- 25 Eylül 2022
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi seyda nur dageviren
-
Evet adet olacak gibi ağrılar var başkada hiçbir belirtim yok şuanlıkİnşallah güzel haberlerle döneriizvarmı belirtiniz farklı hissettiğiniz birşey. Bende kramp ara ara kasılmalar harici bişi yok
Durum nedir şuan sende ben adet oldum malesefİnşallah güzel haberlerle döneriizvarmı belirtiniz farklı hissettiğiniz birşey. Bende kramp ara ara kasılmalar harici bişi yok
Durum nedir şuan sende ben adet oldum malesef
Ben progestan kullanmadım daha dorusu benim çok farklı ilerledi gonal kullandım sol yumurta 18 mm ama sol tüpüm kapalıydı doktor deneyelım dedi benim niyetim yoktu çatlatma iğnesini vur ertesi günü gel aşılama için dedi bende gitmedim aşılamaya kendi kendimize denedik oda tutmadıHayırlısı olsun sıkma canını lütfen. Yarın kan vercem canım progestan kullandıgın süre içinde regl olunmuyor diye biliyorum belki de ondandır.
Özel hastaneye gidiyordum devlete gitcem çok ilgisiz buldum kendileriniHayırlısı olsun sıkma canını lütfen. Yarın kan vercem canım progestan kullandıgın süre içinde regl olunmuyor diye biliyorum belki de ondandır.
Malesef her özeldeki doktor da ilgili olmayabiliyor. Birde farklı yerde deneyin şansınızı umarım ilgili alakalı birine denk gelirsiniz zaten bu zamanlar çok hassa oluyoruz birde doktor stresi eklenmesinÖzel hastaneye gidiyordum devlete gitcem çok ilgisiz buldum kendilerini
Sonucun nedir verdin mi kan inşallah güzel sonuçlar alırsınHayırlısı olsun sıkma canını lütfen. Yarın kan vercem canım progestan kullandıgın süre içinde regl olunmuyor diye biliyorum belki de ondandır.
MalesefSonucun nedir verdin mi kan inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlısı olsun sıkmayalım canımızı ümitsizlik yokMalesef
Yaa ciddimisiniz o kadar etkiliyor mu yabende kullanıyorum doktorun bırak dedi ama bırakamadım azaltabikdim sadece
BEn de meltem aksu ya gidiyorum harika bir doktorAy daha benimde çok vaarr
AnkaradamıBEn de meltem aksu ya gidiyorum harika bir doktor
Evet ilk catlatma ignemde hamilr kaldim ama dusuk yaptim cok guzel takip ettiAnkaradamı
Hastane de mi özel muayene mi acaba ? Bende memorial de takibe geçmeyi düşünüyorumEvet ilk catlatma ignemde hamilr kaldim ama dusuk yaptim cok guzel takip etti
Ozel muayane ben memnubun meltem hocadan asiri ilgiliHastane de mi özel muayene mi acaba ? Bende memorial de takibe geçmeyi düşünüyorum
Sizin aşılama mı oldu ilk deneme miOzel muayane ben memnubun meltem hocadan asiri ilgili
Asilama degil benim direkt catlatma ignesi klomenSizin aşılama mı oldu ilk deneme mi
Ben de meltem hocanin destegiyle hamile kaldim.cok guzel takip ettiAnkarada meltem aksu sonmezler cok tatli dilli her soruya yanit veriyo dikkat edilmesi gereken her seyi birer birer soyluyo rahim duvarim yumurtam falan cok iyiydi benim tek umutsuzlugum var sigara kullanmami istemiyo tutunmasini engeller diye onada engel olamiyorum tutmazsa o yuzden tutmaz birakicam bu seferde olmazsa artik
Ben de meltem hocanin destegiyle hamile kaldim.cok guzel takip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?