- Konu Sahibi seyda nur dageviren
Sağlıklı sıhhatli hayırlısı olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıcaklar gelsinler inşallah cumartesi günü kan vericem aklım sürekli orda kasık ağrım değilde daha çok ikisinin ortasında ağrım var şuan bide ara ara sıcak basması yaşıyorum. göğüslerim şiş ama ağrı yok daha dolgun sadece sanki yokmuş sanki varmış tuhaf hissediyorum inşallah vardır diye umit ediyorum yarında test yapıcam yine silik çizgi çıkarsa yarın vermeyi düşünüyorum kanıAy daha benimde çok vaarr
Amiin ay hadi hayırlısı inşaallah sonucu mutlaka yazınnsağlıcaklar gelsinler inşallah cumartesi günü kan vericem aklım sürekli orda kasık ağrım değilde daha çok ikisinin ortasında ağrım var şuan bide ara ara sıcak basması yaşıyorum. göğüslerim şiş ama ağrı yok daha dolgun sadece sanki yokmuş sanki varmış tuhaf hissediyorum inşallah vardır diye umit ediyorum yarında test yapıcam yine silik çizgi çıkarsa yarın vermeyi düşünüyorum kanı
9.gün bir anda mide bulantısı falan hissediyormuydunuz veya acı su gelmesi falanMerhabalar. Bende 17 şubatta aşılama oldum. Bugün 12.günüm. Dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi oldu. Cuma günü kan testine gidicem. Ve bende de gaz sıkışması oluyor ve göğüslerimde ağrı olmuştu. Allahım isteyen herkese çocuk nasip etsin.
Aşılama günü çok ağrım oldu.Peki kasık ağrınız vs kaç gün sürdü özellikle dikkat ettiğiniz şeyler varmı yiyip içme hareket konsuunda vs
Bnmde hafif kasık ağrısı var bugün aşılama dahil 3.gün. Nasipten öte yol yok sonuçta inşallah bizde o duyguları tadarız test yaptırınca sonucu paylaşın olurmuAşılama günü çok ağrım oldu.
Sonrasında ağrım diğer günlerde azalmaya başladı
Akıntım var 2 3 gündür beyaz biraz yoğurt kıvamında dedkleri
Dün aşırı bir gaz sancısı çektim sebebini bilmiyorum.
gögüslerde şişkinlik var ama çok değil.
Çok kafein tüketmemeye calıstım onun dışında herhangi birşey yapmadım.
Bugün de kasık ağrım ve akıntım var. Test için daha 6 günüm var çok umutlu değilim açıkcası.. herşey nasip kısmet
Öyle tabi benim aşılama dahil 9 gün olmuş tarihleri de karıştırıyorumBnmde hafif kasık ağrısı var bugün aşılama dahil 3.gün. Nasipten öte yol yok sonuçta inşallah bizde o duyguları tadarız test yaptırınca sonucu paylaşın olurmu
Psikolojik olarak zaman geçsin bian önce istiyoruz ama bi taraftan ya olumsuzsa korkusuyla geçmesin istiyoruz vs derken çok normal canım :) Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallahÖyle tabi benim aşılama dahil 9 gün olmuş tarihleri de karıştırıyorum
Yok hiç öyle belirti yok mide bulantısı kusma gibi şeyler yok9.gün bir anda mide bulantısı falan hissediyormuydunuz veya acı su gelmesi falan
Ilacin vücuttan atilmasi degisiklik gosteriyo kimisi 10 gunde kimisi 5 gunde atiyo 12.gun ila 14.gun kan baktir direk çünkü idrara daha gec düşüyor. Ben dayanamayıp 10.gun baktirdim doktorum kizdi direk 12. Gunden once yaptirdigin sonuçlar cok guvenilir degil diye bugun tekrar test yaptiricam forumda kimini. 15 16.gunde yukselmis degeri kiminin 9da bu degisiyo birisi yabanci bi forumda 20.gun yukselen deger gordugunu yazmıştı ama işte çokta umutlu değilimKizlar asilamanin 8. gününde pozitif ise büyük ihtimal catlama ignesinin etkisimidir? Ben cok silik cizgi gördüm biliyorum cook erken daha ama merak ettim yaptim fazladan test vardi
Evet canim haklisin.. insallah bugün güzel haberler alirsin burdada haber edersin artik merak ettim Allah gönlüne göre versinIlacin vücuttan atilmasi degisiklik gosteriyo kimisi 10 gunde kimisi 5 gunde atiyo 12.gun ila 14.gun kan baktir direk çünkü idrara daha gec düşüyor. Ben dayanamayıp 10.gun baktirdim doktorum kizdi direk 12. Gunden once yaptirdigin sonuçlar cok guvenilir degil diye bugun tekrar test yaptiricam forumda kimini. 15 16.gunde yukselmis degeri kiminin 9da bu degisiyo birisi yabanci bi forumda 20.gun yukselen deger gordugunu yazmıştı ama işte çokta umutlu değilim
0.716 negatif malesefEvet canim haklisin.. insallah bugün güzel haberler alirsin burdada haber edersin artik merak ettim Allah gönlüne göre versin
Sonucunuz nedir benimde bugun çatlatma iğnesinden sonra 10. Günüm gebelik testi yaptınızmı hiçMerhaba test yaptınızmı acaba bende 27sinde aşılama oldum belirtiniz vs varmı
Hayır yapmadım cumartesiyi bekliyorum.Sonucunuz nedir benimde bugun çatlatma iğnesinden sonra 10. Günüm gebelik testi yaptınızmı hiç
Tamam teşekkürler ben yaptım silik çizgi çıktı iğnenin etkisi mi onu öğrenmeye çalışıyorumHayır yapmadım cumartesiyi bekliyorum.
Ay inşallah iğne etkisi geçmiştir de gerçek pozitiftir arkadaşım :)Tamam teşekkürler ben yaptım silik çizgi çıktı iğnenin etkisi mi onu öğrenmeye çalışıyorum
İnşallah bende cumartesiyi bekleme kararı aldımAy inşallah iğne etkisi geçmiştir de gerçek pozitiftir arkadaşım :)
İnşallah güzel haberlerle döneriiz varmı belirtiniz farklı hissettiğiniz birşey. Bende kramp ara ara kasılmalar harici bişi yokİnşallah bende cumartesiyi bekleme kararı aldım