• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara, ovıtrelle iğnesi ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevval2222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
44
23
3
27
Femara kullandım catlatma iğnesi oldum tam 24 saat sonra lekelenmem oldu sabah aşılama olmak için gittik ama olmadı eşim sperm veremedi normal ilişki oldu sizce tutar mı? Lütfen yardım edin cok stresli Bi gündü bizim için

Femara kullandım catlatma iğnesi oldum tam 24 saat sonra lekelenmem oldu sabah aşılama olmak için gittik ama olmadı eşim sperm veremedi normal ilişki oldu sizce tutar mı? Lütfen yardım edin cok stresli Bi gündü bizim için
Stres yapma olumlu düşün.. stres gerçekten istediğimiz şeyleri öteliyor.. doktorunuzun aşılama olmadıgı icin bunun dısında baska bir önerisi olmadımı ?

Malasef sadece ilişki ünerdi aşılamanın olacağı saat ilişki oldu ondan sora ertesi gün akşam oldu kanamam vardı diye sabah olmadı pek umudum yok ama tutar inşalah geçen senede aynı şey oldu aşılama olacaktı eşim yine sprem veremedi eve geldik ilişki oldu ve 10 gün sonra beşizlere hamile olduğumu öğrendim Rabbim bir versin sağlıklı hayırlı versin hepimize

13 aydır gebelik istiyoruz ancak 4 ay ovulasyon takibi yapmama rağmen kısmet olmadı. Prolaktinim 56 olmuştu bu ay o da düştü. doktorum herşeyin normal dedi yumurta rezervlerim gelişimim sorunsuz. Ama olmadı. Bu ay doktorla yumurta takibi yaptığımız 3. Ay. Femara verdi günde 2 kez 5 gün. Bugun başladım. Doktor takiple maksimum 3-4 aya kadar kendiliğinden gebe kalmak için hiç bi engelin yok diyor. Tatsız bir süreç ama allah herkese hayırlısı versin inşallah.

13 aydır gebelik istiyoruz ancak 4 ay ovulasyon takibi yapmama rağmen kısmet olmadı. Prolaktinim 56 olmuştu bu ay o da düştü. doktorum herşeyin normal dedi yumurta rezervlerim gelişimim sorunsuz. Ama olmadı. Bu ay doktorla yumurta takibi yaptığımız 3. Ay. Femara verdi günde 2 kez 5 gün. Bugun başladım. Doktor takiple maksimum 3-4 aya kadar kendiliğinden gebe kalmak için hiç bi engelin yok diyor. Tatsız bir süreç ama allah herkese hayırlısı versin inşallah.
Eşine bakıldı mi

Femera tedavisinde ilk ay değilde diğer aylarda daha çok şans var diyorlar bende geçtiğimiz ay femera kullandım gebelik gerçekleşmedi iki ay ara verdim eylülde kesintisiz 3 ay denemeyi düşünüyorum kısmet olursa

Femera tedavisinde ilk ay değilde diğer aylarda daha çok şans var diyorlar bende geçtiğimiz ay femera kullandım gebelik gerçekleşmedi iki ay ara verdim eylülde kesintisiz 3 ay denemeyi düşünüyorum kısmet olursa
Sizde yumurta oluşumyla ilgili sıkıntı belirtti mi doktorunuz? İstediğiniz zaman kullanabiliyor musunuz ki ilacı? İlk defa kullandığım için bilmiyorum ondan soruyorum.

Bende femara ve ovitrella ıle hamıle kaldım kızlar sımdı 38 ıncı haftamdayım kızımı beklıyorum ınsallah sızde tez zamanda hamıle oldugunuzu öğrenirsiniz ben asılama olmadım ama normal ılıskı ıle oldu hayırlısı olsun hepınız adına

Sizde yumurta oluşumyla ilgili sıkıntı belirtti mi doktorunuz? İstediğiniz zaman kullanabiliyor musunuz ki ilacı? İlk defa kullandığım için bilmiyorum ondan soruyorum.
Normalde polikistik varmış femera ile 1 tanesi istenilen boyutta 3 yumurta oluştu gebelik olmadi ben 4 ay önce tüp bebek denedim negatif sonuçlandı sonrası femera falan derken biraz vücut yoruldu 2 ay ara verip devam edecegim bu arada ilaç doktor takibinde kullanılıyor mutlaka

Back