- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
Anladim istesemde zaten reçetesizSadece tüp bebek aşılama gibi işlemleri “raporla” olacak kişilere reçeteli veriliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim istesemde zaten reçetesizSadece tüp bebek aşılama gibi işlemleri “raporla” olacak kişilere reçeteli veriliyor.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımKızlar bugün kontrolüm vardı 23 cm bi yumurta var çok güzel dedi doktor çatlatma iğnesi verdi bakalım akşam iğne ile başlayacagız inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız
Super cnm obur aya güzel haberlerini aliriz ins igneyi kaca aldinKızlar bugün kontrolüm vardı 23 cm bi yumurta var çok güzel dedi doktor çatlatma iğnesi verdi bakalım akşam iğne ile başlayacagız inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız
Teşekkür ederim hepimiz için inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah canım
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım benim eniştem hastahane de çalışıyor o aldı progestan hap ile iğneye 200 tl verdikSuper cnm obur aya güzel haberlerini aliriz ins igneyi kaca aldin
Anladim cnm yani eczane fiyat i ile aliyoruz reçete olmuyo onu merak ettim de obur aya ins bende knu bi deneyecemİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım benim eniştem hastahane de çalışıyor o aldı progestan hap ile iğneye 200 tl verdik
Valla cnm parmak ucunda is yapma perde vs dikkat et ani hareketler yapma baskada bisey yok ins bekliyoruz güzel haberleri kimler verecek ins. Bnm bat 21 en yakin bnm galiba bataKızlar şimdi ben iğneyi oldum bundan sonra dikkat etmem gereken birşeyler varmı acaba sizler nelere dikkat ediyorsunuz birazcık kaşık ağrım oluyor inşallah işe yarar
teşekkür ederim canım ben genelde pek dikkat etmem ağorlık felan bu ay dikkat edelim bakalım benimde bat 29. Sabır ile bekleycgz bakalımValla cnm parmak ucunda is yapma perde vs dikkat et ani hareketler yapma baskada bisey yok ins bekliyoruz güzel haberleri kimler verecek ins. Bnm bat 21 en yakin bnm galiba bata
Ani ve parmak ucunda uzanilacak şeyleri onermiyolar. Bende çok dikkat edemem haldir huldur ağır şeyleri kaldırmayı falan da çok yaparım ama bu ay derin temizlik adet döneminde yaptım şuan dikkat ediyorum gibi. İki gündür sol kasikda biseyler hissediyorum kuruntu mu bilmiyorum ama tek taraflı biraz ağrı biraz ağırlık gibi değişik bişey hissediyorum ins bebiş dur yateşekkür ederim canım ben genelde pek dikkat etmem ağorlık felan bu ay dikkat edelim bakalım benimde bat 29. Sabır ile bekleycgz bakalım
Hadi bakalım inşallah sen başlatırsın güzel haberleri sonrada bizler de güzel haberler alırız inşallah eşimin doğum günü ne geliyor gecikirsem inşallah ona doğum günü süprizi yapmayı çok istiyorumAni ve parmak ucunda uzanilacak şeyleri onermiyolar. Bende çok dikkat edemem haldir huldur ağır şeyleri kaldırmayı falan da çok yaparım ama bu ay derin temizlik adet döneminde yaptım şuan dikkat ediyorum gibi. İki gündür sol kasikda biseyler hissediyorum kuruntu mu bilmiyorum ama tek taraflı biraz ağrı biraz ağırlık gibi değişik bişey hissediyorum ins bebiş dur ya
Cok güzel olur cnm. Benim esiminde 15 Ağustos diomki eger olursa o gune kadar saklim diom ama hayatta tutamamHadi bakalım inşallah sen başlatırsın güzel haberleri sonrada bizler de güzel haberler alırız inşallah eşimin doğum günü ne geliyor gecikirsem inşallah ona doğum günü süprizi yapmayı çok istiyorum
Valla kendini tutabilirsen çok güzel olur canın bende olsam o kadar dayanamazdım sanırımCok güzel olur cnm. Benim esiminde 15 Ağustos diomki eger olursa o gune kadar saklim diom ama hayatta tutamam
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini alırız inşallah .bende iğneyi vurduktan sonra kasıklarımda ağrı başladı birde progestan kullanıyorum aşırı derece şişkinlik yapıyor oda sancı yapıyor anlamadım hiçKizlar bugun kahverengi akinti geldi kan degil kahve rengi umarim yerleşme kanamasidir ya. Bat 21 adet baslangici olamaz kahverengi
Agzin bal yesin ins bebek yerleşmesi dir ya daha bugun 19.gunum kanda cikarmi bilemedim cuma günü kan veirim adet olmassam hala. İns seninde bebegin yaptigi bi kasik agrisi falandir ya put put alalim haberleriHadi inşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini alırız inşallah .bende iğneyi vurduktan sonra kasıklarımda ağrı başladı birde progestan kullanıyorum aşırı derece şişkinlik yapıyor oda sancı yapıyor anlamadım hiç
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini alırız inşallah .bende iğneyi vurduktan sonra kasıklarımda ağrı başladı birde progestan kullanıyorum aşırı derece şişkinlik yapıyor oda sancı yapıyor anlamadım hiç