- 22 Mayıs 2021
- 169
- 40
Amin canım herkese nasip etsin rabbim bizimde kısmetimiz böyleymiş inşallah sonunda güzel sonuçlar alırız canımİşllah allah kimsenin kucagını boş bırakmasın işllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım herkese nasip etsin rabbim bizimde kısmetimiz böyleymiş inşallah sonunda güzel sonuçlar alırız canımİşllah allah kimsenin kucagını boş bırakmasın işllah
İşllah allah kimsenin kucagını boş bırakmasın işllah
İnşallah canım haberleşiriz yine sonuçlardan sonraAmin canım herkese nasip etsin rabbim bizimde kısmetimiz böyleymiş inşallah sonunda güzel sonuçlar alırız canım
Aynen canım güzel sonuçları görüşmek üzereİnşallah canım haberleşiriz yine sonuçlardan sonra
Amin görüşürüz cnmAynen canım güzel sonuçları görüşmek üzere
İnşallah canım haberleşiriz yine sonuçlardan sonra
Merhaba geçmiş olsun benimde sizin gibi oldu iğne olduğum ay 5 gün önceden geldi kanamam ilk leke olarak ertesi gün söküldüm bu ay doktor iğne vermedi önden gidiyor yumurta kendi çatlar diyecek fakat yine adetime 3 4 gün varken lekelenme oldu kahverengi bu sefer 3 gün böyle sürdü ilk bnde tutunma mı diye düşündüm fakat normal seyrine döndü şuan 10 gündür kanamam var az az kontrole gittim kist oluşmuş yumurtalıklarda sizde böyle bir problem oluşmuşmyduAdet oldum ilk defa boyle bisey geldi basima adete 6 gun varken lekelenme şeklinde 3gun sonra adet oldum ve suan adete 4 gun var adet oldum hayırlı si bakalım
Bugün günüm canım ama olmadım daha dünde hafif hafif sızı var kasıklarımda pazartesi olmamış olursam o gün yapacağım testi öyle düşünüyorum canımTest yapmadın mı cnm merk ettim
Aa dogrudur cnm bende yumurta kontrolune gittimde doktor yumurta kistin var adetle atar demisdi. Senin kistin ne kistiymis pekiMerhaba geçmiş olsun benimde sizin gibi oldu iğne olduğum ay 5 gün önceden geldi kanamam ilk leke olarak ertesi gün söküldüm bu ay doktor iğne vermedi önden gidiyor yumurta kendi çatlar diyecek fakat yine adetime 3 4 gün varken lekelenme oldu kahverengi bu sefer 3 gün böyle sürdü ilk bnde tutunma mı diye düşündüm fakat normal seyrine döndü şuan 10 gündür kanamam var az az kontrole gittim kist oluşmuş yumurtalıklarda sizde böyle bir problem oluşmuşmydu
İşllah olmasın cnmBugün günüm canım ama olmadım daha dünde hafif hafif sızı var kasıklarımda pazartesi olmamış olursam o gün yapacağım testi öyle düşünüyorum canım
İnşallah canım beklemedeyim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun normalde çok sancılanıyorum ağrı başlayınca artarak devam eder ama bu sefer sanki sızı gibi gelip gelip gidiyor ama her ay farklı birşey olabiliyor o yüzden belirti aramıyorum pek bekliyorum sakinceİşllah olmasın cnm
Bende bu ay kendimi farkli hissediyorum işllah hamilelik yada igneden mi öle hissediyorum bilemiyorumİnşallah canım beklemedeyim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun normalde çok sancılanıyorum ağrı başlayınca artarak devam eder ama bu sefer sanki sızı gibi gelip gelip gidiyor ama her ay farklı birşey olabiliyor o yüzden belirti aramıyorum pek bekliyorum sakince
İnşallah hamileliktendir canım kaç gün kaldı seninBende bu ay kendimi farkli hissediyorum işllah hamilelik yada igneden mi öle hissediyorum bilemiyorum
Benim 4 agustosta daha var 5 günİnşallah hamileliktendir canım kaç gün kaldı senin
Beklemek zor yaaBenim 4 agustosta daha var 5 gün
Az kalmış az ama Evet valla beklemek çok zor canım inşallah beklediğimize değsin güzel haberler gelsin canımBeklemek zor yaa
Benim 4 agustosta daha var 5
Bnmkide yumurta kisti iki tane varmış doğum kontrol verecekti kanama 10ncu günde olduğu için farklı bir ilaç verdi olmazsa kürtaj dedi bana Çarşamba kontrolüm var sizde kanama yaptımıAa dogrudur cnm bende yumurta kontrolune gittimde doktor yumurta kistin var adetle atar demisdi. Senin kistin ne kistiymis peki
Amin inşallahAz kalmış az ama Evet valla beklemek çok zor canım inşallah beklediğimize değsin güzel haberler gelsin canım
Durum nasıl sende cnmAz kalmış az ama Evet valla beklemek çok zor canım inşallah beklediğimize değsin güzel haberler gelsin canım
Ben maalesef hasta oldum canım dün akşam damla damla kahve akıntı geldi Tam emin olmadım ama şimdi normale döndü maalesef bu ayda olmadıDurum nasıl sende cnm
Ay üzüldüm cnm gecmiş olsun cnm işllah gelecek ay tutunurBen maalesef hasta oldum canım dün akşam damla damla kahve akıntı geldi Tam emin olmadım ama şimdi normale döndü maalesef bu ayda olmadı