- 22 Mayıs 2021
- 169
- 40
Evet çok erken yaptırmışsınız bence testi belki iğnenin etkiside olabilirAma ignenin 8ci günü ondan olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok erken yaptırmışsınız bence testi belki iğnenin etkiside olabilirAma ignenin 8ci günü ondan olabilir
Aynn 12cii gün etkisi geciyormuş ozman tekrar test yapcm Allahım beklemek cok zorEvet çok erken yaptırmışsınız bence testi belki iğnenin etkiside olabilir
evet ama bence birazcık sabret canım inşallah günün geçtiğinde testi tekrarla inşallah güzel haberler alırsınAynn 12cii gün etkisi geciyormuş ozman tekrar test yapcm Allahım beklemek cok zor
Cok teşekur ederim sizde durum nasılevet ama bence birazcık sabret canım inşallah günün geçtiğinde testi tekrarla inşallah güzel haberler alırsın
siz kaç yıllık evlisiniz canım kaç aydır deniyorsunuzAynn 12cii gün etkisi geciyormuş ozman tekrar test yapcm Allahım beklemek cok zor
benim bugün son gün yarın olmam lazım hatta bugünde olabilirim ama bilemiyorum eğer geçerse productör test var ondan yapacağım iğnenin 15. Günü canım bugünCok teşekur ederim sizde durum nasıl
siz kaç yıllık evlisiniz canım kaç aydır deniyorsunuzbem
Ben 1 yıl evliyim 6 denedik olmadı tüplerim tıkalı cıktı bnm bilmiyordum bide yumurtalar catlamıyordusiz kaç yıllık evlisiniz canım kaç aydır deniyorsunuz
İşllah sende güzel sonuc alırsın işallhbenim bugün son gün yarın olmam lazım hatta bugünde olabilirim ama bilemiyorum eğer geçerse productör test var ondan yapacağım iğnenin 15. Günü canım bugün
Hsg çektirdin o zaman canımBr
Ben 1 yıl evliyim 6 denedik olmadı tüplerim tıkalı cıktı bnm bilmiyordum bide yumurtalar catlamıyordu
Evet ilaçla acıldı tüplerim 24 aralıkta cektimHsg çektirdin o zaman canım
amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız zor süreçlerden geçiyoruzİşllah sende güzel sonuc alırsın işallh
Evet yaa benim baya sancım oldu bu igneden dolayı sarı akıntı sperm akıntısı gibiamin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız zor süreçlerden geçiyoruz
Sizin ne gibi etkiniz oldu ignedenamin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız zor süreçlerden geçiyoruz
Benimde kasık ağrım oldu hala da var akıntı beyaz bi akıntı geliyordu yişimdi çok hafif sarı akıntı geliyorSizin ne gibi etkiniz oldu igneden
Benimde aynı şeklide olduBenimde kasık ağrım oldu hala da var akıntı beyaz bi akıntı geliyordu yişimdi çok hafif sarı akıntı geliyor
Kac yıllık evlisnz ilk cocukmu sizinBenimde kasık ağrım oldu hala da var akıntı beyaz bi akıntı geliyordu yişimdi çok hafif sarı akıntı geliyor
Bende çektirdim bende tüpler açık çıktı bir sorun çıkmadı ne güzel seninkide ilaç ile açılmışEvet ilaçla acıldı tüplerim 24 aralıkta cektim
AynnBende çektirdim bende tüpler açık çıktı bir sorun çıkmadı ne güzel seninkide ilaç ile açılmış
Biz 3 yıllık evliyiz canım 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ama toplasan 5 6 aydır gidiyorum doktora benim hsg güzel eşimin sperm testi çok iyi dedi doktor hormon testleri güzel çıktı canım ilk çocuk olacak rabbim nasip ederseKac yıllık evlisnz ilk cocukmu sizin
İşllah allah kimsenin kucagını boş bırakmasın işllahBiz 3 yıllık evliyiz canım 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ama toplasan 5 6 aydır gidiyorum doktora benim hsg güzel eşimin sperm testi çok iyi dedi doktor hormon testleri güzel çıktı canım ilk çocuk olacak rabbim nasip ederse