- 24 Şubat 2023
- 76
- 15
- 8
- 27
- Konu Sahibi seyda nur dageviren
-
4.gun negatifi gordum 5.gun golge cizgi 6.gun golge biraz daha artmis. 12.gune kadar o yuzden hic bi sonuc dogru degil oncekin ignemden sonra 8 e kadar pozitifi görmüştümBugün 5.günüm
Birazdan yapıcam ovülasyon testi
Ben de merak ediyorum
Acaba gebelik de mi yapsam iğne etkisi kalmış mı diye
O zaman hiç gebelik testini karıştırmayayım.4.gun negatifi gordum 5.gun golge cizgi 6.gun golge biraz daha artmis. 12.gune kadar o yuzden hic bi sonuc dogru degil oncekin ignemden sonra 8 e kadar pozitifi görmüştüm
Aynen gebelik testini karistirirsan umutlanabilirsin sonrasi hayal kırıklığı olur sabret 12 veya 14. Gün direk kan ver çünkü idrarda beta hcg salimi kandan sonra oluyo bugun saat tam 4 te 3.gun yaptigin saatle ayni saatte yap. Ovulasyonu hep ayni saatlerde yapmak onemli bol su tüket insulin direncinede bakmislar miydiO zaman hiç gebelik testini karıştırmayayım.
Biraz daha zaman geçsin bekliyorum çok su içtim
Sadece ovülasyon yapayım
Bak bunlar çatlatma iğnesini vurulduğum günün ertesi yaptığım ovülasyon testleri
Evet insülin direnci için glifor kullanıyorumAynen gebelik testini karistirirsan umutlanabilirsin sonrasi hayal kırıklığı olur sabret 12 veya 14. Gün direk kan ver çünkü idrarda beta hcg salimi kandan sonra oluyo bugun saat tam 4 te 3.gun yaptigin saatle ayni saatte yap. Ovulasyonu hep ayni saatlerde yapmak onemli bol su tüket insulin direncinede bakmislar miydi
Igneden sonrasi 5.gunun yarin ayni saatte tekrar lhna bak çünkü şuan lh siliklesmeye başlamışEvet insülin direnci için glifor kullanıyorum
Az önce test yaptım
Atıyorum
12.gün iğne günüm
Bugün 17.gün
Ben de öyle umuyorumCatlamis gibi gorunuyo Çünkü suanda
Umarım cumartesi kan vericem 5 gun var nasil gecicek bilmiyorumBende 21 inde yaptırdım aşılamayı gonal f ve ovitrelle kullandım. Glifor bende kullanıyorum. Umarım güzel sonuclar alıırız
benim pek düşünmeye zamanım kalmıyor çalışırken ağrım olduğu zaman hep aklım orda kalıyo şuan 7.gün sol kasığım çok fena ağrıyorBende cok merak ediyorum delirecek gibiyim gerçekten
Bende calısıyorum arada benimde ağrım oluyo. Onun dışında aşırı şişliğim var. 1 senedir deniyorduk ilk aşılamam benimbenim pek düşünmeye zamanım kalmıyor çalışırken ağrım olduğu zaman hep aklım orda kalıyo şuan 7.gün sol kasığım çok fena ağrıyor
Benimde ilk asilamama sadece gecen ay bi catlatma ignesi yapildi gittigimde yumurtam vardi çünküBende calısıyorum arada benimde ağrım oluyo. Onun dışında aşırı şişliğim var. 1 senedir deniyorduk ilk aşılamam benim
Ben 4 kez klomen ovitrelle kullandım hepsi başarısızlıkla sonuçlandı maalesef.. pcosum ben ama benim adet düzensizliğim falan yokBenimde ilk asilamama sadece gecen ay bi catlatma ignesi yapildi gittigimde yumurtam vardi çünkü
bende de pcos var adet düzensizliğimde var insülin direncimde yüksek ilaç kullanıyorum ben direk aşılama istedim ovitrelleden sonraBen 4 kez klomen ovitrelle kullandım hepsi başarısızlıkla sonuçlandı maalesef.. pcosum ben ama benim adet düzensizliğim falan yok
Umarım güzel sonuçlar alırızbende de pcos var adet düzensizliğimde var insülin direncimde yüksek ilaç kullanıyorum ben direk aşılama istedim ovitrelleden sonra
Insallah alırızUmarım güzel sonuçlar alırız
Merhaba test yaptınızmı acaba bende 27sinde aşılama oldum belirtiniz vs varmıUmarım cumartesi kan vericem 5 gun var nasil gecicek bilmiyorum
Peki sonuca baktınız mı süreçte belirtileriniz nasıldıBende calısıyorum arada benimde ağrım oluyo. Onun dışında aşırı şişliğim var. 1 senedir deniyorduk ilk aşılamam benim
Kasiklarimda ara ara var 7.ve 8. Gun negatifti biraz once yaptim cok az bi silik cizgi gordum bugun asilama sonrasi 9.günümMerhaba test yaptınızmı acaba bende 27sinde aşılama oldum belirtiniz vs varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?