlı haberlerle buluşalım :)bakalım hayırlısıyla 3. Senemize 3 kişi olarak girmek istiyorummmart 25 e kadar vaktim var
Amiin Amiin inşAllahBenimde ümidim hep öyleydi kasım 2019 da 3 kişi olmak ama olmadı kısmet artık dedim 4. senemizde oluruz inşallah :)) Sende kalbinden geçirdiğini bulursun inşallah ve 3 kişi girersiniz hayırlı haberlerle buluşalım :)
Canım günaydın,Amiin Amiin inşAllah
Ağrı ve akıntı var bende de böyle kasıklarımda ara ara vuruyor göğüslerim çok az bi şişme var ama hassasiyet yokCanım günaydın,
Sana bir şey sorucam benim 2 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyor adetime daha var geçen ay 16 sında oldum bu ay en az 2 hafta var.göğüslerim de şişti yumurtlamadan dolayı olabilir mi? sen yaşıyor musun bunlardan briini?
Bende 18 sinde oldum daha var sanırım yumurtalanmadan dolayı bunlarCanım günaydın,
Sana bir şey sorucam benim 2 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyor adetime daha var geçen ay 16 sında oldum bu ay en az 2 hafta var.göğüslerim de şişti yumurtlamadan dolayı olabilir mi? sen yaşıyor musun bunlardan briini?
Aynen benimde öyle dün göğüslerim daha çok şişti Ve solda hassasiyet vardı. şimdi azaldı şişliği akıntımda azaldı düne göre.Ağrı ve akıntı var bende de böyle kasıklarımda ara ara vuruyor göğüslerim çok az bi şişme var ama hassasiyet yok
Büyük ihtimalle öyle belim ağrıyor birde ay bu daha bu zamandan başladı birde adet olursam 2 katı ağrıyacak çok korkuyorumBende 18 sinde oldum daha var sanırım yumurtalanmadan dolayı bunlar
Kötü düşünme kötü olmasın bende bugün teyzemin hamile olduğunu öğrendiğim 35 yaşında çok sevindim ama içimden böyle bi kötü oldum bizim ailelerde kimse bilmiyor doktor falan gittiğimiziBüyük ihtimalle öyle belim ağrıyor birde ay bu daha bu zamandan başladı birde adet olursam 2 katı ağrıyacak çok korkuyorum
Akıntı zaten yumurtanın çatladığı gün çok oluyormuş die biliyorumAynen benimde öyle dün göğüslerim daha çok şişti Ve solda hassasiyet vardı. şimdi azaldı şişliği akıntımda azaldı düne göre.
Hadi ya ay bizim içinde umut var inşallah valla hayırlı uğurlu olsun saplıkla6alsım kucağına hahaha bizde de bilmiyordu ama artık sürekli olunca öğrendiler :)Kötü düşünme kötü olmasın bende bugün teyzemin hamile olduğunu öğrendiğim 35 yaşında çok sevindim ama içimden böyle bi kötü oldum bizim ailelerde kimse bilmiyor doktor falan gittiğimizi
Evet aynen doktorda öyle dediAkıntı zaten yumurtanın çatladığı gün çok oluyormuş die biliyorum
Amiiin inşAllah ☺ Bakalım hayırlı haberlerimiz olur inşAllah 7 gün kaldı dimi kan için ah çok heycanlıHadi ya ay bizim içinde umut var inşallah valla hayırlı uğurlu olsun saplıkla6alsım kucağına hahaha bizde de bilmiyordu ama artık sürekli olunca öğrendiler :)
Aminnn inşallahhh ayy evet ya ama 8 inde vericem cumartesiye geliyor evdeyim bari evde ağlarımAmiiin inşAllah ☺ Bakalım hayırlı haberlerimiz olur inşAllah 7 gün kaldı dimi kan için ah çok heycanlı
Bu arada nereye baktırıyorsun ne diyip ve sonuç hemen çıkıyormu ? ahhh bende 10 undan baktirimmmAminnn inşallahhh ayy evet ya ama 8 inde vericem cumartesiye geliyor evdeyim bari evde ağlarım
Ki zaten iğneden dolayı ya adet olucak inşAllah olmaz ya da gebelik 14.günAminnn inşallahhh ayy evet ya ama 8 inde vericem cumartesiye geliyor evdeyim bari evde ağlarım
Özel hastane de baktırıyorum canım ben 1 saati bulmadan çıkıyor zaten arkadaşım çalışıyor o hastanede o söylüyor aynen 2 gün farkla bakalımBu arada nereye baktırıyorsun ne diyip ve sonuç hemen çıkıyormu ? ahhh bende 10 undan baktirimmm
Ayyy evet ya evet inşallah adet olmaz inşallah bebişlerimizi öğrenirizKi zaten iğneden dolayı ya adet olucak inşAllah olmaz ya da gebelik 14.gün
Bende öyAyyy evet ya evet inşallah adet olmaz inşallah bebişlerimizi öğreniriz
bende öyle yapimm Ya bugün dabah kalktığım da sarı akıntı gelmişti tuafıma gitti sende oldumu hiçÖzel hastane de baktırıyorum canım ben 1 saati bulmadan çıkıyor zaten arkadaşım çalışıyor o hastanede o söylüyor aynen 2 gün farkla bakalım
Zaten özel olduğu için sorgulamıyorlar bende sarı akıntı oldu sanırım bi ara baya yoğun oluyordu hatta çamaşırımda kaldı kuruyup ilk defa ama bitti bugün hiç olmadı akıntım sanırım çatladı bitti. İnşallah tutar ya kasık ağrım vs de geçti göğsümde geçti şişlikBende öy
bende öyle yapimm Ya bugün dabah kalktığım da sarı akıntı gelmişti tuafıma gitti sende oldumu hiç