Hayırlısı olsun canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahAdet oldum ilk defa boyle bisey geldi basima adete 6 gun varken lekelenme şeklinde 3gun sonra adet oldum ve suan adete 4 gun var adet oldum hayırlı si bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahAdet oldum ilk defa boyle bisey geldi basima adete 6 gun varken lekelenme şeklinde 3gun sonra adet oldum ve suan adete 4 gun var adet oldum hayırlı si bakalım
Amin cümlemize cnmHayırlısı olsun canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun hakkında canım ama bende anlamıyorum çok mu takıyoruz diye böyle oluyor sanki bütün belirtiler bebeğe işaret ediyor ama bi bakıyoruz hasta olmuşuz.kısmet sanırım kısmetimiz bir yerde bizi bekliyorAdet oldum ilk defa boyle bisey geldi basima adete 6 gun varken lekelenme şeklinde 3gun sonra adet oldum ve suan adete 4 gun var adet oldum hayırlı si bakalım
Aynen cnm nasip kismet ya ama okdar sevin fimki o lekelenme yi gorunceHayırlısı olsun hakkında canım ama bende anlamıyorum çok mu takıyoruz diye böyle oluyor sanki bütün belirtiler bebeğe işaret ediyor ama bi bakıyoruz hasta olmuşuz.kısmet sanırım kısmetimiz bir yerde bizi bekliyor
Aynen bende oyle ya. Bende şehir disindaydim bnm bu ay da gitti obur aya artikValla insanlar yazıyor burada işte kafamdan attım ugraşmadım hamile kaldım diye nasıl yapıyorlar acaba benim bat 5 gün kaldı kafamı bir türlü toparlayamıyorum artık hiçbişey bana hamilelik belirtisi gibi gelmiyor sürekli kafamda sorular bi rahatlayamıyorum
Benimde 2 gün var adete artık kendimi dinlemek istemiyorum valla geçen ay baya belirti yaşadım o yüzden bu ay belirtileri kafama takmıyorum ama kısmet umut herzaman vardır inşallah hepimiz çok güzel haberler alırızAynen bende oyle ya. Bende şehir disindaydim bnm bu ay da gitti obur aya artik
Bende catlma ignesi oldum cuma günü adet sancım oldu idrar cok gidiyorum bu 2 gündür tasyonum düşüyor kan verdim 50.25 cıktıTeşekkür ederim canım ilerleyen zamanlarda görcez inşallah olumlu olur ikimizinde
Gözünüz aydın inşallah güzel artışlar olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBende catlma ignesi oldum cuma günü adet sancım oldu idrar cok gidiyorum bu 2 gündür tasyonum düşüyor kan verdim 50.25 cıktı
Tşklrr bugun de vermeye gtcm bkcmGözünüz aydın inşallah güzel artışlar olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gene kan verdim inş yükselmişGözünüz aydın inşallah güzel artışlar olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kan tahlili yaptım düşmüş 13.38Gözünüz aydın inşallah güzel artışlar olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yükselirmi yineGözünüz aydın inşallah güzel artışlar olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Valla bende pek bilemiyorum yanlış birşey söylemek istemem adetine kaç gün var yada günün geçti miYükselirmi yine
4 agustostaValla bende pek bilemiyorum yanlış birşey söylemek istemem adetine kaç gün var yada günün geçti mi
6 gün var4 agustosta
Sizi üzmek istemem ama burada okuduklarım kadarıyla kimyasal olabilir ama yine de doktora gidin derim en azından daha kesin bir sonuç alırsın canımKan tahlili yaptım düşmüş 13.38
Ama ignenin 8ci günü ondan olabilirSizi üzmek istemem ama burada okuduklarım kadarıyla kimyasal olabilir ama yine de doktora gidin derim en azından daha kesin bir sonuç alırsın canım
Çatlatma içmesine kaç gün oldu6 gün var
22 temmuzda catlama ignesi oldumÇatlatma içmesine kaç gün oldu