Femara ovitrella kullananlar bi bakar mısınız

Ben 5. Gün kullanmaya başladım
10. Gün klomen bitti.
Yumurtam 17. Gün çatladı.
Ama herkeste farklı gün olabilir
Teşekkür ederim ☺️ ben 3. Günü kullanmaya başladım. Dün 10. Günüydü 15 mm ve 10 mm 2 tane yumurta vardı. 10mm olan büyümeyebilir ama diğeri büyür dedi doktorum perşembe tekrara gideceğim 13. Günü oluyor. Çatlatma iğnesi vuracakmış perşembe 20mm olursa ki olur dedi. Umarım tutar ilk denemem…

Teşekkür ederim ☺️ ben 3. Günü kullanmaya başladım. Dün 10. Günüydü 15 mm ve 10 mm 2 tane yumurta vardı. 10mm olan büyümeyebilir ama diğeri büyür dedi doktorum perşembe tekrara gideceğim 13. Günü oluyor. Çatlatma iğnesi vuracakmış perşembe 20mm olursa ki olur dedi. Umarım tutar ilk denemem…
Bende yumurta takibi yapmadı.
Ama bu ay yumurta takibi isteyeceğim olmazsa

Herkese merhaba tekrardan güzel kadınlar🌸Bilgi amaçlı yazıyorum belki okuyanlara fikir edinmek isteyenlere yardımcı olur.Benim ilk iğne deneyimim başarısız oldu 22 kasım da vuruldum ve tüm semptomları yaşadım kasık batması göğüs sızlaması miğde bulantısı çünkü iğne bhcg hormanları salgıladığı için tüm gebelik belirtileri oluyo buna pek ümit bağlamamak lazım çünkü çok hüsrana uğradım çok ağladım sizler üzülmeyin kendimi dinlememeye negatif olduğum an söz verdim ve iğnemin 17. Günü regl oldum ilk 9 gün pozitif 10. Gün negatife dönüp 13. 14. İse tamamen negatifti regl olduktan sonra doktoruma söyledim ve 5. Günü beni çağırdı yani bugün şuan kontrolden çıktım 2. İğnem için tekrar aynı tedaviyi uygulayacağımızı söyledi 5 gün femara kullanacağım ve salı günü tekrardan kontrole geleceğim iğne vurulacağım şayet allah korusun tutmazsa bu ayda regl görürsem spermogram ve rahim filmi çektirmemi söyledi umarım onlara gerek kalmaz rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım hepinizile buraya yazan okuyan herkese rabbim hepinizin hepimizin kucağını doldursun sevgiler🌸🎈❤️güzel haberler alacağımız bir ay olsun aralık herkese şans getirsin uğur getirsin🥰❤️

Allah Allah.. hayırlısı canm için temizleniyor belki
Bende yumurta takibi yapmadı.
Ama bu ay yumurta takibi isteyeceğim olmazsa
Eşimin sperm sonucu kötü cıktı doktor cok karamsar baktı 😢
F6BFA1B2-25B3-4EF9-A2CC-AC97C398B6B5.jpeg

X